Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Itach1 έγραψε: #141 19-09-12 13:36 Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:37 Ο Nikos Sitys: #142 19-09-12 13:37 Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Ο Itach1 έγραψε: #143 19-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Τάβλι θα βρεις στου πάγκους ρε,δεν λέει να κουβαλάς απο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:51 Η PanelliniesSuck: #144 19-09-12 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Δεν ξερω... Εγω μικροδειχνω (πολυ) κιολας! Αν σκασω μυτη με καμια "παιδικη"... Click για ανάπτυξη... Είναι Barbie η τσάντα σου; Αν ναι, τότε ίσως έχεις πρόβλημα. Εγώ θα κόψω κίνηση της πρώτες μέρες κι αν δω πως οι περισσότεροι έχουν σακίδια, θα πάρω ένα μπεζ που απέκτησα φέτος το καλοκαίρι. Αν όχι, θα πάρω τη μεγάλη μου τσάντα για βόλτες. The end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Η angela1 έγραψε: #145 19-09-12 15:19 Εγω αρχικα θα πηγαινω με μια μαυρη τσαντα ταχυδρομου που εχω και αν δεν βολευει...θα δειξει μαλλον θα αγορασω μια που θα βολευει.. Αααα αληθεια τωρα που το θυμηθηκα εμεις της νοσηλευτικης θα πρεπει να αγορασουμε αυτην την ασπρη ρομπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:38 Η PanelliniesSuck: #146 19-09-12 15:38 Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:37 Ο Nikos Sitys: #142 19-09-12 13:37 Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Ο Itach1 έγραψε: #143 19-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Τάβλι θα βρεις στου πάγκους ρε,δεν λέει να κουβαλάς απο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:51 Η PanelliniesSuck: #144 19-09-12 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Δεν ξερω... Εγω μικροδειχνω (πολυ) κιολας! Αν σκασω μυτη με καμια "παιδικη"... Click για ανάπτυξη... Είναι Barbie η τσάντα σου; Αν ναι, τότε ίσως έχεις πρόβλημα. Εγώ θα κόψω κίνηση της πρώτες μέρες κι αν δω πως οι περισσότεροι έχουν σακίδια, θα πάρω ένα μπεζ που απέκτησα φέτος το καλοκαίρι. Αν όχι, θα πάρω τη μεγάλη μου τσάντα για βόλτες. The end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Η angela1 έγραψε: #145 19-09-12 15:19 Εγω αρχικα θα πηγαινω με μια μαυρη τσαντα ταχυδρομου που εχω και αν δεν βολευει...θα δειξει μαλλον θα αγορασω μια που θα βολευει.. Αααα αληθεια τωρα που το θυμηθηκα εμεις της νοσηλευτικης θα πρεπει να αγορασουμε αυτην την ασπρη ρομπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:38 Η PanelliniesSuck: #146 19-09-12 15:38 Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Ο Itach1 έγραψε: #143 19-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Τάβλι θα βρεις στου πάγκους ρε,δεν λέει να κουβαλάς απο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:51 Η PanelliniesSuck: #144 19-09-12 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Δεν ξερω... Εγω μικροδειχνω (πολυ) κιολας! Αν σκασω μυτη με καμια "παιδικη"... Click για ανάπτυξη... Είναι Barbie η τσάντα σου; Αν ναι, τότε ίσως έχεις πρόβλημα. Εγώ θα κόψω κίνηση της πρώτες μέρες κι αν δω πως οι περισσότεροι έχουν σακίδια, θα πάρω ένα μπεζ που απέκτησα φέτος το καλοκαίρι. Αν όχι, θα πάρω τη μεγάλη μου τσάντα για βόλτες. The end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Η angela1 έγραψε: #145 19-09-12 15:19 Εγω αρχικα θα πηγαινω με μια μαυρη τσαντα ταχυδρομου που εχω και αν δεν βολευει...