Mathen
Νεοφερμένο μέλος

Μαθ.Γεν.:15.3
Μαθ.Κατ:12.4
Φυσ.Κατ:6.3 -----> Έλεος.
Αοδε: 20
Αεππ:16.6
Μόρια:13637
Τί να πει κανείς; Καμία σχέση με αυτά που περίμενα. Του χρόνου πάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Αναλυτικά δεν τους γράφω, βαριέμαι, είχα μεγάλες αποκλίσεις, αλλά σταρχίδια μου, είχα 95 και 98 Λογοτεχνία Κατεύθυνσης, κι όλα τα υπόλοιπα 0 να ήταν, θα ήμουν ευτυχισμένη.
ισχυει οτι το βαθμολογικο της αχαιας (πατρα) ειναι απο τα πιο αυστηρα στην ελλαδα????
Και τα δικά μας εκεί πήγαν, αν εξαιρέσεις τη νομική της κολλητής μου, εμένα, κι ένα-δύο 16, η θεωρητική πήγε για βουτιές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mathen
Νεοφερμένο μέλος

17.121 Θεωρητική, μαζί με αγγλογαλλικά μπαίνω 1η επιλογή, Μεταφραστικό. YEAH!
Αναλυτικά δεν τους γράφω, βαριέμαι, είχα μεγάλες αποκλίσεις, αλλά σταρχίδια μου, είχα 95 και 98 Λογοτεχνία Κατεύθυνσης, κι όλα τα υπόλοιπα 0 να ήταν, θα ήμουν ευτυχισμένη.
Ωπ ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

SICX
Διάσημο μέλος

BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:13.5(περίμενα παραπάνω, γιατί δεν είχα γράψει κάτω από 15 σε φροντιστήριο/σχολείο)
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ:15.1(περίμενα λίγο παραπάνω)
ΛΑΤΙΝΙΚΑ:12.3(το περίμενα)
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ:12.4(το περίμενα)
ΙΣΤΟΡΙΑ:16.6(περίμενα παραπάνω)
ΑΡΧΑΙΑ:10.1(πάλι καλά)
1ο πεδίο:13.701 μόρια(μαζί με τα αθλήματα 15.301 μόρια)
3ο πεδίο:13.097 μόρια
Italos13
Νεοφερμένο μέλος

Και τα δικά μας εκεί πήγαν, αν εξαιρέσεις τη νομική της κολλητής μου, εμένα, κι ένα-δύο 16, η θεωρητική πήγε για βουτιές.
Ρε δεν ημουν ο μονος που ειχε αποκλισεις!!!! ασε που σε γενικες γραμμες εγινε ψηλοσφαγη!!! 1 18 1 17 2 16 3-4 15 και ολοι οι αλλοι πιο κατω με τν πληοψηφεια στο 11-12!!!!
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος

@χριστιάννα: Για το μεταφραστικό ισχύουν και οι 2 βαθμοί από τα ειδικά μαθήματα ή ο μεγαλύτερος;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Ρε δεν ημουν ο μονος που ειχε αποκλισεις!!!! ασε που σε γενικες γραμμες εγινε ψηλοσφαγη!!! 1 18 1 17 2 16 3-4 15 και ολοι οι αλλοι πιο κατω με τν πληοψηφεια στο 11-12!!!!
Μα μου βάζει ο πρώτος έκθεση 90 και ο δεύτερος 78 και δεν πήγα σε τρίτο γαμώ (επειδή ξέρω τα γραπτά μου, η έκθεσή μου άξιζε κάπου μέσα στο 80-90, όχι λιγότερο, όχι περισσότερο). Αρχαία; 10 μόρια στα ΑΡΧΑΙΑ; Πού τα βρήκε ήθελα να ήξερα. Και η κολλητή μου είχε 92 από τον πρώτο και πάει ο καθυστερημένος και βάζει 70κατι WTF? -.-
ahhh Αυτή η θεωρητική!! Για αυτό λέω εγώ δεν είναι μόνο παπαγαλία καθώς θέλει πάρα πολύ κριτική σκέψη.
@χριστιάννα: Για το μεταφραστικό ισχύουν και οι 2 βαθμοί από τα ειδικά μαθήματα ή ο μεγαλύτερος;
Το 12-13 στη θεωρητική είναι πιο εύκολο απ'ό,τι στις άλλες κατευθύνσεις. Για πιο πάνω θέλει δουλειά και συνέπεια και μυαλό.
Για το μεταφραστικό ισχύει ο Μ.Ο. των δύο βαθμών.
Mikaki04
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έκθεση: 16,9 (πήγε καλά... thanks god δηλαδή)
Βιολογία Γεν. : 19,7 (

Ιστορία: 17,2 ( δεν το περίμενα με τίποτα... ο 1ος βαθμολογιτής 89, ο 2ος 76

Αρχαία : 15,1 ( το περίμενα.. ευτυχώς που υπήρχε το γνωστό γιατί στο άγνωστο δεν έκανα καλή δουλειά χρόνια τώρα

Λογοτεχνία: 15,2 ( ανοιχτή πληγή για το διάβασμα που έριξα... αν και θα ήθελα ένα 16 ! αλλα οκ)
Λατινικά: 19 (ναιιιι !! τα κατάφερα .... καθώς δεν τα συμπαθώ ΚΑΘΟΛΟΥ!)
Έβγαλα 17.399 ... αρκετά χαρούμενη γιατί πιάνω την σχολή που θέλω !!!! δυσαρεστημένη για την λογοτεχνία γιατί λόγω άγχους έχασα την γη κάτω απ' τα πόδια μου και δεν απέδωσα! τεσπα.. εμείς να 'μαστε καλά!!!... άντε, καλή επιτυχία με τις βάσεις να έχουμε και να χαρούμε όλοι καλοκαίρι

Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πες τα εχω πανικοβληθει με τις βαθμολογιες που βλεπω εδω μεσα
Μαθ Κατ 10.5
Φυσ Κ 12.7
ΑΟΔΕ 15.6
ΑΕΠΠ 18.2
Εκθεση 13.2
Μαθ Γεν 18.5
14638 στο 2/4 και με βλεπω να μην πιανω αυτες που ηθελα(εκτος αν γινουν ελευθερες πτωσεις που κρινοντας απο τις βαθμολογιες των παιδιων εδω δεν το βλεπω)και σκεφτομαι την επαρχια αν και δεν ξερω ... το οικονομικο κοστος ειναι βαρυ![]()
Έκθεση: 12.4
Μαθ.Γεν.:15.3
Μαθ.Κατ:12.4
Φυσ.Κατ:6.3 -----> Έλεος.
Αοδε: 20
Αεππ:16.6
Μόρια:13637
Τί να πει κανείς; Καμία σχέση με αυτά που περίμενα. Του χρόνου πάλι.![]()
Άντε παιδιά δεν είμαι η μόνη!!!!

ΑΕΠΠ : 16,8
ΑΟΔΕ: 17,9
Φυσική: 13,5
Μαθ.Κατ.:15,9
Μαθ.Γεν.:16
Έκθεση:15
Σύνολο :16.292
Εντάξει πιάνω Μαθηματικό λογικά που θα είναι και η πρώτη μου επιλογή!

παντως 1 εχω να πω...οι εξεταστες ειναι απροβλεπτοι....κανεις δεν μπορει εκ των προτερων (δηλ πριν να βγουν οι βαθμολογιες) να ξερει ποσο εχει βγαλει
παραδειγμα εγω!!!στην φυσικη ειχα σηκωσει τα χερια ψηλα....ηξερα οτι θα εγραφα ΤΟ ΠΟΛΥ 16.5!!!
τελικα ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΞΕΤΣΤΕΣ μου εβαλαν 92!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλ 18.4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντως τιποτα δεν εχει κριθει ακομα....απολαυστε τις διακοπες σας και ας αφησουμε τα κλαματα ή τα γελια για τα τελη Αυγουστου!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ

Iliaso
Περιβόητο μέλος

παιδια κουραγιο!!!!και εγω ειμαι μια απο τις ''φυσιολογικες'' υποψηφιες αφου εβγαλα ενα ταπεινο 18.707 με το οποιο μπαινω με το ζορι ιατρικη Αλεξ/πολης....
παντως 1 εχω να πω...οι εξεταστες ειναι απροβλεπτοι....κανεις δεν μπορει εκ των προτερων (δηλ πριν να βγουν οι βαθμολογιες) να ξερει ποσο εχει βγαλει
παραδειγμα εγω!!!στην φυσικη ειχα σηκωσει τα χερια ψηλα....ηξερα οτι θα εγραφα ΤΟ ΠΟΛΥ 16.5!!!
τελικα ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΞΕΤΣΤΕΣ μου εβαλαν 92!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλ 18.4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντως τιποτα δεν εχει κριθει ακομα....απολαυστε τις διακοπες σας και ας αφησουμε τα κλαματα ή τα γελια για τα τελη Αυγουστου!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ![]()
Υου are what;

Guest 790226
Επισκέπτης

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Συγγνώμη, αλλά γιατί όχι;
Ξέρεις πόσες θυσίες έκαναν οι περισσότεροι από εδώ; Όχι μόνο φέτος, αλλά ενδεχομένως σε όλο το Λύκειο, ώστε να μην έχουν κενά. Κάποια στιγμή νομίζω πρέπει να πάρουν την εκδίκησή τους τα "φυτά" που κοροϊδεύατε στο σχολείο και να αποκατασταθεί η τάξη, δεν νομίζετε;
Παρόλου που πάμε πολύ off, νομίζω ότι εκφράζει το παράπονο για τον λόγο που αναφέρθηκε στις πρώτες σελίδες: όλοι λέγανε πως τα φετινά θέματα ήταν δύσκολα και βλέπεις τώρα τις βαθμουλάρες, και νομίζω ότι είναι δικαιολογημένο, ειδικά αν δεν πιάσεις τα επιθυμητά μόρια.

Guest 515609
Επισκέπτης

Για δωστε λινκ για να τα ξαναυπολογισω και εγω[...]
Ο υπολογιστής του ischool πάντα ακριβής ήταν![]()

Υου are what;![]()
εννοωντας οτι δεν εβγαλα τα αστρονομικα μορια των υπολοιπων συνυποψηφιων μου...
got it?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

εννοωντας οτι δεν εβγαλα τα αστρονομικα μορια των υπολοιπων συνυποψηφιων μου...
got it?
No.Γιατί αυτά τα μόρια με τα φετινά δεδομένα είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλά

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

εχουμε και λεμε
20 φυσικη κατ
20 βιολ γεν
19.9 χημ κατ
19.2 μαθ κατ
17.8 βιολ κατ (?) με σωστεσ ολεσ τισ απαντησεις κιολας συμφωνα με 2 καθηγητες και τις απαντησεισ του υπουργειου

16.9 εκ9εση (το καλυτερο απο τα χειροτερα σεναρια)

19145 3ο και 19282 2ο κ 4ο
μαλλον να αρχισω να αποχαιρεταω ιατρικη αθηνας

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

τωρα με το καλο φοιτητες!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.