Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Απριλίου 2022 στις 17:45 Ο Effort έγραψε: #61 18-04-22 17:45 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Θες να μου πεις ποια ειδικότητα εννοείς; Click για ανάπτυξη... ΣΓΠΧ. Έχει τον 1 χρόνο Γενική Χειρουργική που μπορεί να γίνει σε επαρχιακό φαντάζομαι, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια αναγκαστικά σε πόλη. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2022 στις 19:29 Ο Guest 292010: #62 18-04-22 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ΣΓΠΧ. Έχει τον 1 χρόνο Γενική Χειρουργική που μπορεί να γίνει σε επαρχιακό φαντάζομαι, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια αναγκαστικά σε πόλη. Click για ανάπτυξη... Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ. georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 18 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η georgia1213: #63 18-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.g Click για ανάπτυξη... γιατι αυτο; Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2022 στις 20:11 Ο Guest 292010: #64 18-04-22 20:11 Δεν αξίζει να βιώσεις όλο τον χαμό, τη λαντζα ,τους μεγάλους αριθμους νοσηλευόμενων μιας Παθολογικής ή μιας Χειρουργικής ενός μεγάλου πχ Αθηναϊκού Νοσοκομείου όταν ο στόχος σου σε αυτά τα 2 χρόνια (ή 1 ή 2 ) είναι να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποια βασικά προβλήματα που θα τα μάθεις και σε ένα μικρότερο νοσοκομείο (πχ μια λοίμωξη αναπνευστικού, ουροποιητικού, μια αλλεργική αντίδραση/σοκ, ένα έμφραγμα/ανακοπή, ένα οξύ πνευμονικό οίδημα, μια διαβητική κετοξέωση, μια αιμορραγία πεπτικού, ένα εγκεφαλικό, κ.α.) - αντίστοιχα φαντάζομαι και στη χειρουργική υπάρχουν βασικές γνωσεις που θες να πάρεις από όσο έχω συζητήσει αλλά δεν ξέρω λεπτομερείες . Υποθέτω αφορά βασικές τεχνικές στο χειρουργείο και βασικά πρόβλημα χειρουργικού ασθενή. Από την άλλη αξίζει να πεθάνεις για να κάνεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο το ειδικό κομμάτι όπου θα έχει πληθώρα περιστατικών και θα αποκτήσεις πολύ εμπειρία. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις. Αρκετοί δε συμφωνούν και το κατανοώ. Υπάρχουν συν και πλην σε κάθε επιλογή. Πχ αν πας σε μεγάλο νοσοκομείο εξ αρχής εξοικειώνεσαι πιο γρήγορα με τον ρυθμό που πρέπει να έχεις, τους αριθμούς, τις απαιτήσεις. Έχεις όλες τις ειδικότητες που χρειάζεσαι και εργαστήρια να καλύψουν τις ανάγκες σου σε εξετάσεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον περιστατικό που μπορεί να μην αφορά την βασική σου ειδικότητα, αλλά να ναι one in a life time και γενικά κάθε εμπειρία που έχεις σε περιστατικα σε κάνει καλύτερο. Από την άλλη η επαρχία προσφέρει και χαμηλότερο κόστος ζωής και μπορεί να μαζέψεις και κάποια λεφτά. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Dion G. snasis giorgos8907 BlueMaffin GiorgosL2001 MIkeTr123 ένας τυχαίος MarcoReus Marianna.diamanti Than003 spring day Peter Pan13 BillyTheKid MAR MAR userx Mammy Nun seferhs2001 featherfuck mermaid89 an ordinary tenant Πα.Κ Anonymous03 Nickymtss nobody8 panagiotis23 Tommy_civil Nickgr Wonderkid fockos sophiaa Annou1 Nooback BoredPanda barkos Appolon usernamesim2222 Schlimazel Ryuzaki Gus Roger10 tsiobieman Joji Dr. Gl. Luminous anastasia papa μαρινακι96 Pharmacist01 korlef Giii GeorgePap2003 QWERTY23 margik jYanniss PanPan kiyoshi george777 hlias2000 Marple Αναστασία197 Anna_kitty theodoraooo fairyelly Billys 13 xakounaamatata Scandal constansn eukleidhs1821 panosveki Nickt23 Dionyshs1 katerinavld angies Ksenia. Ksenia77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Θες να μου πεις ποια ειδικότητα εννοείς; Click για ανάπτυξη... ΣΓΠΧ. Έχει τον 1 χρόνο Γενική Χειρουργική που μπορεί να γίνει σε επαρχιακό φαντάζομαι, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια αναγκαστικά σε πόλη.