*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν αφού τόσο σκατά είμαστε , μάθετέ το απ'έξω και δε θα έχετε πρόβλημα παιδιά. Εγώ αυτό είχα κάνει και έγραψα 20.Μην αγχώνεστε , Σ-Λ και τέτοια θα κάνετε πολλά και θα δείτε οτι θα είναι όλα ίδια . PEACE
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια γραψαμε διαγωνισμα σημερα στο φροντ και εχω καποιες ερωτησεις:
οι επιχειρηεις ειναι παραγωγικες και οικονομικες μοναδες επειδη συνδυαζουν κ αξιοποιουν τους συντελεστες παραγωγης που διαθετουν προκειμενου να παραγουν προοιοντα ή υπηρεσιες ...Σ Λ
Εγω το βαλα λαθος λογω αυτο που λεει ΚΑΙ οικονομικες μοναδες... Επειδη αυτο που εξηγει μετα ειναι μονο για το οτι οι επιχειρησεις ειναι παραγωγικες
Επισης μας ζητησε για την οικονομικη λειτουργια και εκει που λεει οτι Η λειτουργια των επιχειρησεων εχει ως συνεπεια την αποκτηση και χρηση κεφαλαιου εγω εγραψα: Η λειτουργια των επιχειρησεων οδηγει στην αποκτηση και χρηση κεφαλαιου.
Και στο τεχνολογικο περιβαλλον εκει που λεει ...ποιοτικα και ποσοτικα την φυση και την αποδοση του εξοπλισμουυ... εγραψα:
...ποιοτικα και ποσοτικα την φυση και την αποδοτικοτητα του εξοπλισμου
Πάνω κατω αυτα ήταν τα λαθη ( ; ) μου... Ποσο νομιζετε θ μ κοψει;
1) Σωστο (σελ. 25) θα στο παρει ως λαθος απαντηση
2) Στην κριση του διορθωτη..Δεν νομιζω να κοψει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Η πρόταση Σ/Λ είναι σωστή. Στα υπόλοιπα δεν χάνεις μονάδεςΠαιδια γραψαμε διαγωνισμα σημερα στο φροντ και εχω καποιες ερωτησεις:
οι επιχειρηεις ειναι παραγωγικες και οικονομικες μοναδες επειδη συνδυαζουν κ αξιοποιουν τους συντελεστες παραγωγης που διαθετουν προκειμενου να παραγουν προοιοντα ή υπηρεσιες ...Σ Λ
Εγω το βαλα λαθος λογω αυτο που λεει ΚΑΙ οικονομικες μοναδες... Επειδη αυτο που εξηγει μετα ειναι μονο για το οτι οι επιχειρησεις ειναι παραγωγικες
Επισης μας ζητησε για την οικονομικη λειτουργια και εκει που λεει οτι Η λειτουργια των επιχειρησεων εχει ως συνεπεια την αποκτηση και χρηση κεφαλαιου εγω εγραψα: Η λειτουργια των επιχειρησεων οδηγει στην αποκτηση και χρηση κεφαλαιου.(σελ 32-33)
Και στο τεχνολογικο περιβαλλον εκει που λεει ...ποιοτικα και ποσοτικα την φυση και την αποδοση του εξοπλισμουυ... εγραψα:
...ποιοτικα και ποσοτικα την φυση και την αποδοτικοτητα του εξοπλισμου(σελ 35)
Πάνω κατω αυτα ήταν τα λαθη ( ; ) μου... Ποσο νομιζετε θ μ κοψει;
Protagonist
Νεοφερμένο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

φίλε drosos, πρέπει να σου θυμίσω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει σελίδα του βιβλίου που δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολύ για οποιονδήποτε λόγο, πόσο μάλλον για τη συγκεκριμένη όπου αναφέρεται στη χρησιμότητα και καθολική εφαρμογή του μάνατζμεντ. Να σε ενημερώσω ότι έχει ήδη μπει ως θέμα στις εξετάσεις των εσπερινών Λυκείων το 2009.Παιδια γραφω διαγωνισμα την αλλη βδομαδα στο δευτερο κεφαλαιο αοδε και δεν μπορω να μαθω την σελιδα 62(δεν εχω προσπαθησει και πολυ) αλλα δεν νομιζω κιολας οτι ειναι σημαντικη ολο παραδειγματα εχει... εσεις τι λετε;
antwwwnis
Διάσημο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Αν κατάλαβα καλά τί εννοείς, σε περίπτωση που ζητηθεί ένα μεμονωμένο απόσπασμα μιας ενότητας, μπορείς να προβείς στις ανάλογες προσαρμογές χωρίς κάποιο ρίσκοΑπορία: Πρέπει να μαθαίνω και τις μεταβατικές προτάσεις και τις ρητορικές ερωτήσεις που βρίσκω κάπου κάπου;
christina123
Δραστήριο μέλος

στο πρωτο κεφαλαιο στο μαθημα με τα στοιχεια του περιβαλλοντος στην αρχη που λεει για το οικονομικο αν δεν τα θυμαμαι ακριβως με τη σειρα αυτη αλλα με διαφορετικη(συνδυαζοντας τα αρχικα γραμματα

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλακιζω

βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

stergi21
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

AntonisR21
Νεοφερμένο μέλος

θα χωρίζει την ύλη σε ερωτήσεις και θα έχει και τεστάκια;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Αντώνης
Guest 010239
Επισκέπτης

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.