Δηλαδή εσύ Χρήστο θα επέλεγες Σωστό,έτσι δεν είναι ;
Έτσι όπως δίνεται είναι λάθος.
Για αυτό Chris1993, ξεκαθάρισα στο τέλος ότι ερωτήσεις τέτοιου τύπου που συνδέονται με θέματα που στερούνται σαφήνειας δεν τίθενται στις πανελλαδικές. Αν μην τι άλλο οι επιτροπές που βάζουν τα θέματα σε ΑΟΘ και ΑΟΔΕ είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, σε αντίθεση με άλλα μαθήματα.
Το τελευταίο που γράφεις περί συντελεστή παραγωγής, χωρίς να διαφωνώ ιδιαίτερα σηκώνει μεγάλη κουβέντα
Ακριβώς. Τα θέματα διακρίνονται από την σαφήνειά τους.
Δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της απάντησης.
Όσο για τη επιχειρηματικότητα, οι περισσότεροι οικονομολόγοι την θεωρούν συντελεστή παραγωγής αλλά όχι όλοι. Θέλει πραγματικά μακροσκελή ανάλυση που εν τέλει δεν οδηγεί πουθενά γιατί αυτό που διαφοροποιείται στον καθέναν μας είναι ο τρόπος αντίληψης και οπτικής.
Γεια σας παιδες τι κανετε;Εδω και κατι μερες εχω προβληματιστει με το αοδε γιατι μου φαινεται παλουκι με αποτελεσμα να μηνεχω βγαλει ουτε το πρωτο κεφαλαιο.Φροντιστηριο σε αυτο δεν πηγαινω αλλα λεω να παω.Εσεις τι λετε να παω η να μην παω γιατι οι αλλοι που πανε κοντευουν να τελειωσουν;Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας.
Δεν είναι παλούκι.
Απλά ίσως δυσκολεύεσαι στην παπαγαλία!
Θα σου πρότεινα, να κάνεις 1-2 αναγνώσεις τις σελίδες που διαβάζεις και να αρχίζεις να σκέφτεσαι παράλληλα και να κατανοείς αυτά που λέει το βιβλίο.
Σιγά-σιγά θα δείς ότι θα σου φαίνονται όλο και πιο familiar αυτά που διαβάζεις και θα μπορείς να τα μαθαίνεις πιο εύκολα. Και με τις επαναλήψεις λέγοντας απέξω αυτά που διάβασες, θα μπορείς να το αποδόσεις τέλεια.
Μην αγχώνεσαι πάντως! Το 1ο κεφάλαιο είναι παραπάνω από το 1/3 της ύλης.

Απλά βάλε πρόγραμμα.
1 σελίδα/ ημέρα (από Δευτέρα έως Παρασκευή)
και επανάληψη των 5 σελίδων το ΣΚ.
Επίσης ανα 2 εβδομάδες εκτός από τις επαναλήψεις των 5 σελίδων θα κάνεις όλων των προηγουμένων.
Έτσι, σε περίπου 3 μήνες θα βγάλεις όλο το ΑΟΔΕ!
Και στόχος είναι μέχρι να δώσεις να το έχεις βγάλει 1 φορά + 2-3 επαναλήψεις.
Προσωπικά εγώ μέχρι το Πάσχα δεν είχα βγάλει ολόκληρο ούτε το 1ο κεφάλαιο.
Και μέσα στο Πάσχα τελείωσα όλη την ύλη.
Θέληση να υπάρχει!