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2022 στις 19:29 Ο Guest 292010: #62 18-04-22 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ΣΓΠΧ. Έχει τον 1 χρόνο Γενική Χειρουργική που μπορεί να γίνει σε επαρχιακό φαντάζομαι, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια αναγκαστικά σε πόλη. Click για ανάπτυξη... Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ. georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 18 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η georgia1213: #63 18-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.g Click για ανάπτυξη... γιατι αυτο; Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2022 στις 20:11 Ο Guest 292010: #64 18-04-22 20:11 Δεν αξίζει να βιώσεις όλο τον χαμό, τη λαντζα ,τους μεγάλους αριθμους νοσηλευόμενων μιας Παθολογικής ή μιας Χειρουργικής ενός μεγάλου πχ Αθηναϊκού Νοσοκομείου όταν ο στόχος σου σε αυτά τα 2 χρόνια (ή 1 ή 2 ) είναι να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποια βασικά προβλήματα που θα τα μάθεις και σε ένα μικρότερο νοσοκομείο (πχ μια λοίμωξη αναπνευστικού, ουροποιητικού, μια αλλεργική αντίδραση/σοκ, ένα έμφραγμα/ανακοπή, ένα οξύ πνευμονικό οίδημα, μια διαβητική κετοξέωση, μια αιμορραγία πεπτικού, ένα εγκεφαλικό, κ.α.) - αντίστοιχα φαντάζομαι και στη χειρουργική υπάρχουν βασικές γνωσεις που θες να πάρεις από όσο έχω συζητήσει αλλά δεν ξέρω λεπτομερείες . Υποθέτω αφορά βασικές τεχνικές στο χειρουργείο και βασικά πρόβλημα χειρουργικού ασθενή. Από την άλλη αξίζει να πεθάνεις για να κάνεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο το ειδικό κομμάτι όπου θα έχει πληθώρα περιστατικών και θα αποκτήσεις πολύ εμπειρία. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις. Αρκετοί δε συμφωνούν και το κατανοώ. Υπάρχουν συν και πλην σε κάθε επιλογή. Πχ αν πας σε μεγάλο νοσοκομείο εξ αρχής εξοικειώνεσαι πιο γρήγορα με τον ρυθμό που πρέπει να έχεις, τους αριθμούς, τις απαιτήσεις. Έχεις όλες τις ειδικότητες που χρειάζεσαι και εργαστήρια να καλύψουν τις ανάγκες σου σε εξετάσεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον περιστατικό που μπορεί να μην αφορά την βασική σου ειδικότητα, αλλά να ναι one in a life time και γενικά κάθε εμπειρία που έχεις σε περιστατικα σε κάνει καλύτερο. Από την άλλη η επαρχία προσφέρει και χαμηλότερο κόστος ζωής και μπορεί να μαζέψεις και κάποια λεφτά. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Dion G. snasis giorgos8907 BlueMaffin GiorgosL2001 MIkeTr123 ένας τυχαίος MarcoReus Marianna.diamanti Than003 spring day Peter Pan13 BillyTheKid MAR MAR userx Mammy Nun seferhs2001 featherfuck mermaid89 an ordinary tenant Πα.Κ Anonymous03 Nickymtss nobody8 panagiotis23 Tommy_civil Nickgr Wonderkid fockos sophiaa Annou1 Nooback BoredPanda barkos Appolon usernamesim2222 Schlimazel Ryuzaki Gus Roger10 tsiobieman Joji Dr. Gl. Luminous anastasia papa μαρινακι96 Pharmacist01 korlef Giii GeorgePap2003 QWERTY23 margik jYanniss PanPan kiyoshi george777 hlias2000 Marple Αναστασία197 Anna_kitty theodoraooo fairyelly Billys 13 xakounaamatata Scandal constansn eukleidhs1821 panosveki Nickt23 Dionyshs1 katerinavld angies Ksenia. Ksenia77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johny4Life: ΣΓΠΧ. Έχει τον 1 χρόνο Γενική Χειρουργική που μπορεί να γίνει σε επαρχιακό φαντάζομαι, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια αναγκαστικά σε πόλη. Click για ανάπτυξη... Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.
georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 18 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η georgia1213: #63 18-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.g Click για ανάπτυξη... γιατι αυτο; Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2022 στις 20:11 Ο Guest 292010: #64 18-04-22 20:11 Δεν αξίζει να βιώσεις όλο τον χαμό, τη λαντζα ,τους μεγάλους αριθμους νοσηλευόμενων μιας Παθολογικής ή μιας Χειρουργικής ενός μεγάλου πχ Αθηναϊκού Νοσοκομείου όταν ο στόχος σου σε αυτά τα 2 χρόνια (ή 1 ή 2 ) είναι να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποια βασικά προβλήματα που θα τα μάθεις και σε ένα μικρότερο νοσοκομείο (πχ μια λοίμωξη αναπνευστικού, ουροποιητικού, μια αλλεργική αντίδραση/σοκ, ένα έμφραγμα/ανακοπή, ένα οξύ πνευμονικό οίδημα, μια διαβητική κετοξέωση, μια αιμορραγία πεπτικού, ένα εγκεφαλικό, κ.α.) - αντίστοιχα φαντάζομαι και στη χειρουργική υπάρχουν βασικές γνωσεις που θες να πάρεις από όσο έχω συζητήσει αλλά δεν ξέρω λεπτομερείες . Υποθέτω αφορά βασικές τεχνικές στο χειρουργείο και βασικά πρόβλημα χειρουργικού ασθενή. Από την άλλη αξίζει να πεθάνεις για να κάνεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο το ειδικό κομμάτι όπου θα έχει πληθώρα περιστατικών και θα αποκτήσεις πολύ εμπειρία. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις. Αρκετοί δε συμφωνούν και το κατανοώ. Υπάρχουν συν και πλην σε κάθε επιλογή. Πχ αν πας σε μεγάλο νοσοκομείο εξ αρχής εξοικειώνεσαι πιο γρήγορα με τον ρυθμό που πρέπει να έχεις, τους αριθμούς, τις απαιτήσεις. Έχεις όλες τις ειδικότητες που χρειάζεσαι και εργαστήρια να καλύψουν τις ανάγκες σου σε εξετάσεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον περιστατικό που μπορεί να μην αφορά την βασική σου ειδικότητα, αλλά να ναι one in a life time και γενικά κάθε εμπειρία που έχεις σε περιστατικα σε κάνει καλύτερο. Από την άλλη η επαρχία προσφέρει και χαμηλότερο κόστος ζωής και μπορεί να μαζέψεις και κάποια λεφτά. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Is this Στοματογναθοπροσωποχειρουργικη;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Απριλίου 2022 Ο,τι και να εννοείς, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους έχουν μερικό κομμάτι ειδικότητας ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΌΛΗΣ Ή ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.g Click για ανάπτυξη... γιατι αυτο;
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2022 στις 20:11 Ο Guest 292010: #64 18-04-22 20:11 Δεν αξίζει να βιώσεις όλο τον χαμό, τη λαντζα ,τους μεγάλους αριθμους νοσηλευόμενων μιας Παθολογικής ή μιας Χειρουργικής ενός μεγάλου πχ Αθηναϊκού Νοσοκομείου όταν ο στόχος σου σε αυτά τα 2 χρόνια (ή 1 ή 2 ) είναι να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποια βασικά προβλήματα που θα τα μάθεις και σε ένα μικρότερο νοσοκομείο (πχ μια λοίμωξη αναπνευστικού, ουροποιητικού, μια αλλεργική αντίδραση/σοκ, ένα έμφραγμα/ανακοπή, ένα οξύ πνευμονικό οίδημα, μια διαβητική κετοξέωση, μια αιμορραγία πεπτικού, ένα εγκεφαλικό, κ.