Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christinaparaqw
Νεοφερμένο μέλος

παιδια πως γινεται στο θεμα της εκθεσης ενας να μου εβαλε 20 στα 40 και ο αλλος 33 στα 40????τι απο την εμφανιση του γραπτου μου τις εκοψε???γιατι δεν γινεται για εναν να ειμαι εντος θεματος και για τον αλλον εκτος....η ειμαι ή δεν ειμαι μεσα στο θεμα!!πραγματικα θα τρελαθωω.......
Πως ξερεις οτι σου εκοψαν απο την εκθεση μονο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheNikosforever
Νεοφερμένο μέλος

Πως ξερεις ποσο σου έβαλαν στη έκθεση;Καλόόό...Και εγώ θέλω!
μου το ειπε ανεπισημα η καθηγητρια μου στο σχολειο...απο οτι ξερω μαζι με τους βαθμους μας σημερα ερχονται και οι βαθμολογια που πηραμε σε καθε θεμα..οχι τι λαθος καναμε..απλως βαθμολογια...νομιζω οτι αν το ζητησεις απο τον καθηγητη σου θα σου το πει..τωρα αν θες να δεις και τι λαθος εκανες κανεις ενσταση αλλα πληρωνεις 50 ευρω..οποτε δεν ξερω κατα ποσο συμφερει...

Θάλεια
Διάσημο μέλος

μου το ειπε ανεπισημα η καθηγητρια μου στο σχολειο...απο οτι ξερω μαζι με τους βαθμους μας σημερα ερχονται και οι βαθμολογια που πηραμε σε καθε θεμα..οχι τι λαθος καναμε..απλως βαθμολογια...νομιζω οτι αν το ζητησεις απο τον καθηγητη σου θα σου το πει..τωρα αν θες να δεις και τι λαθος εκανες κανεις ενσταση αλλα πληρωνεις 50 ευρω..οποτε δεν ξερω κατα ποσο συμφερει...![]()
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες.
Ε όχι δε θα τους δώσω και 50ευρώ για τελειωμένη δουλειά.

Christinaparaqw
Νεοφερμένο μέλος

μου το ειπε ανεπισημα η καθηγητρια μου στο σχολειο...απο οτι ξερω μαζι με τους βαθμους μας σημερα ερχονται και οι βαθμολογια που πηραμε σε καθε θεμα..οχι τι λαθος καναμε..απλως βαθμολογια...νομιζω οτι αν το ζητησεις απο τον καθηγητη σου θα σου το πει..τωρα αν θες να δεις και τι λαθος εκανες κανεις ενσταση αλλα πληρωνεις 50 ευρω..οποτε δεν ξερω κατα ποσο συμφερει...![]()
Εγω ήξερα οτι περνουν μονο αποκομμα απο τις βαθμολογιες... Οχι αναλυτικα δηλαδη την βαθμολογια σε καθε θεμα!
Guest 292010
Επισκέπτης

TheNikosforever
Νεοφερμένο μέλος

Εγω ήξερα οτι περνουν μονο αποκομμα απο τις βαθμολογιες... Οχι αναλυτικα δηλαδη την βαθμολογια σε καθε θεμα!
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τους στελνονται αναλυτικα οι βαθμοι σε καθε θεμα..τωρα θα παω και αυριο για να δω αν τελικα ισχυει αυτο που μου ειπαν..θα σας ενημερωσω

Eυχαριστώ για τις πληροφορίες.
Ε όχι δε θα τους δώσω και 50ευρώ για τελειωμένη δουλειά.![]()
χαχα..σωστη..παντως ανετα θα εδινα τα 50 ευρω να δω το ονομα του βαθμολογητη που με εριξε...ετσι μωρε για πληροφοριακους λογους

TR-F STORFLOR
Νεοφερμένο μέλος

μαθηματικα γενικης-19.9
μαθηματικα κατ-19.3
φυσικη-20
βιολογια κατ-18.7
χημεια -20
στο 2ο/4ο: 19431 και στο 3ο 19379
150 μορια πανω απο ιατρικη πατρας που θελω!!!!

Guest 292010
Επισκέπτης

Θάλεια
Διάσημο μέλος

χαχα..σωστη..παντως ανετα θα εδινα τα 50 ευρω να δω το ονομα του βαθμολογητη που με εριξε...ετσι μωρε για πληροφοριακους λογους![]()
Εγώ θα έδινα και άλλα 50 για να μάθω Διεύθυνση/Τηλέφωνο.

cherryblossom
Νεοφερμένο μέλος

wtf?

