Ο απεγνωσμένος φοιτητής

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,818 μηνύματα.
Η ύλη για την πρόοδο είναι: Γεωμετρία των γραμμικών συστημάτων. Απαλοιφή Gauss, ευρεση γενικής λύσεως χρησιμοποιώντας τις ελεύθερες μεταβλητες.
Πίνακες (mxn, τετραγωνικοί, διαγωνιοι, συμμετρικοί, μοναδιαίος κ.τ.λ.) Πράξεις πινάκων: Πρόσθεση, πολ/σμος αριθμού με πίνακα, πολλαπλασιασμός πινάκων. Στοιχειώδεις μετασχηματισμοί πινάκων. Παραγοντοποίηση πινακα A= L U. Λύση συστήματος της μορφης L U x = b Αντίστροφος και ανάστροφος ενός πίνακα. Υπολογισμός αντιστρόφου με την μέθοδο Gauss-Jordan. Εκφραση λύσης ενός συστήματος ως: ειδική λύση μή ομογενους + γενική λύση ομογενούς. Διανυσματικοί χώροι και υπόχωροι. Ορισμός και παραδείγματα. Γραμμική ανεξαρτησία.Γραμμική ανεξαρτησία, βάση και διάσταση. Χώρος στηλών ενός πίνακα. Οι τέσσερις θεμελιώδεις χώροι ενός πίνακα. Ορίζουσες, ιδιότητες, τύποι για τον υπολογισμός τους. Κανόνας του Crammer. Εφαρμογές οριζουσών

Το βιβλίο αυτό καλύπτει αυτήν την ύλη;

Άνετα. Είναι η ύλη ενός κλασικού εισαγωγικού μαθήματος Γραμμικής Άλγεβρας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φώτης09

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 1,161 μηνύματα.
Αν starry_eyed περάσεις εκεί που θελεις και τελικά δεν είναι (ή το ανακαλύψεις στο 3ο έτος ότι δεν είναι) όπως το περίμενες, τότε τι γίνεται; Το έχεις σκεφτεί αυτό; Πολλές φορές μια επιστήμη όπως την έχουμε φανταστεί κατά 90% διαφέρει από την επιστήμη στην πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά όταν επιλέγουμε να σπουδάσουμε κάτι έχουμε άγνοια πολλών παραγόντων (που κανόνικα έπρεπε να λαμβάνονται υπόψιν) και πάντα επιλέγουμε όπως θέλουμε να είναι. Δεν φτάνει μια επιστήμη να μας αρέσει αλλά και να μπορούμε να την διεκπαιρεώσουμε παίρνοντας το πτυχίο! Στον κόσμο του φαίνεσθαι όλα ιδανικά και ωραιοποιημένα φαίνονται. Είναι όμως;

Σε ότι και αν κάνεις, εύχομαι τα καλύτερα.

ειναι εντελως βασανιστικο αμα το παθεις αυτο! μακαρι να μην μας συμβει!:eek::eek:

Να κάνουμε Πανελλήνιο Σύλλογο: «Οι εχθροί του Πανεπιστημιακού Προγραμματισμού»

χαχαχα εμ τι να πω?αφου ηταν το χειροτερο μου μαθημα στην κατευθυνση....μου χαλαγε το κεφι....ειχα και εναν ξενερωτο καθηγητη που με προσβαλλε αμα δεν ηξερα κατι.....το μισω αυτο το μαθημα!μακρυα απο μενα!:eek::eek::mad::mad::mad:

Να μην μου αρεσουν δεν νομιζω...παντα μου αρεσαν αλλα πιστευα οτι η Πληροφορικη θα μου αρεσε περισσοτερο καθως το ειχα σαν hobby , προγραμματισμο κτλ γι'αυτο προτημισα Πληροφορικη. Απο την αλλη μετα το ξανασκεφτηκα και ειπα οτι καλυτερα ειναι να σπουδασω οικονομικα , να ειμαι και στη πολη μου και μετα μπορω να κανω ενα μεταπτυχιακο με Πληροφορικη. Το να φυγω απο τοσο νωρις μου φενεται λιγο δυσκολο , απλα θελω να εχω μια αποψη για το τι να κανω...πρεπει να περιμενω πιστευω μεχρι τα χριστουγεννα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη.

