Γεια σε ολους!! ξερω οτι ειναι λιγο περιεργη η εποχη που ρωταω.. αλλα εχω μια απορια..οταν καποιος εχει γραφτει σε μια σχολη αλλα θελει να ξανα καταθεσει μηχανογραφικο με το 10%, αυξανονται πολυ οι βασεις?δεν λεμε απο 13-14 να μπει σε σχολη με 17 χιλιαδες μορια αλλα να μπει σε σχολη με 11000 ας πουμε(συμφωνα με τις βασεις του2009 με το 90%).υπαρχουν πιθανοτητες?
ευχαριστω εκ των προτερων!
επειδη το εχω ψαξει το θεμα.. δεν εχουν καμια σχεση οι βασεις 90% με το 10% .
ειναι αλλες βασεις. αν κατεβασεις το αρχειο με τις βασεις απο το ypepth.gr θα δεις οτι ειναι ενα excell αρχειο. καποια καρτελλα γραφει 10% , σαυτην πρεπει να κοιταξεις..:no1:
Να συστηθω κιολας μια και ειναι το πρωτο μου μηνυμα ..
Ειμαι η Μαρια , 31χρονων και ναι θελω να ξαναδωσω εξετασεις..λαθος υπολογισμοι κ προβληματακια με αποτελεσμα να μην περασω οταν επρεπε..
δυστυχως εγω δεν μπορω να παω με το 10% γιατι το απολυτηριο μου ειναι πολυ χαμηλο ( 11) , εχω τελειωσει και τεχνικο λυκειο ( μη με ρωτησετε πως τα καταφερα , το ειδα σαν φροντιστηριο με στοχο την εισαγωγη σε τει αλλα ..ματαια..) με απολυτηριο 15,5 αλλα δυστυχως το 10% ισχυει μονο για γενικα λυκεια ..
και ετσι , ξανα να διαβαζω μαθηματικα...ενδιαφερομαι για αρχιτεκτονικη ή κατι παρομοιο.. αφου θα δωσω μεσω τεε - γιατι για να διαβασω 7 μαθηματα μετα απο τοσα χρονια χλωμο- λεω να περασω σε ΤΕΙ και μετα ειτε καποιο μαστερ στο εξωτερικο ειτε να συνεχισω σε ΑΕΙ ,πολυτεχνειο..
η αληθεια ειναι οτι εχω σκεφτει να παω κ στο εξωτερικο ,
για την ακριβεια με ειχαν δεχτει σε καποιο πανεπιστημιο στην αγγλια αλλα ..no money no honey
οσοι το εχουν κανει , εχουν δωσει εξετασεις ξανα ή ειναι στην προσπαθεια , οτι
συμβουλη ή γνωμη ειναι ευπροσδεκτη!
σας ευχαριστω!!