α.) - αντίστοιχα φαντάζομαι και στη χειρουργική υπάρχουν βασικές γνωσεις που θες να πάρεις από όσο έχω συζητήσει αλλά δεν ξέρω λεπτομερείες . Υποθέτω αφορά βασικές τεχνικές στο χειρουργείο και βασικά πρόβλημα χειρουργικού ασθενή. Από την άλλη αξίζει να πεθάνεις για να κάνεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο το ειδικό κομμάτι όπου θα έχει πληθώρα περιστατικών και θα αποκτήσεις πολύ εμπειρία. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις. Αρκετοί δε συμφωνούν και το κατανοώ. Υπάρχουν συν και πλην σε κάθε επιλογή. Πχ αν πας σε μεγάλο νοσοκομείο εξ αρχής εξοικειώνεσαι πιο γρήγορα με τον ρυθμό που πρέπει να έχεις, τους αριθμούς, τις απαιτήσεις. Έχεις όλες τις ειδικότητες που χρειάζεσαι και εργαστήρια να καλύψουν τις ανάγκες σου σε εξετάσεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον περιστατικό που μπορεί να μην αφορά την βασική σου ειδικότητα, αλλά να ναι one in a life time και γενικά κάθε εμπειρία που έχεις σε περιστατικα σε κάνει καλύτερο. Από την άλλη η επαρχία προσφέρει και χαμηλότερο κόστος ζωής και μπορεί να μαζέψεις και κάποια λεφτά.
Δεν αξίζει να βιώσεις όλο τον χαμό, τη λαντζα ,τους μεγάλους αριθμους νοσηλευόμενων μιας Παθολογικής ή μιας Χειρουργικής ενός μεγάλου πχ Αθηναϊκού Νοσοκομείου όταν ο στόχος σου σε αυτά τα 2 χρόνια (ή 1 ή 2 ) είναι να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποια βασικά προβλήματα που θα τα μάθεις και σε ένα μικρότερο νοσοκομείο (πχ μια λοίμωξη αναπνευστικού, ουροποιητικού, μια αλλεργική αντίδραση/σοκ, ένα έμφραγμα/ανακοπή, ένα οξύ πνευμονικό οίδημα, μια διαβητική κετοξέωση, μια αιμορραγία πεπτικού, ένα εγκεφαλικό, κ.α.) - αντίστοιχα φαντάζομαι και στη χειρουργική υπάρχουν βασικές γνωσεις που θες να πάρεις από όσο έχω συζητήσει αλλά δεν ξέρω λεπτομερείες . Υποθέτω αφορά βασικές τεχνικές στο χειρουργείο και βασικά πρόβλημα χειρουργικού ασθενή. Από την άλλη αξίζει να πεθάνεις για να κάνεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο το ειδικό κομμάτι όπου θα έχει πληθώρα περιστατικών και θα αποκτήσεις πολύ εμπειρία. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις. Αρκετοί δε συμφωνούν και το κατανοώ. Υπάρχουν συν και πλην σε κάθε επιλογή. Πχ αν πας σε μεγάλο νοσοκομείο εξ αρχής εξοικειώνεσαι πιο γρήγορα με τον ρυθμό που πρέπει να έχεις, τους αριθμούς, τις απαιτήσεις. Έχεις όλες τις ειδικότητες που χρειάζεσαι και εργαστήρια να καλύψουν τις ανάγκες σου σε εξετάσεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον περιστατικό που μπορεί να μην αφορά την βασική σου ειδικότητα, αλλά να ναι one in a life time και γενικά κάθε εμπειρία που έχεις σε περιστατικα σε κάνει καλύτερο. Από την άλλη η επαρχία προσφέρει και χαμηλότερο κόστος ζωής και μπορεί να μαζέψεις και κάποια λεφτά.