Καλησπερα..Ειμαι μαθητρια γ λυκειου και λογω οικονομικων δεν παω φροντιστηρια.
Εχω πολυ σοβαρο προβλημα και ψαχνοντας στο νετ σεν βρηκα τπτ σχετικο.
ΕΙΧα ξεκινησει να διαβασω απο τελη αυγουστου και μπορω να πω τα πηγαινα αρκετα καλα.
Μετα ομως...ειδικα οταν ξεκινησαμε το σχολειο τα χασα...
Ενω βαζω προγραμμα και εχω ορεξη να διαβασω..κατι γινεται και φευγει η μερα χωρις να το καταλαβω..
ΕΧΩ βγαλει ελαχιστη υλη και δεν ξερω τι να κανω...εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω..
Συγνωμη αν εγινα κουραστικη.
Καθε γνωμη δεκτη!!!!!!
κουκλα μου, μη χαλιεσαι, χαλαρωσε, δεν ημουν θεωρητικη, αλλα εδωσα 2 φορες , κατι ξερω
αρχικα παρε οσες ΕΓΚΥΡΕΣ (εχει σημασια) σημειωσεις μπορεις, ειτε ειναι βοηθηματα, ειτε κατεβασεις απο το διαδικτυο. Καθε μερα βαζε ενα απαιτητικο προγραμμα (εφικτο ομως) ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο οσα νομιζεις οτι θα βγαλεις. πχ, πες (υποθετικα) οτι ενα μαθημα βγαινει σε 30 ωρες, και εσυ θες να το βγαλεις σε 10 μερες, δεν θα το διαβαζεις 3 ωρες τη μερα (σαν προγραμματισμο) θα λες, οτι εγω θα αφιερωσω 4 ωρες την μερα
γιατι? γιατι σιγουρα θα βαρεθεις/κουραστεις, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ομως θα σε πιεζει ο στοχος σου, και στην τελικη αν το βγαλεις σε λιγοτερο χρονο δεν πειραζει. Αντιθετως αν βαλλεις εξαρχης 3 ωρες στο προγραμμα σου, θα πεσεις στις 2.30 ..πραγμα κακο
Αρα, σωστο προγραμμα, απαιτητικο και συγχρονως εφικτο, πολυ ξεκουραση (υπνος, λιγο χαλαρωμα, μιλα με καμια φιλη, αποφυγε τβ και η/υ εκτος ισως λιγο το βραδακι (1 ωρα μαξ η/υ ) , το σαββατο, βγες ετσι μια βολτιτσα την εβδομαδα, μην σκασεις, αλλα 2-3 ωριτσες, και 2300, αντε 0.00 να εισαι σπιτι να χαλαρωσεις
γενικα οχι ξενυχτια, σε αποδιοργανωνουν
και απο εκει και περα
ο Θεος μαζι σου