ε τωρα μας μπερδεψες!την θες την πληροφορικη ναι ή οχι?εγω νομιζω οτι ουτε και μετα οικονομικα θα εισαι εντελως ευχαριστημενος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

navarhos

Νεοφερμένος

Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Οργανωνονται αρκετα events (π.χ Η γιορτη των Αγγελων)
Βρεθηκα τυχαια για πρωτη φορα στη ζωη μου στη γιορτη των Αγγελων και μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα.Μπραβο :clapup: στους Θεσσαλονικεις γι αυτη την εκδηλωση !
Παρολα αυτα μου ειπε ενας φιλος Θεσσαλονικιος πως δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο η φετινη εκδηλωση σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες ("περικοπες" :/: στο στολισμο,αγνωστα συγκροτηματα αντι για διασημους τραγουδιστες κλπ.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jimissss

Νεοφερμένος

Ο jimissss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου , η αληθεια ειναι οτι ηταν αρκετα κατατοπιστικη. Σιγουρα , θα λαβω υποψη μου και την περιπτωση να μην μου αρεσουν τα οικονομικα. Γι'αυτο και θα δωσω μια ευκαιρια στη σχολη μου και σε περιπτωση που εξακολουθει να μην μου αρεσει , τοτε θα το σκεφτω για να φυγω. Απλα δεν ειναι τοσο μονο το προγραμμα σπουδων της σχολης το οποιο μπορει στη τελικη να μην μου αρεσει οσο το οτι εχω να αντιμετωπισω παραλληλα και πολλες δυσκολιες μονος μου ( Αχ αυτες οι μαμαδες ! Πραγματικα τωρα τις καταλαβαινω :P οπως ειπες και εσυ ). Η αληθεια ειναι οτι αν ειχα τους γονεις και τους φιλους μου εδω , δεν θα το σκεφτομουν τοσο πολυ οτι η σχολη δεν ηταν αυτο που περιμενα. Αλλα απλα δεν μου καθεται οτι για τα επομενα 4 χρονια (ας ελπισουμε να ειναι μονο τοσα :P) θα χρειαζεται να μενω στη Κρητη. Μου λειπει πολυ η καθημερηνοτητα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ...και ιδιαιτερα η οικογενεια μου και οι φιλοι μου. Ελπιζω στη πορεια να το συνηθισω και να μην το σκεφτομαι. Σιγουρα παντως το να εισαι μακρυα μονος σου σε ενα μερος χωρις τους φιλους σου και την οικογενεια σου ειναι ενα μεγαλο βημα προς την οριμανση και επισης στο να αρχισεις να εκτιμας και να αγαπας περισσοτερο αυτα που ειχες και εχεις !


Σκεψου και αυτο.Οτι και Θεσαλονικη να πας δν θα εισαι κοντα με τους φιλους σου αφου πολοι θα εχουν φυγει για αλλες πολεις και οσοι εμειναν θεσαλονικη θα βρουν φιλιες απο την σχολη τους κοκ.Ετσι πρεπει να κανεις και εσυ.Μην σε νιαζουν οι φιλοι σου στην θεσαλονικη θα τους βλεπεις χριστουγενα πασχα καλοκαιρι το ιδιο βεβαια και τους γονεις σου.Πανω απο το 60% των φοιτητων νομιζω ζουν μακρια απο τους γονεις τους.Δεν εισαι ο μονος.Πρεπει να προσαρμοστεις.εξαλου και στην θεσαλονικη να γυρισεις καποτε δν θα μενεις πια με τους γονεις σου οπωτε καλυτερα τωρα παρα στα τριαντα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην σε νιαζουν οι γονεις σου και οι φιλοι σου απο θεσ.Ολοι τα ιδια τραβαμε αλλα αργα η γρηγορα θα προσαρμοστουμε.Τωρα αν πιστευεις οτι αγαπας πιο πολυ τα οικονομικα(οπως εμενα) αυτο ειναι ενα αλλο θεμα και μαλλον σε αυτην την περιπτωση καλυτερα να δωσεις με το 10% αλλα η γνωμη μου ειναι να κατσεις κρητη και να σκεφτεσαι θετικα και για την σχολη αλλα και για τους νεους σου φιλους.Μηπως δν σου αρεσουν οι κρητικες ρε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kostasrousmath

