pipongou Νεοφερμένο μέλος Ο pipongou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:01 Ο pipongou έγραψε: #161 02-09-09 18:01 παιδια ενας φιλος μ ειναι απο αλβανια και θελει να περασει αστυνομια ξερετε αν μπορει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η pepper ann: #162 02-09-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από y33p33: lol, ξέχασες και τα :wow: και :!: Ταιριάζουν για το 4ο θέμα των μαθηματικών. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα,οντως,ταιριάζουν απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. afrosafros Νεοφερμένο μέλος Ο afrosafros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο afrosafros: #163 02-09-09 19:22 προσπαθηστε να διαβασετε μεχρι το γεναρη χωρις να κουραζεστε και μετα δωστε οσο περισσοτερο γινετε αλλιως το χασατε το παιχνιδι...ειναι μεγαλη μ.....α να δωσετε δευτερη φορα θα σας ξενερωσει πολυ...ακουστε και τον παλιο!!καλη επιτυχια σε ολες και σε ολους και ας ερθει κανεις χαλκιδα...!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο iStudent11: #164 02-09-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!! Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Πρωτα ημουν ,μετα :wow: ,κ μετα :stars:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #165 03-09-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια. Αντε, good luck και σε σενα. Click για ανάπτυξη... Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:17 Ο chris_90 έγραψε: #166 03-09-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ενας φιλος μ ειναι απο αλβανια και θελει να περασει αστυνομια ξερετε αν μπορει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η pepper ann: #162 02-09-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από y33p33: lol, ξέχασες και τα :wow: και :!: Ταιριάζουν για το 4ο θέμα των μαθηματικών. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα,οντως,ταιριάζουν απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. afrosafros Νεοφερμένο μέλος Ο afrosafros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο afrosafros: #163 02-09-09 19:22 προσπαθηστε να διαβασετε μεχρι το γεναρη χωρις να κουραζεστε και μετα δωστε οσο περισσοτερο γινετε αλλιως το χασατε το παιχνιδι...ειναι μεγαλη μ.....α να δωσετε δευτερη φορα θα σας ξενερωσει πολυ...ακουστε και τον παλιο!!καλη επιτυχια σε ολες και σε ολους και ας ερθει κανεις χαλκιδα...!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο iStudent11: #164 02-09-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!! Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Πρωτα ημουν ,μετα :wow: ,κ μετα :stars:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #165 03-09-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια. Αντε, good luck και σε σενα. Click για ανάπτυξη... Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:17 Ο chris_90 έγραψε: #166 03-09-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από y33p33: lol, ξέχασες και τα :wow: και :!: Ταιριάζουν για το 4ο θέμα των μαθηματικών. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα,οντως,ταιριάζουν απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
afrosafros Νεοφερμένο μέλος Ο afrosafros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο afrosafros: #163 02-09-09 19:22 προσπαθηστε να διαβασετε μεχρι το γεναρη χωρις να κουραζεστε και μετα δωστε οσο περισσοτερο γινετε αλλιως το χασατε το παιχνιδι...ειναι μεγαλη μ.....α να δωσετε δευτερη φορα θα σας ξενερωσει πολυ...ακουστε και τον παλιο!!καλη επιτυχια σε ολες και σε ολους και ας ερθει κανεις χαλκιδα...!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο iStudent11: #164 02-09-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!! Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Πρωτα ημουν ,μετα :wow: ,κ μετα :stars:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #165 03-09-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια. Αντε, good luck και σε σενα. Click για ανάπτυξη... Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:17 Ο chris_90 έγραψε: #166 03-09-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσπαθηστε να διαβασετε μεχρι το γεναρη χωρις να κουραζεστε και μετα δωστε οσο περισσοτερο γινετε αλλιως το χασατε το παιχνιδι...ειναι μεγαλη μ.....α να δωσετε δευτερη φορα θα σας ξενερωσει πολυ...ακουστε και τον παλιο!!καλη επιτυχια σε ολες και σε ολους και ας ερθει κανεις χαλκιδα...!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο iStudent11: #164 02-09-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!! Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Πρωτα ημουν ,μετα :wow: ,κ μετα :stars:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #165 03-09-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια. Αντε, good luck και σε σενα. Click για ανάπτυξη... Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:17 Ο chris_90 έγραψε: #166 03-09-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Καλή ιδέα, προτείνω να βάλουμε και στην έκθεση!!! Κυρίως αυτό θα ήταν χρήσιμο :s ! Και αυτά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Πρωτα ημουν ,μετα :wow: ,κ μετα :stars:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #165 03-09-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια. Αντε, good luck και σε σενα. Click για ανάπτυξη... Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:17 Ο chris_90 έγραψε: #166 03-09-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Βασικα απο μαλακιες την εχασα την Ιατρικη φετος καθαρα, ειμαι πιο αποφασισμενος απο ποτε, εχω μαθει το συστημα και την υλη απ' εξω και ανακατωτα οποτε... no αγχος πια. Και φετος το περισσοτερο αγχος το ειχα αφου εβγαλα τα μορια, για τις βασεις. Α, και πριν γραψω Φυσικη γιατι ειχα λυσει 10 ασκησεις ολη τη χρονια. Αντε, good luck και σε σενα. Click για ανάπτυξη... Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:17 Ο chris_90 έγραψε: #166 03-09-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είχες πει κάποτε πως ποτέ δεν ήθελες πραγματικά ιατρική και πως θα πήγαινες μόνο λόγω ψωνίχματος από τα πολλά μόρια;Μην νομίζεις πως στην ιατρική θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι θα ειναι πιο ευκολα; Απλα πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλυτερα και θα ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου. Εννοειται οτι θα παρακολουθησω μαθηματα και στις 2 σχολες (Βιολογικο που περασα+Ιατρικη) για να σιγουρευτω 100%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #167 03-09-09 02:22 Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Ο Guest 292010: #168 03-09-09 12:51 Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο chris_90 έγραψε: #169 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν τα ενδιαφέροντά σου είναι να τρεχεις επί ένα χρόνο σε κατσικοχώρι,μετά ως ειδικευόμενος να σκοτώνεσαι στη δουλειά για 900 ευρώ(καθαρά) και να κοιμάσια στα νοσοσκομεία και μετά να γλύφεις(εκτός αν είσαι πολύ καλός αλλά και πάλι δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις) ή να συμβιβαστείς με το ΕΣΥ τότε ΟΚ. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα 'χω ακουσει απο (σχεδον) ολους τους γιατρους που εχω μιλησει. Εδω ηδη ονειρευομαι να κανω αγροτικο σε νησι της αγονης γραμμης. Ειμαι καμμενος μην το ψαχνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο Civilara έγραψε: #170 03-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι SoZi, δυστυχώς. Μόνο τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές προσφέρουν άμεση αποκατάσταση αλλά με το που βγαίνεις όχι 2000 ευρώ δεν παίρνεις αλλά τα μισά. Πολύ καλή αποκατάσταση έχουν οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης αλλά για να μπεις εκεί θέλει πολύ κ**ο και τύχη (και μέσον αλλά δεν το λέμε....σσσσσσσσσσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο chris_90 έγραψε: #171 03-09-09 12:58 Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Ο Guest 292010: #172 03-09-09 12:59 Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι αλλά ρε Civilara βαρέθηκα πια! Δεν γίνεται όλοι να πάμε Στρατό-Αστυνομία κτλ χωρίς να μας αρέσει,απλά για την αποκατάσταση,πώς το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Ο Οδυσσέας έγραψε: #173 03-09-09 13:03 Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οδοντιατρική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Ο Civilara έγραψε: #174 03-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ανωτατη σχολη διοικησης; Τι ειν' αυτο; Click για ανάπτυξη... Στην ανωτάτη σχολή διοίκησης δηλώνουν συμμετοχή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ όλων των κλάδων. Οιεισαγωγικές εξετάσεις ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολες και επίσης πολύ δύσκολη είναι και η φοίτηση σε αυτήν. Οι απόφοιτοι της ανωτάτης σχολής διοίκησης έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διορίζονται σε νευραλγικές θέσεις του δήμοσιου τομέα (π.χ. υπουργεία). Τα λέφτα είναι πολύυυυυ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Ο Evris7 έγραψε: #175 03-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Αν βρείτε κάποια σχολή που με το που βγαίνεις παίρνεις 2000 ευρώ μισθό πείτε μου κι εμένα.Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την χάλια αποκατάσταση που έχουν όλες οι σχολές.Τελικά καμία δεν προσφέρει τίποτα. -.-' Ναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει ντε και καλά μόλις βγαίνεις να παίρνεις 2000?; Δουλειές υπάρχουν, όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει. Δε μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο για το οποίο σπούδασες, αλλά κανείς δε μένει στο δρόμο έχοντας ένα πτυχίο. Μην ψαρώνετε όταν θέλουν να σας τρομοκρατούν. Δουλειές υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Η marilouuuuu: #176 03-09-09 18:15 Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο aero έγραψε: #177 03-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σου αρέσει ή και άλλες σχολές επίσης το ίδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marilouuuuu Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η marilouuuuu: #178 03-09-09 20:33 Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius agg41 Τρελας123 Applepie eukleidhs1821 SlimShady penelopenick Cassano tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό μόνο.. Αλλά δεν ξερω μωρεε Θα δείξει!!!! Καλο κουραγιο μας ευχομαι (: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Η Kansas Rocks!: #179 04-09-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από marilouuuuu: Δουλειές μπορεί να υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις. Δύσκολο αυτό... Όλοι μου λένε π.χ ότι αν πάω ψυχολογία ανοίγω την πόρτα στην ανεργία... Ναι, ναι. Όλοι μου δίνουν κουράγιο!! Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία σίγουρα είνα το ζητούμενο, κι εγώ σκέφτομαι να δηλώσω στρατιωτική ιατρική, αλλά ρε γαμώτο, γιατί να πρέπει να περιοριστώ? Ε, και ας μην παίρνω πολλά λεφτά, και ας είμαι και άνεργη... Το μεράκι μου, θα το έχω κάνει, τη σχολή θα την έχω βγάλει. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες, και όχι να αναγκάζεσαι να τρέχεις στο στρατό... Με υπομονή, αγάπη για τη δουλειά σου και μεράκι, όλα γίνονται με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:07 Ο thanous18: #180 04-09-09 03:07 Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλη επιτυχια ρε παιδια!!Με ολη μου την καρδια!!Βαλτε τα κατω τα αναθεματισμενα τα μαθηματα και αλλαξτε τους τα φωτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.