Σιγουρα πρεπει να του μιλησεις.Ως δια μαγειας δεν θα λυθουν τα προβληματα σου και αν βαλεις καποιον αλλο του μιλησει και να του πει αυτο κι αυτο δεν θα δεις και πολυ προκοπη.Το θεμα ειναι να του πεις εσυ αυτα που θες εσυ και να σου κι εκεινος αυτα που θελει.Αμα βαλετε ταχυδρομο να ματαφερει τα λογια του καθενος,σωθηκατε.Οι μισες πληροφοριες θα χαθουν καπου στη μεση του δρομου.
Οποτε,μπορεις εσυ να πας να τον πιασεις σε καποια στιγμη μονο του και να αρχισεις να του μιλας σοβαρα και αν παει να σε αποφυγει πατα ποδι,με την εννοια μην το αφησεις ετσι.Τουλαχιστον,ακομα κι αν θελει να συνεχισει να σε αποφευγει να ξερεις και τον λογο.Κι οχι τον λογο που σου ειπε ο αλλος κολλητος σου(που δνε ξερουμε αν οντως ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα),αλλα να τα ακουσεις απο τον ιδιο.
Επισης,αμα οντως θυμωσε με τετοια μικροπραγματα καλο θα 'ταν να του το διευκρινησεις.Πού να προκυψει και καποιο σοβαρο θεμα στην παρεα(φτου φτου φτου,δηλαδη) τοτε τι θα εκανε;Ειδικα,αν παρεξηγηθηκε τοσο που μιλησες με ατομο το οποιο αυτος δεν συμπαθει καθολου.ι εγω διαφορα ατομα που απεχθνομαι/αντιπαθω/δεν παω,αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα απαγιρευσω στις φιλες μου να μιλανε μαζι τους.
Καλη σου τυχη και μην στενοχωριεσαι!

Θα μου πεις,ευκολο να το λες,δυσκολο να το κανεις,αλλα ισως στο τελος να αγχωνεσαι αδικα.Η αληθεια ειναι πως τεινω να πιστευω πως ο κολλητος σου τα κανει ολα αυτα απο ζηλεια και ειναι λογικο.Του αρεσεις και ξαφνικα βλεπεις πως καποιο αλλο αγορι ''σε πηρε μακρυα απο εκεινον''(μεταφορικα,εννοωντας πως δεν θα καθεσαι με τον κολλητο σου τοσο οσο καθοσουν ,τωρα που εχεις αγορι, και καμια φορα θα μιλησεις για εκεινο)πραγμα που τον εκανε να νευριασει και να εχει,ετσι αυτην την συμπεριφορα απέναντί σου.Σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη αντιδραση,αλλα ο καθε ανθρωπος αντιδραει διαφορετικα στα ιδια πραγματα,δυτυχως ή ευτυχως.
Επισης,αδαμαντια αμα θελεις μεγαλωσε λιγακι τα γραμματα στο ποστ σου γιατι ,ειδικα εκεινοι που εχουν προβλημα με τα ματακια τους θα δυσκολευτουν.