[Παλιό Σύστημα] Μάθημα επιλογής

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η βιολογια ειναι καλη για τα παιδια της θετικης. Η αστρονομια ειναι καλη για οσους τους ενδιαφερει γενικα το θεμα, αλλα αχρηστη ως προς το σχολειο, μονο ενας παραπανω (η παρακατω, εξαρτατε...) βαθμος στον ελενχο ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιολογια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιολογια.Εγω κανω σχεδιο αλλα επειδη εχει γκρεμιστει ενα ξυλινο/χαρτινο τειχος που υπηρχε αναμεσα στην αιθουσα που κανουμε σχεδιο και αστρονομια βλεπω πανω κατω τι κανουνε στην αστρονομια και μου φαινετε βαρετο.Καλο ειναι ,αλλα ειναι καπως αναμεικτο φυσικη , μαθηματικα/γεωματρια και γενικα για τα αστρα πλανητες κλπ.Σου προτινω βιολογια γιατι μια φιλη μου λεει πως της αρεσει πολυ, το μαθημα ειναι χαλαρο και κατανοητο και μαθαινεις καποια πραγματα που μπορει να σου χρειαστουν (χωρις βεβαια να εννοω πως δεν σου χρειαζεται η αστρονομια).

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εγω θα διάλεγα βιολογία, όχι οτι η αστρονομία δεν είναι ωραίο μάθημα, απλά μου αρέσει περισσότερο η βιολογία, τώρα σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δικιά σου...:D

αστρονομια φυσικα ειναι τελεια:no1:

Εμενα μ αρεσαν και τα 2 και δε μπορουσα να διαλεξω.. αλλα μολις εμαθα ποιος καθηγητης θα εκανε τη βιολογια.. πηρα την αστρονομια :P

σημερα στο σχολειο μας εδωσαν δηλωσεις για να συμπληρωσουμε την κατευθυνση που θα ακολουθησουμε και το μαθημα επιλογης...θελω θετικη κατευθυνση αλλα δεν ξερω ποιο μαθημα επιλογης να παρω...ειμαι αναμεσα σε βιολογια γιατι μου αρεσει και σε εφαρμογες πληροφορικης γιατι δεν εξεταζονται στο τελος....εσεις ποιο μαθημα σκοπευετε να παρετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω θα παω θεωρητικη και μαθημα επιλογης θα παρω ξανα εφαρμογες πληροφορικης!!!
Ειναι το πιο τελειο μαθημα, μαθαινεις πολλα πραγματα που σου χρησιμευουν καθημερινα και δεν δινεις και στο τελος...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεωρητική και ελεύθερο σχέδιο.

Εγώ θα πάω θετική και επιτρέψτε μου να πώ πως η πληροφορική είναι απαίσια κατά τη γνώμη μου. :down: Βασικά δεν ξέρω ποια είναι τα μαθήματα επιλογής και έχω χάσει εκείνο το βιβλιαράκι....Μήπως μπορειτε να μου πείτε τα δημοφιλέστερα????? :D

Εγώ θα πάω θετική και επιτρέψτε μου να πώ πως η πληροφορική είναι απαίσια κατά τη γνώμη μου. :down: Βασικά δεν ξέρω ποια είναι τα μαθήματα επιλογής και έχω χάσει εκείνο το βιβλιαράκι....Μήπως μπορειτε να μου πείτε τα δημοφιλέστερα????? :D
αν δεν σου αρεσει η ΠΛΗΡ τι πας να κανεις θετικη? αφου η πληροφορικη ειναι μαθηματικα και αν δεν σου αρεσει η πληρ <=> δεν σου αρεσουν μαθηματικα

Eγω θα παω θεωρητικη και μαθημα επιλογης θα παρω ξανα εφαρμογες πληροφορικης!!!
Ειναι το πιο τελειο μαθημα, μαθαινεις πολλα πραγματα που σου χρησιμευουν καθημερινα και δεν δινεις και στο τελος...;)

Ομως,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να το παρεις σαν επιλογη ^^

Στην 3η θα παρω αρχες οικονομικης θεωριας επειδη θελω να παω στο 5ο πεδιο:)

αν δεν σου αρεσει η ΠΛΗΡ τι πας να κανεις θετικη? αφου η πληροφορικη ειναι μαθηματικα και αν δεν σου αρεσει η πληρ <=> δεν σου αρεσουν μαθηματικα
Τραγικό λάθος!!!!:nono: Τα μαθηματικά είναι μία υπέροχη επιστήμη ενώ η πληροφορική εχει μεν σχέση αλλά όχι και τοσο στενή :iagree: Πάντως επέτρεψέ μου να διαφωνίσω κάθετα με την ισοδυναμία σου....

εγω θα παω θεωρητικη...και μαλλον θα διαλεξω αστρονομια...γαλλικα κανω φροντιστηριο και δε θελω να κανω και στο σχολειο και πληροφορικη, εχω κανει παλια μαθηματα για διπλωμα και ξερω την υλη .......

στην 3η παιρνεις πολυμεσα το οποιο επισης δν εξεταζεται απλο :P

Πληροφορική ή όπως λέγεται αναγκαστικά... επίσης θα κάνω μια ωραία κλήρωση για την κατεύθυνση και θα αποφασίσω το καλοκαίρι..:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
θα παω θεωρητικη και θα παρω στοιχεια διαστημικης :D

πληροφορική ή όπως λέγεται αναγκαστικά... επίσης θα κάνω μια ωραία κλήρωση για την κατεύθυνση και θα αποφασίσω το καλοκαίρι..:)

τι ενοας κληρωση θα το παιξεις αναμεσα θετικη τεχνολογικη και ο,τι βγει?

εγω παντως θα παω τεχνολογικη και θα παρω ξανα πληροφορικη

όχι θα παίξω κλήρωση το θετική-τεχνολογική-θεωρητική:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back