eLina17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένο μέλος

marian
Νεοφερμένο μέλος

noodlee999
Νεοφερμένο μέλος

-> αν για παραδειγμα καποιος απο τεχνολογικη περασει χημεια ...για δικη του βοηθεια μπορει να ξεκινησει να διαβαζει μονος του(η και με βοηθεια καποιου καθηγητη) πριν μπει στη σχολη το μαθημα αυτο, ωστε να προετοιμαστε οσο μπορει περνοντας τις βασικες γνωσεις...γιατι λοιπον να του αποκλεισουν τη δυνατοτητα να παει σε 1 τετοια σχολη αν μπορει να ανταπεξελθει???
Nad
Νεοφερμένο μέλος

Μολις σημερα διαπιστωσα οτι στο 2ο πεδιο (θετικες επιστημες) υπαρχει η σχολη " Παιδαγωγικο Δημοτικης εκπαιδευσης " :what:... δηλαδη μπορει καποιος απο θετικη να δηλωσει αυτη τη σχολη ?? Παραξενο μου φαινεται... Διαφωτιστε με πλιζ !![]()
Σίγουρα μπορείς να δηλώσεις παιδαγωγικά στο 2ο πεδίο, γιατί σκέφτεται και μια φίλη μου να τα δηλώσει και ήμασταν μαζί θετική φέτος.:xixi:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Όταν έδινε ένας φίλος μου και είχα δει αυτόν τον πίνακα με τις σχολές, στο 2ο επιστημονικό πεδίο, που μπαίνεις και από τεχνολογική, υπάρχει και η Χημεία. Πως γίνεται να περάσεις Χημικός αν δεν έχεις κάνει χημεία;
Γίνεται, αν και λίγο εώς πολύ ανορθόδοξο.

Ειδικά στους χημικούς μηχανικούς αντιμετωπίζουν στην αρχή πρόβλημα όσοι έχουν μπει από τεχνολογική.

mariaa1234567
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Όπως έγραψαν και άλλοι, ασφαλώς και γίνεται. Μακάρι να το έκαναν πολλοί αυτό. Έτσι δεν θα ήταν το 95% των δασκάλων από τη θεωρητική κατεύθυνση (ή την πρώην 3η δέσμη), οπότε δεν θα είχαμε σήμερα τόσα πολλά παιδιά που φτάνουν στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα Μαθηματικά.Γειαα σας! Εγω φετος δινω πανελληνιες, ειμαι θετικη, εχω παρει επιλογη Βιολογια γενικης αλλα με αφορμη οτι τα παιδαγωγικά υπαρχουν και στο δευτερο πεδιο σκεφτομαι να τα δηλωσω.. Γινεται;![]()

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Γειαα σας! Εγω φετος δινω πανελληνιες, ειμαι θετικη, εχω παρει επιλογη Βιολογια γενικης αλλα με αφορμη οτι τα παιδαγωγικά υπαρχουν και στο δευτερο πεδιο σκεφτομαι να τα δηλωσω.. Γινεται;![]()
Πήγαινε μπας και βγει κανένας δάσκαλος που δεν φοβάται τα Μαθηματικά επιτέλους.
mariaa1234567
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο δυστυχως ειναι αληθεια, μιας και ειμαι και εγω "θυμα" αυτης της αρνησης των δασκαλων προς τα μαθηματικα.. Να φανταστείτε εμαθα σωστη διαιρεση στην πρωτη γυμνασιου..

nPb
Επιφανές μέλος

Σας ευχαριστω πολυ ολους που μου απαντησατε!
Αυτο δυστυχως ειναι αληθεια, μιας και ειμαι και εγω "θυμα" αυτης της αρνησης των δασκαλων προς τα μαθηματικα.. Να φανταστείτε εμαθα σωστη διαιρεση στην πρωτη γυμνασιου..![]()
Όμως στο Πανεπιστήμιο ζητούνται ευθύνες...για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Μαθηματική παιδεία του κάθε φοιτητή. Οι μεν καθηγητές Πανεπιστημίου επιρρίπτουν ευθύνες στου καθηγητές μέσης εκπαίδευσης και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, στους δασκάλους, οι δε δάσκαλοι στους νηπιαγωγούς. Ο Πλάτωνας θεωρούσε ότι ένα από τα στοιχεία που καθιστούν έναν άνθρωπο, αυριανό πολίτη είναι και η γνώση αριθμητικής, η λογική των αριθμών... και όχι τα σύγχρονα φαινόμενα φοιτητών παιδαγωγικής να μην μπορούν σε μάθημα μαθηματικών στοιχειώδους επιπέδου να μην πιάνουν ούτε το 5.

mariaa1234567
Νεοφερμένο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Γνωρίζω κοπέλα που πέρασε Παιδαγωγικό από θετική και στο 2ο έτος έκανε 10% και πήγε στην Ιατρική
And your point is...?
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

And your point is...?
Ότι μπορεί να ξενερώσει εύκολα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.