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ε αν σκεφτεις οτι χθες το βραδυ καποιοι ειχαν ηδη βαλει πανω απο 10 ψηφους στο 18000 και πανω..αγαθα παιδακιαΠωπω...μου φαίνεται θα σπάσουμε ρεκόρ αριστούχων φέτος..τι έγινε ρε παιδιά,πιο πολλοί θα βγείτε κι από πέρισυ;
wtf?
![]()
Christinaparaqw
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θα έδινα και άλλα 50 για να μάθω Διεύθυνση/Τηλέφωνο.![]()
Για να δειξουν το κοινωνικο τους ενδιαφερον δυο τρια φιλαρακια?

cherryblossom
Νεοφερμένο μέλος

Ε αν σκεφτεις οτι χθες το βραδυ καποιοι ειχαν ηδη βαλει πανω απο 10 ψηφους στο 18000 και πανω..αγαθα παιδακια
Ή είμαι εντελώς φθονερό και κακοπροαίρετο άτομο,ή κάποιοι παραπροσθέτουν μόρια.δεν ξέρω τι να πω σήμερα,άλλη η εικόνα στο σχολείο μου,άλλη εδώ μέσα.

kostasntua
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Για να δειξουν το κοινωνικο τους ενδιαφερον δυο τρια φιλαρακια?λολ
Κρύβε λόγια

TheNikosforever
Νεοφερμένο μέλος

σιγουραα...αλλα τωρα που το σκεφτομαι..χαλας 100 ευρω για να σου φυγει το αχτι..αντι να τα ξοδεψεις για διακοπες???μια χαρα μπορω να ξεσπασω και τα νευρα μου σε καμια χαλκιδικη...Εγώ θα έδινα και άλλα 50 για να μάθω Διεύθυνση/Τηλέφωνο.![]()

cherryblossom
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον παιδια μια συμβουλη σαν μεγαλυτερος: Το χαστουκι αυτο που φαγατε οι περισσοτεροι θα σας κανει καλο. Θα καταλαβετε απο σχετικα μικρη ηλικια ποσα σκατα εχετε να φατε οταν αντιμετωπιζετε το Ελληνικο κρατος και ποσο το κρατος αυτο δυσκολευει τις ζωες μας. Καλυτερα να νιωσετε το συναισθημα τωρα παρα αργοτερα για να ειστε ετοιμοι για τα επομενα χαστουκια. Ενας πενταψηφιος αριθμος μοριων στους περισσοτερους ανθρωπους που σεβονται τον εαυτο τους δε λεει απολυτως τιποτα. Ετσι και αλλιως δε μπορεις να κρινεσαι οταν παιζεις με τους κανονες που εφτιαξαν αλλοι. Οι κανονες αυτοι ειναι ετσι φτιαγμενοι για να μπαινουν στις καλυτερες σχολες αυτοι που βολευουν το συστημα, με εξαιρεσεις βεβαιως. Θα διαπιστωσετε αργοτερα, οσοι εχετε τα ματια σας ανοιχτα, οτι με τις πανελληνιες δεν περνουν κυριως οι εξυπνοι αλλα αυτοι που δε φερνουν αντιρρηση στην παπαγαλια. Αυτο συμβαινει για τον απλο λογο οτι αν οι εξυπνοι επαιρναν τα εφοδια μιας καλης σχολης, θα γκρεμιζαν το συστημα.(Το ιδιο ισχυει και αν δειτε ποια μυαλα το κρατος ριχνει στα ναρκωτικα). Ετσι περνουν αυτοι που δε λενε οχι δε παπαγαλιζω γιατι απαξιωνω το μυαλο και το χαρακτηρα μου. Τελοσπαντων τα αντερα καποιου κρινονται σε αλλα πραγματα στη ζωη και σε βαθος χρονου. Οι ασκησεις των πανελληνιων σε συντριπτικη πλειοψηφια ειναι παντελως αχρηστες στο πανεπιστημιο για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν το χαρακτηρα ασκησεων αλλα σπαζοκεφαλιων(μην θεωρειτε τον εαυτο σας αχρηστο λοιπον). Λοιπον καλη δυναμη ευχομαι και να θυμαστε οτι το σχολειο δεν ειναι μορφωση ειναι παπαγαλια. Να μορφωνεστε οσο περισσοτερο μπορειτε και ξεκινατε να ανακαλυπτετε τις υγιεις πτυχες του εαυτου σας.Αυτα ειναι που μετρανε. Συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα σε οσους τους κουρασα.
Δυστυχώς όμως,αναγκαστικά με τους κανόνες πρέπει να πάμε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.Το να μην πάμε με τους κανόνες σημαίνει ή ότι θα μείνουμε αδρανείς και δε θα κάνουμε τίποτα ή ότι θα πάμε να σπουδάσουμε σε κάποια άλλη χώρα..Που τίποτα από τα δύο δεν είναι απόλυτα ούτε εφικτό,ούτε ικανοποιητικό.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε..Να'σαι καλά όμως..έχεις δίκιο..
Θάλεια
Διάσημο μέλος

σιγουραα...αλλα τωρα που το σκεφτομαι..χαλας 100 ευρω για να σου φυγει το αχτι..αντι να τα ξοδεψεις για διακοπες???μια χαρα μπορω να ξεσπασω και τα νευρα μου σε καμια χαλκιδικη...![]()
Εγώ πήγα ένα 4ημερο στο Παλιούρι και θα πάω και αυτό που μας έρχεται.
Αλλά να μην τους φτύσω τη μούρη;

Sofia Hepburn
Νεοφερμένο μέλος

από θεωρητική 19.563![]()
Really?Oh my fucking lord!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.