Γεια σας. Γράφω εδώ, αν και θα μπορούσα να ανοίξω νέο thread. Αποφάσισα να ξεκινήσω-από Σεπτέμβρη- πιάνο. Ήθελα από χρόνια, αλλά είτε λόγω συγκυριών, είτε μη σωστής ιεράρχησης στόχων το ανέβαλλα. (Να πω εδώ πως δεν ξέρω μουσική, παρά κάποτε που κάθισα μόνος να διαβάσω θεωρία του στιλ keys, κλπ. αλλά προσωπικά το θεωρώ τίποτα πέραν της γνώσης).
Πλέον, και λόγω διδακτορικού, είναι απαραίτητο να έχω μια δραστηριότητα στην οποία θα διοχετεύω κάποιες ώρες την εβδομάδα προς αποφυγή "καψίματος". Προφανώς και μιλάμε για μαθήματα και οργάνου και θεωρίας. Οι απορίες λοιπόν:
Πρώτον, έχετε κανένα ωδείο να προτείνετε κέντρο Αθήνας ή βόρεια (π.χ. Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή); Καμία άποψη για το Ωδείο Αθηνών; Αν θεωρείται διαφήμιση, απλά προσπεράστε την ερώτηση.
Επίσης, δεύτερον, με ενδιαφέρει το κλασικό πιάνο, αλλά θα ήθελα να μάθω να παίζω και πιο μοντέρνα κομμάτια, με την έννοια, ποπ, ροκ, τζαζ κ.ο.κ. Έχω ακούσει κατά καιρούς ότι η "κλασική παιδεία" δυσχεραίνει κατά κάποιον τρόπο την ενασχόληση με τζαζ, ποπ κλπ. Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ πολύ!