_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Προτιμώ αυτή της πρώτης με την Αρχαία Αίγυπτο την οποία ειλικρινά λάτρεψα περισσότερο από αρχαία Ελλάδα κλπ.Ιστορία Βυζαντίου![]()

Δεν αναφερόμουν στην Ιστορία της Β' though αλλά στην αηδία του Ευρωπαϊκού,που μιλάμε ότι στα πρώτα μαθήματα κόβεις φλέβαα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αχ,ναι και μένα η αρχαία Αίγυπτος ήταν το αγαπημένο μου μάθημα στην α γυμνασίου!!!Η ιστορία της β γυμνασίου είναι ΟΚ,ούτε κρύο ούτε ζέστη.Τώρα στη γ τελειώσαμε διαφωτισμό,αμερικανική κ γαλλική επανάσταση και μπαίνουμε ελληνική τώρα.Κρίμα!Μου άρεσαν τόσο πολύ αυτά τα μαθήματα!!!Γαλλική επανάσταση
![]()
Η Ιστορίας της 3ης Γυμνασίου είναι η μακράν καλύτερη Ιστορία και θεωρώ ότι είναι το μοναδικό μάθημα που μπορεί να σου προσφέρει κάποιες ιστορικές γνώσεις βάσει των οποίων,μπορείς να αναπτύξεις μία κριτική σκέψη υποτυπώδη μεν,αλλά την αναπτύσσεις.
Τουλάχιστον,όταν εγώ πήγαινα 3η και με τον καθηγητή που εγώ έκανα Ιστορία.

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Η Ιστορίας της 3ης Γυμνασίου είναι η μακράν καλύτερη Ιστορία και θεωρώ ότι είναι το μοναδικό μάθημα που μπορεί να σου προσφέρει κάποιες ιστορικές γνώσεις βάσει των οποίων,μπορείς να αναπτύξεις μία κριτική σκέψη υποτυπώδη μεν,αλλά την αναπτύσσεις.
Τουλάχιστον,όταν εγώ πήγαινα 3η και με τον καθηγητή που εγώ έκανα Ιστορία.![]()
Συμφωνώ... γενικά, πιστεύω ότι η νεότερη ιστορία έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι κρίμα που δεν τη διδάσκουν όπως πρέπει (στην γ γυμνασίου ένα μεγάλο κομμάτι της είναι εκτός ύλης και στη γ λυκείου ποιος δίνει σημασία στη γενική...)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πραγματικά,αν και όλο το τμήμα είχε πρόβλημα με τον καθηγητή εκείνο,είναι η αιτία που μπορώ να΄χω μία σφαιρική άποψη σχετικά με τη νεότερη ιστορία.Συμφωνώ... γενικά, πιστεύω ότι η νεότερη ιστορία έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι κρίμα που δεν τη διδάσκουν όπως πρέπει (στην γ γυμνασίου ένα μεγάλο κομμάτι της είναι εκτός ύλης και στη γ λυκείου ποιος δίνει σημασία στη γενική...)

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ιστορια Β λυκειου βαρετη (βυζαντινη ιστορια).
Δεν υπαρχει ποιο βλακεια.
Το Αοδε αν το σκεφτιες καλα ειναι καλο μαθημα (το μαθημα ναι).
Το βιβλιο οχι
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτη την εκθεση παντα την αφηνω για τετοιες ωρες.. την βαριεμαι
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εχω αοδε αλλα εχω βιολογια οποτε σε νοιωθω και εγω
Αν και η βιολογια ειναι εδιαφερον αλλα και παπαγαλιστικο μαθημα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

wtf η ιστορια της γ λυκ ειναι χαλια, ποτε δε μαρεσε η νεοτερη ιστορια βεβαια..Η Ιστορίας της 3ης Γυμνασίου είναι η μακράν καλύτερη Ιστορία και θεωρώ ότι είναι το μοναδικό μάθημα που μπορεί να σου προσφέρει κάποιες ιστορικές γνώσεις βάσει των οποίων,μπορείς να αναπτύξεις μία κριτική σκέψη υποτυπώδη μεν,αλλά την αναπτύσσεις.
Τουλάχιστον,όταν εγώ πήγαινα 3η και με τον καθηγητή που εγώ έκανα Ιστορία.![]()
Από τεστ ναι. Βιολογια κατ εχουμε γράψει μόνο και απο την επομενη αρχιζουν τα διαγωνισματα...
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Έχω πιάσει έναν παταγώδη πάτο στη βιολογία γιατί δεν έβαλα κώλο κάτω το τετραήμερο να διαβάσω, αλλά στη ΔΦΠ τα πήγα πολύ καλά..
Εσείς που κράζετε ΔΦΠ, να ξέρετε είναι τέλειο. 8)
Δε μετανιώνω που το προτίμησα.

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

[sarcasm]For the sake of geniki paideia, η εξειδίκευση έρχεται στο πανεπιστήμιο[/sarcasm]Εν τω μεταξύ αυτή που μας κάνει κοινωνιολογία απαιτεί να διαβάζουμε στο σπίτιΈναν λόγο θέλω γι'αυτό, μόνο έναν.
Όταν αύριο μεθαύριο θα είσαι γιατρός η ζωή του μισοπεθαμένου ασθενή στο ER θα εξαρτηθεί από την ιδιότητα
fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.