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Μηπως δν σου αρεσουν οι κρητικες ρε?
Αρχικά εύχομαι καλή χρονια με υγεία και.....μια κοπελια....
Δεν θέλω τέτοια για τις κρητικές.....
Ειδικά οι Χανιώτησσες ειναι όλα τα λεφτά...
Αν και εφαγα χυλοπιτα απο Χανιώτισσα, πιστεύω ειναι μακραν οι καλυτερες
και μετα οι Σαλονικιές....!!!:P:P

Και πάλι καλή χρονια με υγεία....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
Σκεψου και αυτο.Οτι και Θεσαλονικη να πας δν θα εισαι κοντα με τους φιλους σου αφου πολοι θα εχουν φυγει για αλλες πολεις και οσοι εμειναν θεσαλονικη θα βρουν φιλιες απο την σχολη τους κοκ.
Οι περισσοτεροι ειναι Θεσσαλονικη (ολοι κανανε μεταγραφη :mad:) και η αληθεια ειναι οτι παρ'ολου που οντως κανουνε καινουργιες φιλιες , παραμενουμε το ιδιο φιλοι μεταξυ μας και οταν ειμαι εδω βγαινω συνεχεια μαζι τους , δεν ειναι απο τις απλες φιλιες λυκειου...


Πρεπει να προσαρμοστεις.εξαλου και στην θεσαλονικη να γυρισεις καποτε δν θα μενεις πια με τους γονεις σου οπωτε καλυτερα τωρα παρα στα τριαντα.
Το προβλημα δεν ειναι τοσο οτι μενω μονος μου οσο το οτι ειμαι πολυ μακρυα και μαλιστα σε νησι. Αυτο αποτελει μεγαλο προβλημα καθως δεν υπαρχει η ευκολια του οποτε θελω παιρνω τα πραγματακια μου και τη κανω. Οπως επισης και οτι υπαρχουν στιγμες που δεν θελω να προσαρμοστω καν , γιατι αλλου ειναι το σπιτι μου , εκει οπου ανεικω. Οπως ειχε πει και καποιος ..."Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts.". Και δεν ξερω καν αν αξιζουν οι θυσιες που κανω αυτη τη στιγμη για τις συγκεκριμενες σπουδες , δηλαδη στην Ελλαδα...και η αληθεια ειναι οτι το Ηρακλειο δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα σαν μερος...:/:
Προτιμαω κατι πιο βορειο...:P

Τωρα αν πιστευεις οτι αγαπας πιο πολυ τα οικονομικα
Πιστευω οτι τελικα μαλλον θα προτιμουσα οικονομικα με την εννοια οτι υπαρχουν πιο πολλες διεξοδους...

Μηπως δν σου αρεσουν οι κρητικες ρε?
Η αληθεια ειναι οτι σαν τις Θεσσαλονικιες δεν εχει :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jimissss

Νεοφερμένος

Ο jimissss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Κοιτα και εγω σπουδαζω Αθηνα αλλα ειμαι απο Ροδο και εκει μενουν οι γονεις μου αλλα δν τα βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα.Παντως σε καταλαβαινω.Ενας φιλος μου που περασει κρητη τα παρατεισε και αυτος γιατι δν του αρεσε ουτε η σχολη του αλλα ουτε η κρητη.Αλλα νταξυ ηταν αλλη περιπτωση αυτος.Ε αποτι βλεπω εσυ θες ντε και καλα θεσαλλονικη οποτε μην το ψαχνεις αλλο δωσε με το 10% σε ολα τα τμηματα στην θεσαλλονικη που εχουν πληροφορικη ή οικονομικα και σιγουρα σε ενα αει θα περασεις γτ το να κατσεις κρητη μονο και μονο απο την στεναχωρια που εχεις δυσκολο το βλεπω να περνας τα μαθηματα.Παντως να ξερεις οτι οταν εννοουμε φοιτητικη ζωη δν εννοουμε μονο την καλοπεραση αλλα και τις δυσκολιες που θα αντιμετωπισουμε ειτε για καλο ειτε για κακο;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Redman20

