DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εμεις σήμερα 4ωρο οπως και ολη τη βδομαδα που ερχεται. Α, και καθολου μαθημα σημερα.![]()
Τυχερά παιδιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σήμερα είχαμε 5ωρο!!!![]()
Κι εμεις ρε 8) ειπαμε δεν ειμαστε και σε καταναγκαστηκα εργα

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εμεις ρε 8) ειπαμε δεν ειμαστε και σε καταναγκαστηκα εργα![]()
Δευτέρα και Τρίτη μας έδωσαν πρόγραμμα και θα έχουμε 6ωρο.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Δευτέρα και Τρίτη μας έδωσαν πρόγραμμα και θα έχουμε 6ωρο.![]()
Εμας μονο για Δευτερα αλλα εμεις 5ωρο... Βεβαια λογω ελειψη καθηγητων: 2 ωρες αρχαια, 2 μαθηματικα, 1 αγγλικα ( Εστω θα δουμε τι θα γινει με την ξ. γλωσσα) και δεν θυμαμαι αν εχω ιστορια

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Άλγεβρα: μιλούσαμε για άσχετα θέματα και για το νέο λύκειο
-Γεωμετρία: μιλούσαμε για άσχετα θέματα και για το νέο λύκειο
-Πληροφορική: μιλούσαμε για άσχετα θέματα και για το νέο λύκειο
-Αρχαία: μαντέψτε τι κάναμε

Μια χαρά πέρασε η μέρα μας

S¡mos
Νεοφερμένο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Μας είπαν για Δευτέρα 7 ώρες (αλλά σιγά μην κάνουμε 7ώρο)
Μιλούσατε για άσχετα και για το νέο λύκειο-Αρχαία: μαντέψτε τι κάναμε![]()
Μια χαρά πέρασε η μέρα μας![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σοβαρά τώρα,ΜΗΝ κάνετε τη βλακεία να μη διαβάζετε αν θέλετε βαθμούς. Το έκανα,και το πλήρωσα με 17.Κάναμε 3ωρο εμείς και την Δευτέρα 4ωρο.Μας άγχωσαν και εμάς με το νέο σύστημα.Τα γνωστά![]()

Δε θέλω να δω ποια θα μας κάνει Άλγεβρα,δε θέλω να ξέρω ότι θα κάνω Μαθηματικά.Εμείς σήμερα είχαμε τέσσερις ώρες
-Άλγεβρα: μιλούσαμε για άσχετα θέματα και για το νέο λύκειο
-Γεωμετρία: μιλούσαμε για άσχετα θέματα και για το νέο λύκειο
-Πληροφορική: μιλούσαμε για άσχετα θέματα και για το νέο λύκειο
-Αρχαία: μαντέψτε τι κάναμε![]()
Μια χαρά πέρασε η μέρα μας![]()

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρά τώρα,ΜΗΝ κάνετε τη βλακεία να μη διαβάζετε αν θέλετε βαθμούς. Το έκανα,και το πλήρωσα με 17.![]()
Διαβάζουμε

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε θέλω να δω ποια θα μας κάνει Άλγεβρα,δε θέλω να ξέρω ότι θα κάνω Μαθηματικά.![]()
Ένας χρόνος είναι ακόμα,θα περάσει

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γι'αυτό τέκνα μου,ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ. Ειδικά στο 2ο τετράμηνο που ο Θουκυδίδης όταν θα προσπαθείς να κάνεις μετάφραση θα αναρωτιέσαι τι αμαρτίες πληρώνεις. Ξενοφώντα,εγώ που είχα άριστες σχέσεις με το συντακτικό διάβαζα λίγο τα γλωσσικά σχόλια στο βιβλίο (το χοντρό) και την έβγαζα μέσω συνταντικού. Α,και επίσης,μην αμελείς τα ερμηνευτικά,στη δική μου περίπτωση ήταν βαθμοί που μπορούσες να πάρεις πάρα πολύ εύκολα και να ξελασκάρεις τον εαυτό σου στο τέλος.ΔιαβάζουμεΤι να κάνουμε τους θέλουμε τους βαθμούς,όλοι τους θέλουν.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ο καθηγητής που θα έχουμε αρχαία κατεύθυνσης είναι ψιλομάπας

Κατά τα άλλα, αυτοί που θα έχουμε στην Ιστορία κατεύθυνσης, στα λατινικά κατεύθυνσης και στη Νεοελληνική Λογοτεχνία κατεύθυνσης είναι υπέροχοι και με μεράκι, οπότε όλα καλά

Και οι καθηγήτριες της Βιολογίας γενικής και των Μαθηματικών γενικής μια χαρά είναι

Ευτυχώς

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Το φροντηστηριο τι το εχουμε?
Βεβαια καλο θα ειναι να εχουμε καλους καθηγητες
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ε και?
Το φροντηστηριο τι το εχουμε?
Βεβαια καλο θα ειναι να εχουμε καλους καθηγητες
Ακομα και φροντιστηριο να κανεις, αν εχεις καλο καθηγητή στο σχολειο μπορείς να κανεις ωραια επανάληψη ή μπορει να σου επισημάνει κατι που ως τωρα δεν είχες δώσει πολλή σημασία.
Τι τράβηξα πέρσι με τον καθηγητή στη φυσικη κατ δεν λέγεται... Έμπαινε μεσα, μας έλεγε να λύσουμε μια ασκηση και μετα όλοι μιλούσαν, λιγο πριν χτυπήσει κουδούνι για εξω μας ρωτούσε "την λύσατε;". Και οταν αποφάσιζε να μας κανει μαθημα, τα εξηγούσε ολα τοσο χάλια που μας μπέρδευε. Φαντάσου οτι δεν μπήκαμε καν κρούσεις και στερεό,λολ. Ενώ στα μαθηματικα η καθηγήτρια μας έδινε ωραίες, δύσκολες ασκησεις και κάναμε καλο μαθημα.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.