tsarachaf
Περιβόητο μέλος
χμμ... αμα εχεις ολες τις μερες 7ωρο τοτε πως καταφερες να κανεις αυτο το σχολιο στις 11:14 το πρωι;;;
Α, πολυ απλο... Οπως εμπαινα κι εγω απο το σχολειο στο νετ... Σαν κυριος απο τα πισι του σχολειου, ειτε στα διαλειμματα, ειτε στο μαθημα της πληροφορικης... Καλα, τωρα που και τα μισα κινητα εχουν wifi μονο παραλογο δεν μου φαινεται...
Εμείς πάντως λογικά ένα 7ώρο θα έχουμε, θα' χουμε και 5ωρα μάλλον, και 6ώρα. Βέβαια δεν έχει βγει ακόμα τελικό πρόγραμμα, και δεν έχει να κάνει μόνο με την τεχνολογική αλλά γενικά με την τρίτη..
Μονο ενα 7ωρο και 5ωρα δεν γινεται... Ενα 7ωρο σημαινει 4 6ωρα μετα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ε, οκ αρχή είναι, δε νομίζω να έχει κανείς σταθερό πρόγραμμα από 21/9χμμ... αμα εχεις ολες τις μερες 7ωρο τοτε πως καταφερες να κανεις αυτο το σχολιο στις 11:14 το πρωι;;;
Μονο ενα 7ωρο και 5ωρα δεν γινεται... Ενα 7ωρο σημαινει 4 6ωρα μετα...
Ε, οκ ρε παιδί μου υποθετικά μιλάω, μπορεί να είναι αλλιώς, θα δείξει. Μιλάω με το "πρόχειρο" προγραμμα που μας έβγαλαν. Ε δε μετράς και την Γυμναστική άμα είναι τελευταία ώρα, οπότε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ε, οκ ρε παιδί μου υποθετικά μιλάω, μπορεί να είναι αλλιώς, θα δείξει. Μιλάω με το "πρόχειρο" προγραμμα που μας έβγαλαν. Ε δε μετράς και την Γυμναστική άμα είναι τελευταία ώρα, οπότε
Ε ναι...Άμα δεν μετράς τις μισές ώρες βγαίνει...
prinCess.
Επιφανές μέλος
evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
.... μα στην αίθουσα των υπολογιστών φυσικάχμμ... αμα εχεις ολες τις μερες 7ωρο τοτε πως καταφερες να κανεις αυτο το σχολιο στις 11:14 το πρωι;;;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε εμάς δεν έχουν δώσει ούτε τα μισά βιβλία!Ποια μισά,ούτε το 1/2!Πέρα από την πλάκα,υπάρχει μεγάλη έλλειψη βιβλίων στο σχολείο μας.Συμβαίνει και σε άλλα σχολεία αυτό;
μισα=1/2
Ναι και σε εμας λειπουν τα βιβλια του ΑΟΔΕ, ΑΟΘ και Μαθ/κα γενικης...
υ.γ. μηπως εχουμε βγει λιγο off topic;
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Δε νομίζω.Ο τίτλος λέει Πανελλήνιες 2011,άρα μπορούμε να γράψουμε ό,τι σχετίζεται με τις Πανελλήνιες του 2011.Συνεπώς,δεν πιστεύω να θεωρηθούν off topic αυτά που λέμε.(Μπορεί να κάνω και λάθος,σαν νέο μέλος που είμαι.)
mariza_93
Δραστήριο μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,πλάκα κάνω...
Δε νομίζω.Ο τίτλος λέει Πανελλήνιες 2011,άρα μπορούμε να γράψουμε ό,τι σχετίζεται με τις Πανελλήνιες του 2011.Συνεπώς,δεν πιστεύω να θεωρηθούν off topic αυτά που λέμε.(Μπορεί να κάνω και λάθος,σαν νέο μέλος που είμαι.)
το ποσα 6ωρα εχει ο καθενας και τι βιβλια λειπουν δεν ειναι τοσο σχετικα με τις πανελληνιες τεσπα.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Its ok.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, μπορούμε να λέμε οτιδήποτε σχετικό με τη Γ'. Δεν είμαστε οφφ.
Its ok.
Ελα τωρα που δε σ'αρεσει να βγάζεις οφ
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Το Α.Ο.Δ.Ε βλέπω... είναι "άφαντο" , ακόμα και στα βιβλιοπωλεία ! Μα τι συμβαίνει <;>
Την Δευτέρα κιόλας γράφω διαγώνισμα στο 1ο Κεφάλαιο στην Ανάπτυξη Εφαρμογών (!)
Πάντως , σιγά-σιγά αρχίζω και καταλαβαίνω τι εστί πίεση Άντε να μας δώσουν επιτέλους το ΟΡΙΣΤΙΚΟ πρόγραμμα για να οργανωθούμε λιγάκι (απο θέμα χρόνου) . Τέλος , συνειδητοποιώ ότι αρχίζει το άγχος να ανεβαίνει "απότομα" και ακόμα είναι αρχή ... 7 μήνες και 4- εβδομάδες έμειναν :/
Εσείς παιδιά πώς πάτε ;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ενα θα σου πω... Αμα αρχισεις να λες οτι δεν εχεις χρονο και να μετρας τις μερες απο τωρα, εισαι χαμενος απο χερι... Μην πας να δωσεις καν... Στο λεω απο τωρα... Χαλαρωσε κι ολα θα ρθουν οπως πρεπει... Ο χρονος δεν ειναι απλα αρκετος... Ειναι αφθονος...
joann
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Φιλε να σου πω ενα μυστικο... Ειπα οτι θα δωσω ξανα πανελληνιες... Κι εχω να διαβασω πραγματικα απο τον Φεβρουαριο(διαβαζα και μετα, αλλα οχι οπως πριν)...
Ενα θα σου πω... Αμα αρχισεις να λες οτι δεν εχεις χρονο και να μετρας τις μερες απο τωρα, εισαι χαμενος απο χερι... Μην πας να δωσεις καν... Στο λεω απο τωρα... Χαλαρωσε κι ολα θα ρθουν οπως πρεπει... Ο χρονος δεν ειναι απλα αρκετος... Ειναι αφθονος...
Μα δεν είπα ότι δεν έχω χρόνο , είπα να οργανωθώ από θέμα χρόνου , να φτιάξω ένα πρόγραμμα , για να κυλίσει πιο καλά-αποδοτικά η χρονιά! Δεν μετράω τις ημέρες , απλώς είναι κάποιες στιγμές που με πιάνει άγχος και με βάζει σε αυτή τη σκέψη (εξάλλου χοντρικά τις μέτρησα). Φυσικά και θα έρθουν όλα όπως πρέπει , αλλά το θέμα πως είναι δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να "χαλαρώσουν" !
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.