dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε καν μας είπε τι να διαβάσουμε.
Εξάλλου είπε ότι ΜΠΟΡΕΙ να μας κάνει αυτός.
Δε συστήθηκε καν. Μας λέει "είμαι ο μαθηματικός" αν ήμουν Γυμνασιόπαιδο θα απαντούσα αλλά δεν το σήκωνε η ατμόσφαιρα.
Εμάς είναι και αυστηρός αλλά ελπίζω να κάνει καλό μάθημα γιατί δεν θέλω κενά από την α'λυκείου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Eγώ τα σιχαίνομαι.Εμάς είναι και αυστηρός αλλά ελπίζω να κάνει καλό μάθημα γιατί δεν θέλω κενά από την α'λυκείου
Γενικά,πλην γλωσσών και Συντακτικού Αρχαία μισώ τα πάντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγώ τα σιχαίνομαι.
Γενικά,πλην γλωσσών και Συντακτικού Αρχαία μισώ τα πάντα
Εμένα πάλι μ'αρέσουν πιο πολύ τα θετικά μαθήματα
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ο φυσικός είναι επίσης γτπ.
Και συνεχίζουμε με 4ωρα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ο Θεολόγος είναι ΒΛΑΞ.
Μα τι ωραίο δώρο μωρέ.
Gate4
Επιφανές μέλος
Συνηθισμένο φαινόμενο, υπομονήΟ φυσικός είναι επίσης γτπ.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνειςΕγώ πάω για απαλλαγή.
Ο Θεολόγος είναι ΒΛΑΞ.
Μα τι ωραίο δώρο μωρέ.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Γτφ.Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις
Είναι και αγενής.
Χημεία: +++++++++++
Ο καθηγητής είναι τόσο ωραίος.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ναι παιδί μου, ελυσίαξαν σου λέωΡίλι;
Εμάς ούτε λόγος. Μόνο στον αγιασμό (μαζί μ το Γυμνάσιο) που ρίξανε ωραιότατο θάψιμο στην 1η Λυκείου του τύπου "Κακόμοιρα που θα΄στε τα πειραματόζωα" κλπ κλπ..
Εκτός βέβαια απ' το να αναλύουν το πως θα ναι, μας λένε να ευγνωμονούμε τον ύψιστο που δίνουμε με το παλιό.
Πάντως όσοι θελήσουμε να ξαναδώσουμε θα χουμε προβληματάκι σίγουρα, δεν είμαστε και τόσο τυχεροί, και να ξέρεις οι πρώτες χρονιές είναι πάντα οι καλύτερες από άποψη ευκολίας, απλώς θα πηγαίνετε λίγο στα κουτουρού
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Mπαίνει μέσα ο καθηγητής της Οικονομίας μας είπε ότι αυξήθηκαν οι ώρες αλλά δεν ξέρει ποιος θα μας κάνει μάθημα κλπ κλπ.Ναι παιδί μου, ελυσίαξαν σου λέω
Εκτός βέβαια απ' το να αναλύουν το πως θα ναι, μας λένε να ευγνωμονούμε τον ύψιστο που δίνουμε με το παλιό.
Πάντως όσοι θελήσουμε να ξαναδώσουμε θα χουμε προβληματάκι σίγουρα, δεν είμαστε και τόσο τυχεροί, και να ξέρεις οι πρώτες χρονιές είναι πάντα οι καλύτερες από άποψη ευκολίας, απλώς θα πηγαίνετε λίγο στα κουτουρού
Φυσική,μου είπε η μαμά μου ότι δεν έχουν ορίσει καν ύλη.
Ο Πληροφορικός με φάνηκε ο πιο (μέχρι στιγμής) άρτια ενημερωμένος.
Με πήρε ο καλύτερη καθηγήτρια Ιστορία και Γλώσσα.
Για Αρχαία δεν είδα.
Εγώ βέβαια φέτος είχα χαρεί ότι θα γκάζωνα με τις γλώσσες και μου τα χάλασε το νέο σύστημα.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
το μελλον θα δειξει
απο δευτερα απεργιες και δεν ειμαι καλα ....... εγω προσωπικα δεν γουσταρω να διαρκεσουν πολυ αλλα ετσι πως τα εκανε η κυβρνηση εμεις θα τα λουστουμε
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Θα συνηθίσεις έλενα υπομονή θέλει. Θα δουν ότι κανείς δεν δίνει σημασία στην "εξυπνάδα" τους και θα το κόψουν με τον καιρόΛοπον παιδια στην κατευθυνση (θετικη) ειμαστε 17 ατομα....Υπαρχουν μερικα καλα παιδια στο τμημα αλλα ειναι και 2,3 νευροσπαστα τα οποια δε φαινονται καθολου οτι πανε φροντ, οκ κι εγω παω αλλα δε κανω και ετσι, και το παιζουν φωστηρες...
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ αμφιβάλλω αν τη δευτέρα κάνουμε παραπάνω από 3 ώρες από τις 5 που θα΄χουμε.εγω με μια πρωτη ματια που ειδα καλο ειναι το τμημα της κατευθυνσης
το μελλον θα δειξει
απο δευτερα απεργιες και δεν ειμαι καλα ....... εγω προσωπικα δεν γουσταρω να διαρκεσουν πολυ αλλα ετσι πως τα εκανε η κυβρνηση εμεις θα τα λουστουμε
1η Οικονομία: Μας συστήθηκε,μας είπε ότι αυξήθηκαν οι ώρες του μαθήματος και δεν ξέρει αν θα μας κάνει αυτός κλπ κλπ. Γενικά,δεν άκουγα γιατί πεινούσα._fairygirl_ τελικά τι έγινε σήμερα?