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα.
εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου η σχολη είναι καλη..αποτι βλεπω οικονομικο προβλημα δεν εχεις αφου πηγες και παρακολουθησες..τοσο μεγαλη αναγκη εχεις τους γονεις σου και δεν μπορεις να μεινεις για ενα χρονικο διαστημα μακρια τους
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου η σχολη είναι καλη..αποτι βλεπω οικονομικο προβλημα δεν εχεις αφου πηγες και παρακολουθησες..τοσο μεγαλη αναγκη εχεις τους γονεις σου και δεν μπορεις να μεινεις για ενα χρονικο διαστημα μακρια τους
Ολοι εχουμε αναγκη τους γονεις μας απλα ο καθενας σε διαφορετικο βαθμο. Το πόσο , εξαρταται απο πολλα πραγματα , απο τις καταστασεις τις οποιες αντιμετωπιζουμε και τον χαρακτηρα μας κτλ. Εγω προσωπικα ειμαι ενας αρκετα ευαισθητος ( :redface: ) ανθρωπος και ειδικα οσο αναφορα την οικογενεια, τους φιλους κτλ. Ετσι η αποσταση παιζει βασικο παραγοντα για εμενα (παρ'ολο που εκανα την επιλογη να φυγω οσο πιο μακρυα γινοταν :P ) , καθως τωρα δεν μπορω να τους βλεπω ουτε μια φορα τον μηνα. Και ολη αυτη η ψυχολογικη κατασταση συν την πιεση των μαθηματων και διαφορων υποχρεωσεων , με εχει κανει να εχω αλλαξει γνωμη και αποψη για πολλα πραγματα.

Η εμπειρια που παιρνεις απο το να εισαι μακρυα σε οριμαζει σε αρκετα επιπεδα και αρχιζεις να εκτιμας αυτα που μολις αφησες , απλα οπως και να το κανουμε δεν ειναι για ολους , τουλαχιστον οχι σε αυτο το επιπεδο ή απο τοσο νωρις. Και ειδικα οταν βλεπεις οτι δεν υποφερεις ψυχολογικα μονο εσυ αλλα και οι συγγενεις σου. Πολλες φορες νιωθω οτι δεν μπορω να επικετρωθω στα μαθηματα λογω αυτης της κακης ψυχολογιας μου , με αποτελεσμα να μην γνωριζω αν θα μπορεσω να τα καταφερω εδω τα επομενα χρονια , γι'αυτο και θελω να φυγω απο εδω και να παω ή στην πολη μου ειτε σε καποιο πιο κοντινο μερος να σπουδασω.

Εσεις που μενετε αρκετα μακρυα απο την πολη σας για σπουδες , πως το αντιμετωπιζετε ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Morelo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1,475 μηνύματα.
Εσεις που μενετε αρκετα μακρυα απο την πολη σας για σπουδες , πως το αντιμετωπιζετε ;


Μια χαρα στις διακοπες που ειχα κατεβει Πυργο μου λειψε το φοιτητικο μου σπιτι στην Αθηνα :redface:
Μπορω να πω οτι δεν εχω αναγκη επικοινωνιας με καποον δικο μου,συνεχεια αυτοι με παιρνουν τηλεφωνο και με πρηζ... ρωτανε να μαθουν τι κανω
Εγω ειμαι απεγνωσμενος φοιτητης ως προς το φαγητο και γενικα για τις δουλιες στο σπιτι,οτι πρεπει να τα κανεις ολα μονος σου,αλλα εχει και τη θετικη του πλευρα μεσα απο αυτη τη διαδικασια γινεσαι πιο υπευθυνος... ξερεις τι ειναι να πηγαινεις τις παρασκευες στη λαικη? ή το σαββατο στο σουπερ μαρκετ? Να ψαχνεις γρηγορες συνταγες για φαγητα στο ιντερνετ μηπως και φας κατι σωστο επιτελους εκτος απο μακαρονια σκετα και πατατες τηγανιτες,ή να πηγαινεις στη λεσχη του Παντειου και να τρως την σπεσιαλιτε κοτοπουλο καβουρνιασμενο με πατατες τηγανισμενες σε καλαμποκελαιο και γλυκο κεικ για το οποιο μαζι με τον δισκο που βαζεις το φαγητο σου δινουν και ενα σφυρι για να μπορεσεις μετα να να το κοψεις και να το φας...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ! Ξυπνας οποτε θες,δεν δινεις λογαριασμο σε κανενα,κανεις ο,τι θες,πας οπου θες, ζεις σε αλλη πολη μονος σου,γνωριζεις καινουργια ατομα,μαθαινεις καινουργια μερη και και και!!!!