θα δειξει μαλλον θα αγορασω μια που θα βολευει.. Αααα αληθεια τωρα που το θυμηθηκα εμεις της νοσηλευτικης θα πρεπει να αγορασουμε αυτην την ασπρη ρομπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:38 Η PanelliniesSuck: #146 19-09-12 15:38 Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Κανενα ταβλακι να μας βρισκεται δεν ? δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Τάβλι θα βρεις στου πάγκους ρε,δεν λέει να κουβαλάς απο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:51 Η PanelliniesSuck: #144 19-09-12 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Δεν ξερω... Εγω μικροδειχνω (πολυ) κιολας! Αν σκασω μυτη με καμια "παιδικη"... Click για ανάπτυξη... Είναι Barbie η τσάντα σου; Αν ναι, τότε ίσως έχεις πρόβλημα. Εγώ θα κόψω κίνηση της πρώτες μέρες κι αν δω πως οι περισσότεροι έχουν σακίδια, θα πάρω ένα μπεζ που απέκτησα φέτος το καλοκαίρι. Αν όχι, θα πάρω τη μεγάλη μου τσάντα για βόλτες. The end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Η angela1 έγραψε: #145 19-09-12 15:19 Εγω αρχικα θα πηγαινω με μια μαυρη τσαντα ταχυδρομου που εχω και αν δεν βολευει...θα δειξει μαλλον θα αγορασω μια που θα βολευει.. Αααα αληθεια τωρα που το θυμηθηκα εμεις της νοσηλευτικης θα πρεπει να αγορασουμε αυτην την ασπρη ρομπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:38 Η PanelliniesSuck: #146 19-09-12 15:38 Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Δεν ξερω... Εγω μικροδειχνω (πολυ) κιολας! Αν σκασω μυτη με καμια "παιδικη"... Click για ανάπτυξη... Είναι Barbie η τσάντα σου; Αν ναι, τότε ίσως έχεις πρόβλημα. Εγώ θα κόψω κίνηση της πρώτες μέρες κι αν δω πως οι περισσότεροι έχουν σακίδια, θα πάρω ένα μπεζ που απέκτησα φέτος το καλοκαίρι. Αν όχι, θα πάρω τη μεγάλη μου τσάντα για βόλτες. The end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Η angela1 έγραψε: #145 19-09-12 15:19 Εγω αρχικα θα πηγαινω με μια μαυρη τσαντα ταχυδρομου που εχω και αν δεν βολευει...θα δειξει μαλλον θα αγορασω μια που θα βολευει.. Αααα αληθεια τωρα που το θυμηθηκα εμεις της νοσηλευτικης θα πρεπει να αγορασουμε αυτην την ασπρη ρομπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:38 Η PanelliniesSuck: #146 19-09-12 15:38 Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω αρχικα θα πηγαινω με μια μαυρη τσαντα ταχυδρομου που εχω και αν δεν βολευει...θα δειξει μαλλον θα αγορασω μια που θα βολευει.. Αααα αληθεια τωρα που το θυμηθηκα εμεις της νοσηλευτικης θα πρεπει να αγορασουμε αυτην την ασπρη ρομπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:38 Η PanelliniesSuck: #146 19-09-12 15:38 Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θα μας ειδοποιήσουν λογικά οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:45 Ο OChemist έγραψε: #147 19-09-12 15:45 Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω απ' οτι εχω ακουσει απο γνωστους που τελειωσαν το πανεπιστημιο τα αναλωσιμα ειναι πονεμενη ιστορια.Με αποτρεπουν απο το να αγορασω τετραδια για καθε μαθημα καθως με τα χρονια θα γινεται οχι μονο κουραστικο αλλα και πολυέξοδο.Ασε που θα εχω και προβλημα στην αρχειοθέτηση.Με συμβουλευουν να παρω κολλες Α4 (αυτα για φωτοτυπιες) που ειναι και σχετικα φθινοτερα, και αρχειοθετουντα ευκολοτερα σε ενα κλασιερ.Μπορει να ειναι δυσκολο να γραφεις σε μια κολλα διχως γραμμες, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας. Οσο για τα στυλο, ποτε δεν εχω καταφερει ΟΛΑ τα χρονια στο σχολειο να βρω ενα ειδος που να μου ταιριαζει.....θα ψαξω κι αλλο και πρωτα ο θεος κατι θα βρω...δεν μπορει!!! Οσο για την μεταφορα θα εχω μια τσαντα ταχυδρομου μαυρη (που μετατρεπεται και σε πλατης αλλα και χαρτοφυλλακας) οπου θα μεταφέρω τα απολυτος απαραίτητα. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:12 Ο stathakis: #148 19-09-12 17:12 εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ενα τετραδιο για καθε μαθημα θα εχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