2η Πληροφορική: Μας συστήθηκε κλασσικά εικονογραφημένα και μας είπε πολύ λίγα για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα εξηγώντας από την αρχή ότι η Πληροφορική είναι μάθημα επιλογής.
3η Θρησκευτικά: Έφαγε ένα στυλό ξυστά στο μπράτσο και λίγο του΄ταν.
Φτυστός ο φιλόλογος ο περσινός όταν γκάριζε στην τάξη "γαϊδάροι".
Χαρτάκι ακόμη να πάρουμε το κόβω για επόμενη εβδομάδα.
Αυτά.Εσύ;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ αμφιβάλλω αν τη δευτέρα κάνουμε παραπάνω από 3 ώρες από τις 5 που θα΄χουμε.
1η Οικονομία: Μας συστήθηκε,μας είπε ότι αυξήθηκαν οι ώρες του μαθήματος και δεν ξέρει αν θα μας κάνει αυτός κλπ κλπ. Γενικά,δεν άκουγα γιατί πεινούσα.
2η Πληροφορική: Μας συστήθηκε κλασσικά εικονογραφημένα και μας είπε πολύ λίγα για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα εξηγώντας από την αρχή ότι η Πληροφορική είναι μάθημα επιλογής.
3η Θρησκευτικά: Έφαγε ένα στυλό ξυστά στο μπράτσο και λίγο του΄ταν.
Φτυστός ο φιλόλογος ο περσινός όταν γκάριζε στην τάξη "γαϊδάροι".
Χαρτάκι ακόμη να πάρουμε το κόβω για επόμενη εβδομάδα.
Αυτά.Εσύ;
Εντάξει αφού σας είπε ότι είναι επιλογής οκ,δεν σας είπε ότι άλλαξε το βιβλίο στην οικονομία?
1η κείμενα: χθες μας είχε πει να κάνουμε διάδες με κάποιον που δεν ξέρουμε,και σήμερα μας είπε να ενωθούμε και με μια άλλη διάδα,τελικά στα κείμενα θα καθόμαστε πάντα με την ομάδα μας και θα κάνουμε ομαδικές εργασίες (ήξερα ότι κάτι ύπουλο βρίσκετε πίσω απ'όλα αυτά )
2η θρησκευτικά:μας έκανε μια επανάληψη από τα θρησκευτικά τις τρίτης και μας είπε ότι φέτος θα ασχοληθούμε με τις αιρέσεις και σχολιάσαμε και την εικόνα στην σελίδα 16 (ομαδική αυτοκτονία των 39 μελών της αίρεσης "η πύλη του ουρανού")
3η αρχαία:μας έδωσε μια φωτοτυπία με ασκήσεις και μας έβαλε να διαβάσουμε και τους τρεις βαθμούς των ουσιαστικών,και είπε οτι την άλλη εβδομάδα θα γράψουμε ένα τεστ για να δει σε τι επίπεδο είμαστε και για να δει πως θα κάνει το μάθημα (την δευτέρα μας είπε ότι θα απεργήσει και την έχουμε και 2 ώρες )
4η μαθηματικά:κάναμε μόνο 5 λεπτά μάθημα γιατί είχαν συνέλευση οι καθηγητές .
Από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εξάωρο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Αυτά για ομάδες μας τα είπε και ο Θεολόγος αλλά νύσταζα.Εντάξει αφού σας είπε ότι είναι επιλογής οκ,δεν σας είπε ότι άλλαξε το βιβλίο στην οικονομία?
1η κείμενα: χθες μας είχε πει να κάνουμε διάδες με κάποιον που δεν ξέρουμε,και σήμερα μας είπε να ενωθούμε και με μια άλλη διάδα,τελικά στα κείμενα θα καθόμαστε πάντα με την ομάδα μας και θα κάνουμε ομαδικές εργασίες (ήξερα ότι κάτι ύπουλο βρίσκετε πίσω απ'όλα αυτά )
2η θρησκευτικά:μας έκανε μια επανάληψη από τα θρησκευτικά τις τρίτης και μας είπε ότι φέτος θα ασχοληθούμε με τις αιρέσεις και σχολιάσαμε και την εικόνα στην σελίδα 16 (ομαδική αυτοκτονία των 39 μελών της αίρεσης "η πύλη του ουρανού")
3η αρχαία:μας έδωσε μια φωτοτυπία με ασκήσεις και μας έβαλε να διαβάσουμε και τους τρεις βαθμούς των ουσιαστικών,και είπε οτι την άλλη εβδομάδα θα γράψουμε ένα τεστ για να δει σε τι επίπεδο είμαστε και για να δει πως θα κάνει το μάθημα (την δευτέρα μας είπε ότι θα απεργήσει και την έχουμε και 2 ώρες )
4η μαθηματικά:κάναμε μόνο 5 λεπτά μάθημα γιατί είχαν συνέλευση οι καθηγητές .
Από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εξάωρο
2.Εμάς ξεκίνησε με χαζαμάρες.
3.Βαθμούς ουσιαστικών;
4.Είναι μία στα Μαθηματικά και με τη δίνει.Ευτυχώς έχω την πρωτιά στα Φιλολογικά.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
κλίση ήθελα να πω δικό μου λάθος
3.Βαθμούς ουσιαστικών;
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμεις σημερα πηγαμε για βιβλια..μονο γενικης πηραμε..της ειδικοτητας οχι γτ εχουν απολυσει καθηγητες και τωρα ψαχνουν ωρομισθιους απο δευτερα λογικα απεργιες αν και μας ειπαν να παμε κανονικα στις 8:15
Δεν ξέρω τίποτα για το επαλ πάρα μόνο ότι κατήργησαν την νοσηλευτική ,εσύ τι ειδικότητα πας?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.