To the point.
@Γιώργος : Με τα μαθηματικά ούτε το 'χω ούτε δεν το 'χω.Είμαι στο ενδιάμεσο.Αν κρίνω από τα διαγωνίσματα που γράφω στο φροντιστήριο στην κατεύθυνση,είμαι αρκετά καλός.
@fockos : Η βιολογία γενικής δεν είναι έτσι και το ξέρεις.Με ένα μήνα διάβασμα,ΔΕΝ γράφεις καλά εκτός κι αν μπορείς να μάθεις όλη την ύλη σε ένα μήνα.Δεν τους νοιάζει η περιγραφικότητά σου ούτε η κατανόησή σου περί του θέματος.Θέλουν να δουν το γραπτό σου και όταν το συγκρίνουν με το βιβλίο,να βλέπουν μια φωτοτυπία.Η σχολαστικότητά τους στο θέμα της παπαγαλίας είναι η ίδια μ'αυτή της κατεύθυνσης.Παρόλο που μ' αρέσει απίστευτα η βιολογία γενικής,δεν μπόρεσα να αντέξω τόση παπαγαλία.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Υ.γ. Έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου ότι θα ξεκινήσω 4 ώρες μαθηματικά γενικής.Πιστεύω ότι με τόσες ώρες,πρέπει να τα φορτώσω στον κόκορα για να μην προλάβω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.