p.s
τελικα δεν ειμαι και τοσο απεγνωμεσνος φοιτητης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ! Ξυπνας οποτε θες,δεν δινεις λογαριασμο σε κανενα,κανεις ο,τι θες,πας οπου θες, ζεις σε αλλη πολη μονος σου,γνωριζεις καινουργια ατομα,μαθαινεις καινουργια μερη και και και!!!!
Ενταξει μωρε, δεν σε κλειδωνουν και μεσα στο σπιτι οι γονεις σου :P ... Εγω πριν λιγο σταματησα το διαβασμα για την εξεταστικη...μπορω να πω οτι ψυχολογικα δεν εχω το κουραγιο να κανω τιποτα , πως το λενε , δεν νιωθω χαρουμενος δεν νιωθω τιποτα. Δεν εχω κανεναν δικο μου ανθρωπο εδω , νιωθω μονος και κανεναν λογο να ειμαι πια εδω...κουραστηκα !

Ο απεγνωσμενος φοιτητης...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Revekka

Τιμώμενο Μέλος

Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός....;
Όταν θα πας φαντάρος, τι θα κάνεις...;;;;;;;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός....;
Όταν θα πας φαντάρος, τι θα κάνεις...;;;;;;;;;
Ε , για φανταρος ειναι μονο 8 μηνες και εισαι με ποσους αλλους που αντιμετωπιζουνε την ιδια κατασταση.
Εδω, αν συνεχισω τις σπουδες θα πρεπει να ειμαι 4 χρονια και βαλε...εξαλλου, στο στρατο πας περισσοτερο επειδη ειναι "υποχρεωση". Ενω το να ειμαι εδω το κανω με την θεληση μου. Αλλα ποιος ο λογος να κανω αυτο , αφου δεν με κανει να νιωθω καλα ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Revekka

Τιμώμενο Μέλος

Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
Χρήστο, μεταξύ μας, είσαι πολύ υπερβολικός!!!
Αν δεν ήθελες να φύγεις από τη Θεσσαλονίκη, να μη δήλωνες άλλες σχολές....

Επειδή όμως, ο καθένας το πρόβλημά του το βλέπει βουνό, και είναι απόλυτα κατανοητό, παράτα τα και φύγε αν είναι να αρρωστήσεις. Και το λέω απολύτως σοβαρά και καθόλου ειρωνικά. Με αυτήν την ψυχολογία και κινδυνεύεις να αρρωστήσεις και να κάνεις και μια τρύπα στο νερό στην εξεταστική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Ψιτ, να δηλώσεις και οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων θεσσαλονίκης!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
Χρήστο, μεταξύ μας, είσαι πολύ υπερβολικός!!!
Αν δεν ήθελες να φύγεις από τη Θεσσαλονίκη, να μη δήλωνες άλλες σχολές....

Επειδή όμως, ο καθένας το πρόβλημά του το βλέπει βουνό, και είναι απόλυτα κατανοητό, παράτα τα και φύγε αν είναι να αρρωστήσεις. Και το λέω απολύτως σοβαρά και καθόλου ειρωνικά. Με αυτήν την ψυχολογία και κινδυνεύεις να αρρωστήσεις και να κάνεις και μια τρύπα στο νερό στην εξεταστική.
Ενταξει μια υπερβολη την εχω σαν ανθρωπος :D ...
Οταν δηλωνα το μηχανογραφικο δυστηχως δεν ηξερα πως ειναι να εισαι μιλια μακρυα απο γονεις και φιλους για να σπουδασεις , γι'αυτο και την δηλωσα. Καθως ειχα την εντυπωση οτι απλος σπουδαζοντας αυτο που σου αρεσει , γινεσαι ευτυχισμενος... αλλα για εμενα προσωπικα , μαλλον εκανα λαθος. Πιστεψε με θα ηθελα παρα πολυ να φυγω, αλλα δεν θελω να απογοητευσω την οικογενεια μου η οποια με υποστηριξε στην επιλογη μου αυτη...θελω τουλαχιστον να ξερω οτι εκανα μια προσπαθεια. Οσο για την ψυχολογια μου , το εχω σκεφτει να επισκεφθω και ψυχολογο ( παλι λες να υπερβαλω ; :P ).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Revekka