desperateforphd Νεοφερμένο μέλος Η desperateforphd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Η desperateforphd: #149 19-09-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Για τα μαθηματα τι θα παρετε?? Εννοω απο τετραδια στυλο και τα λοιπα?? Σημείωση:Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Click για ανάπτυξη... Ε πάρε μία κασετίνα, ένα παγουρίνο, απαραιτήτως ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα του σπιτιού σου μήπως θέλουν να ειδοποιήσουν τον μπαμπά σου να έρθει να σε πάρει, και βεβαίως γόμα και ξύστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:24 Ο Guest 292010: #150 19-09-12 17:24 Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καφές, Τίτσου, Ακουστικά , λεφτά, κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:09 Η nefi έγραψε: #151 19-09-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Τσάντα τύπου ταχυδρόμου/τράπουλα τίτσου/ένα στυλό να βρίσκεται/ένα τετράδιο μπλέ για όλα τα μαθήματα/προφυλακτικά(για κάθε ενδεχόμενο) Click για ανάπτυξη... τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:13 Η Queen of Hearts: #152 19-09-12 18:13 αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:22 Ο Nikos Sitys: #153 19-09-12 18:22 Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ταβλακι και αγιος ο θεος ρε τι τιτσου και βλακειες και τα προφυλακτικα εδω που τα λεμε ειναι must.Ειμαστε και ομορφα παλικαρια ρε γαμωτο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #154 19-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: αμάν μωρέ παιδία μ'αυτό το τίτσου!! τι έχετε πάθει όλοι Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Κλασικά πράματα, τράπουλα για χαρτιά, αγωνία κτλ. On topic, εμένα με βολεύει καλύτερα να αρχειοθετώ τις σημειώσεις μου σε binder με διαχωριστικά για κάθε μάθημα -- έχει κάτι ωραία πολύχρωμα στο Jumbo. Ε καθημερινά στη σχολή μόνο ένα μπλοκ με ριγέ σελίδες Α4 και ένα στυλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο νικος ρεθυμνο: #155 19-09-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nefi: τα προφυλακτικα να τα εχεις στην εξεταστικη....τωρα τζαμπα τα κουβαλας Click για ανάπτυξη... Συνιστανται και σε περιοδους εξαντληντικου διαβασματος σε δυσκολες σχολες(οταν λεει καποιος ''γ.......α απο την κουραση'') περαν της εξεταστικης. Εντωμεταξυ,βλεποντας κανεις τον τιτλο,μπορει να σχηματισει την εντυπωση οτι οι φοιτητες στελνονται σε αποστολες πολεμου/ανασκαφων,κλπ.Μια τσαντα και ενα μπλοκ σημειωσεων ή τετραδια χρειαζονται σιγουρα και στυλο.Απο κει και περα,τα υπολοιπα ειναι εξτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #156 19-09-12 18:27 Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλακα πλακα στα jumbo γινομαι παλι παιδακι α δημοτικου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Nikos Sitys: #157 19-09-12 18:27 A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A! επισης ξεχασα να σας πω οτι τελικα θα το κανω με ριγε σελιδες και κατι φακελους που βαζουμε μεσα σελιδες ολα κομπλε.Απλα για τα εργαστηρια θα χρησιμοποιησω 2 τετραδιακια και βλεπουμε.Οτι αλλο χρειαστουμε το παιρνω απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #158 19-09-12 18:33 για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 George_dr ladybookworm Scandal Nikoleta_Giann Superhuman Lathy tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για καθε μαθημα ειναι καλυτερα ξεχωριστο τετραδιο η με πολλα θεματα?απαντηστε μου καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #159 19-09-12 18:35 Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:40 Ο Nikos Sitys: #160 19-09-12 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε σορι αλλα μου θυμιζετε την κατασταση στην α δημοτικου! Για την ορθογραφια θα παρετε πρασινο τετραδιο,για την αριθμητικη κιτρινο και για το "σκεφτομαι κ γραφω" μπλε.... Μην ξεχασετε να ντυσετε και τα συγγραματα! Click για ανάπτυξη... Αυτο με το ντησιμο μερικα κοριτσια το κανουν.Γιατι τους αρεσει να ειναι ωραια τα βιβλια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.