Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε 9 μήνες εδώ θα είμαστε, και θα δούμε αν όσοι πάτε στα σούπερ ουάου φροντιστήρια που θα μπουν Οκτώβρη μετασχηματισμούς fourier θα πάρετε τις θέσεις μας στο ΗΜΜΥ ή θα πάρετε... ξέρετε.
Συγγνώμη για το υφάκι, αλλά ήταν απαραίτητο.
+άπειρο
Άπλετος σεβασμός:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι παραμυθι ρε συ το αοδε να διαβαζουν μιση σελιδα αναγνωση. Παπαγαλια βαρβατη θελει για καποιον που στοχευει στο 20. Ασε που με αναγνωση απλη θα τα ξεχασει και πιο γρηγορα.
ναι απλα αμα το κανεις αναγνωση εναν χρονο πριν οι εννοιες θα σου ερχονται πιο γρηγορα στο μυαλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyaggelia
Νεοφερμένο μέλος

stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος

στρατο φετος εδωσα,οφειλω να ομολογησω οτι τα θεματα ηταν ευκολα,απλως εγω δεν ειχα την αποδοση που θα ηθελα,βεβαια περασα στην πρωτη μου επιλογη (μηχ-μηχ κοζανης,παω εμπ ομως)προσωπικα δικαιολογω τον εαυτο μου διοτι σε ολα τα υπολοιπα εγραψα τελεια ,οποτε νομιζω επειδη πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι μια κακη μερα την εχουμε ολοι!
δεν ειναι οτι δεν ξερω μαθηματικα,ή γενικα οτι δεν προσπαθησα,απλα δεν ημουν σε καλη μερα
,αρκετα κουρασμενος και χωρις ορεξη να λυσω τις ασκησεις.
φιλε εγω ειχα ξεκινησει ιδιαιτερα απο τις αρχες της β λυκειου και τελειωσα τα χριστουγεννα της γ ,γενικα τα μαθηματικα εχουν μεγαλο βαθος.
ααα οκ απλος ρωτησα ηθελα να πω φετος και λες στα φετινα θεματα δεν το ειπα και καλα οτι φετος ητανε ευκολα-δυσκολα τι εκανες..?? κτλβ?? και ο αλλος αμεσως να πει την μλκ τ..!@#@#!
Elenikappa
Νεοφερμένο μέλος

Καλή επιτυχία!
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ για την απάντηση! Μπορώ να πω πως η αποστήθιση δεν με ζορίζει όσο άλλους(τα θεωριτικά τα μαθαίνω γρήγορα)(αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας, αντιθέτως μου σπάει τα νεύραΕίναι υπερβολή να διαβάσεις ΑΟΔΕ από την Β' λυκείου..Εκτός βέβαια αν έχεις πολύ μεγάλο προβλημα με την αποστήθιση γενικά..Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις συστηματικά από το καλοκαίρι..
Καλή επιτυχία!

Elenikappa
Νεοφερμένο μέλος

vedder
Νεοφερμένο μέλος

melenios
Νεοφερμένο μέλος

stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος

διαβασε αεππ φυσικη γεν και αλγεβρα και εισαι ετοιμος
Φυσικη Γενικης..??? Γ λυκειου εννοεις..?
melenios
Νεοφερμένο μέλος

οχι φυσικη γενκης δευτερας.Φυσικη Γενικης..??? Γ λυκειου εννοεις..?
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει και ερωτήσεις κρίσεως???
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ΑΟΔΕ χρειάζεται φροντιστήριο???Σκέτη θεωρία είναι...Εσείς κάνετε???
Τι ερωτησεις κρισεως να εχει μωρε.. Ειναι 60 σελιδουλες. Τις μαθαινεις απ΄εξω και πας και γραφεις ενα εικοσαρακι ζεστο ζεστο.
Εχει βεβαια και κατι ασκησεις(με μια διαιρεση λυνονται ξερωγω)αλλα δεν νομιζω να βαλουν ποτε.
miv
Επιφανές μέλος

Το ΑΟΔΕ χρειάζεται φροντιστήριο???Σκέτη θεωρία είναι...Εσείς κάνετε???
Δεν ειναι απαραίτητο, αλλά αν πέσεις σε υποχόνδριο καθηγητή μπορεί να σου δώσει καλές ερωτήσεις.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να διαβασετε απ'τη Β λυκείου, μην ακούω μαλακίες...Θα τα έχετε ξεχάσει μέχρι ν'αρχίσετε την τρίτη.
-----------------------------------------
Αυτό που προτείνω ν'αποφύγετε είναι να το διαβάσετε τις τελευταίες 20 μέρες χωρίς να το έχετε ακουμπήσει όλη τη χρονιά...Το έκανα εγώ κι έγραψα 17,3, το χαμηλότερο απ'ολα, μέχρι και Έκθεση περισσότερο έγραψα.

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι απαραίτητο, αλλά αν πέσεις σε υποχόνδριο καθηγητή μπορεί να σου δώσει καλές ερωτήσεις.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να διαβασετε απ'τη Β λυκείου, μην ακούω μαλακίες...Θα τα έχετε ξεχάσει μέχρι ν'αρχίσετε την τρίτη.
-----------------------------------------
Αυτό που προτείνω ν'αποφύγετε είναι να το διαβάσετε τις τελευταίες 20 μέρες χωρίς να το έχετε ακουμπήσει όλη τη χρονιά...Το έκανα εγώ κι έγραψα 17,3, το χαμηλότερο απ'ολα, μέχρι και Έκθεση περισσότερο έγραψα.![]()
Εσύ δεν ήσουν που μας έλεγες όταν διαβάζουμε ΑΟΔΕ να μη διαβάζουμε τίποτα άλλο;

miv
Επιφανές μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.