Τιμώμενο Μέλος

Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
Κοίτα, εγώ την πρώτη φορά που έφυγα από το σπίτι μου, πήγα στην Αγγλία....Οπότε οι αποστάσεις μέσα στην Ελλάδα μου φαίνονται Ομόνοια-Σύνταγμα...!!!!!
Είναι σε μεγάλο ποσοστό, στον χαρακτήρα του ανθρώπου...Αν θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει να πας σε ψυχολόγο, κάντο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Οσο για την ψυχολογια μου , το εχω σκεφτει να επισκεφθω και ψυχολογο ( παλι λες να υπερβαλω ; :P ).

:worry: Όχι και ψυχολόγο κρίμα τα λεφτά (άσε που θα σου κάνει και συνδεδρίες και κάθε συνεδρία θα παίρνει και λεφτά)
Κάτσε και πάρε το απόφαση και θα τα περάσεις καλά.
Εσύ μπήκες στην σχολή με αρνητική προδιάθεση.:P
Ο χρόνος περνάει πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζεις......... και αυτά είναι τα πιο ξέχνοιαστα χρόνια της ζωής σου.... να τα χαρείς... και σε 4 χρόνια (στο επόμενο mundial θα είσαι ένας πτυχιούχος στην Θεσσαλονίκη και θα ψάχνεις για δουλειά ή θα κάνεις τα χαρτιά σου για μεταπτυχιακό.

η σχολή σου είναι πάρα πολύ καλή..... είναι κρίμα να την παρατησεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
:worry: Όχι και ψυχολόγο κρίμα τα λεφτά (άσε που θα σου κάνει και συνδεδρίες και κάθε συνεδρία θα παίρνει και λεφτά).
Το πανεπηστημιο εχει κεντρο ψυχολογικης υποστηριξης , αλλιως σιγα μην σκεφτομουν να παω :P

Ο χρόνος περνάει πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζεις......... και αυτά είναι τα πιο ξέχνοιαστα χρόνια της ζωής σου.... να τα χαρείς... και σε 4 χρόνια (στο επόμενο mundial θα είσαι ένας πτυχιούχος στην Θεσσαλονίκη και θα ψάχνεις για δουλειά ή θα κάνεις τα χαρτιά σου για μεταπτυχιακό.
Θα ειναι οντως 4 χρονια ; :P

Βλεπω τους ντοπιους φοιτητες και η αληθεια ειναι οτι τους ζηλευω (αυτους τουλαχιστον που τους αρεσει
οντως η σχολη) με την εννοια σπουδαζουν αυτο που θελουν και διπλα στο σπιτι τους, με την μονη αγνοια του "Τι θα μαγειρεψει σημερα η μαμα ; ".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Το πανεπηστημιο εχει κεντρο ψυχολογικης υποστηριξης , αλλιως σιγα μην σκεφτομουν να παω :P
Θα ειναι οντως 4 χρονια ; :P
Δεν ξέρω αν θα είναι 4 χρόνια. Σε 4 χρόνια θα έχεις τελειώσει τα εργαστήρια τα υποχρεωτικά και όλα αυτά και θα έρχεσαι μόνο για εξεταστική. (αυτό κάνουν όλοι). Ο Χρόνος που θα κάτσεις στην Κρήτη είναι ακόμα 3,5 χρόνια μετά απλώς θα έρχεσαι για ένα διάστημα της εξεταστικής και θα γυρίζεις πίσω.
Αυτό μπορούνε να σου το πιστοποιήσουνε και οι φοιτητές του forum που έχουν συμπληρώσει την φοιτησή τους και τους μένουν τα κάποια μαθήματα. (στην πόλη τους μένουν).

Στην σχολή μου οι μισοί μεταπτυχιακοί που είχα στην πληροφορική ήτανε από το τμήμα σου. Σας προωθούν πολύ καλά ακαδημαικά και είναι ένα τμήμα που σέβεται τον φοιτητή μην το παρατήσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top