overclockerd
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βαλερια007
Νεοφερμένο μέλος

Πρεπει να πάρεις μια απόφαση.
Μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε όμως η επιλογη πρεπει να ειναι δικη σ κ μονο.
Ζύγισε τα αρνητικα και τα θετικα, γράψτα ρε αδερφε, να τα βλέπεις,ίσως βοηθήσει.
Εγω αυτο κάνω όποτε βρίσκομαι σε δίλλημα.
Guest-39450
Επισκέπτης

Selestian
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας !

=======
EDIT :
Τελικα το αποφασισα , θα γυρισω Θεσσαλονικη και θα δηλωσω με το 10% Οικονομικα , αφωτου τελειωσω με την εξεταστικη εδω.

Selestian
Δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα αποτελεσματα της εξεταστικης βγηκανε , τα περασα ολα τα μαθηματα εκτος απο ενα το οποιο δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια. Παρ'ολα αυτα διαφορα δεν ειδα , δεν ενιωσα οτι αυτο αποτελεσε κινητρο για να συνεχισω. Anyway , μετα απο μια συζητηση με τη μητερα μου ειπα να μεινω Κρητη μεχρι το Καλοκαιρι για τη περιπτωση που δεν περασω Οικονομικα (κατι το οποιο το βρισκω πολυ απιθανο ) . Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα βρω το κουραγιο να καθισω να ξαναδιαβασω μαθηματα και να ξανακανω εργασιες για μια σχολη την οποια κατα 99% θα αφησω το Καλοκαιρι για να παω Οικονομικα. Αξιζει λετε την προσπαθεια, την υπομονη αλλα και τα χρηματα που χρειαζονται ; Δεν θα ελεγα οτι οι μερες εδω παιρνανε και ιδιαιτερα ευχαριστα και ειδκα οταν νιωθω (δυστηχως δεν μπορω και να ξερω !) οτι το Καλοκαιρι θα φυγω για μονιμα Θεσσαλονικη. Στις πανελληνιες εβγαλα 16630 μορια στο 5ο πεδιο και παιρνουσα Οικονομικα ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με τη φετινη βαση του 90% αλλα και την περσυνη. Μετα εχω στο νου μου καποιες αλλες παραπλισιες σχολες στο ΠΑΜΑΚ και εν τελη καποιες αλλες σχετικα κοντα σε σχεση με το που ειμαι τωρα (και οι οποιες σαφως με ενδιαφερουν). Οποτε το ενδεχομενο να συνεχισω τη σχολη μου εδω και του χρονου, το βρισκω εως και τελειως απιθανο αλλα ηρθα κυριως με το σκεπτικο της μητερας μου το "Ποτε δεν ξες τι γινεται". Αυτο που δεν ξερω ειναι τι να κανω πλεον...Απο τη μια βεβαια δεν ειναι και κανα τεραστιο χρονικο διαστημα..
![]()
αν εισαι βεβαιος οτι θα φυγεις ,γτ συνεχιζεις και διαβαζεις?
ακουσα κατι για 10%,το εχεις ψαξει? ωστε να μην ξαναδωσεις?
Selestian
Δραστήριο μέλος

Βεβαιος σιγουρα δεν ειμαι , αλλα σιγουρα κλινω προς το οτι θελω να φυγω. Γιατι, το να ειμαι εδω και να μη διαβαζω ή εστω να διαβαζω αλλα για ανουσιους λογους το βρισκω ανουσιο οπως επισης και να το ειμαι εδω. Ναι, το εχω ψαξει αρκετα θα ελεγα , απο τη μια οι βασεις του 10% ειναι απροβλετες αλλα συνηθως το 90% αυτων που δηλωνουν ειναι για να μπουν σε σχολες που δεν περασαν για λιγα μορια. Οποτε εχω την ελπιδα οτι εγω θα ειμαι μεσα σε αυτους που θα μπουν στο Οικονομικο καθως παιρνουσα με τη βαση του 90% και τα δυο χρονια. Ο λογος που ειμαι εδω ειναι καθαρα για να εχω μια "πισινη" και τιποτα αλλο.αν εισαι βεβαιος οτι θα φυγεις ,γτ συνεχιζεις και διαβαζεις?
ακουσα κατι για 10%,το εχεις ψαξει? ωστε να μην ξαναδωσεις?
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Βεβαιος σιγουρα δεν ειμαι , αλλα σιγουρα κλινω προς το οτι θελω να φυγω. Γιατι, το να ειμαι εδω και να μη διαβαζω ή εστω να διαβαζω αλλα για ανουσιους λογους το βρισκω ανουσιο οπως επισης και να το ειμαι εδω. Ναι, το εχω ψαξει αρκετα θα ελεγα , απο τη μια οι βασεις του 10% ειναι απροβλετες αλλα συνηθως το 90% αυτων που δηλωνουν ειναι για να μπουν σε σχολες που δεν περασαν για λιγα μορια. Οποτε εχω την ελπιδα οτι εγω θα ειμαι μεσα σε αυτους που θα μπουν στο Οικονομικο καθως παιρνουσα με τη βαση του 90% και τα δυο χρονια. Ο λογος που ειμαι εδω ειναι καθαρα για να εχω μια "πισινη" και τιποτα αλλο.
η ζωη εκει πως σου φαινεται?

Selestian
Δραστήριο μέλος

Τιποτα το ιδιαιτερο θα ελεγα. Ενταξει ωραια η ανεξαρτησια αλλα απο εκει και περα τιποτα. Εχω μια παρεα , παιρναμε ευχαριστες στιγμες , εχει πλακα, αλλα μεχρι εκει. Για τη πολη νιωθω μια ψιλο-απεχθεια (χωρις παρεξησηη ζωη εκει πως σου φαινεται?![]()

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

αντε και του χρονου με το καλο εδω, αν ειναιΤιποτα το ιδιαιτερο θα ελεγα. Ενταξει ωραια η ανεξαρτησια αλλα απο εκει και περα τιποτα. Εχω μια παρεα , παιρναμε ευχαριστες στιγμες , εχει πλακα, αλλα μεχρι εκει. Για τη πολη νιωθω μια ψιλο-απεχθεια (χωρις παρεξηση) , οι δρομοι ειναι αθλιοι και δεν εχει και τιποτα το ιδιαιτερο (κατα τη προσωπικη μου αποψη). Αλλα σαφως δεν ειναι αυτος και ο κυριως λογος για τον οποιο θελω να φυγω.

Selestian
Δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστω πολυ ...ελπιζω ολα να πανε καλα.αντε και του χρονου με το καλο εδω, αν ειναι![]()

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Βεβαιος σιγουρα δεν ειμαι , αλλα σιγουρα κλινω προς το οτι θελω να φυγω. Γιατι, το να ειμαι εδω και να μη διαβαζω ή εστω να διαβαζω αλλα για ανουσιους λογους το βρισκω ανουσιο οπως επισης και να το ειμαι εδω. Ναι, το εχω ψαξει αρκετα θα ελεγα , απο τη μια οι βασεις του 10% ειναι απροβλετες αλλα συνηθως το 90% αυτων που δηλωνουν ειναι για να μπουν σε σχολες που δεν περασαν για λιγα μορια. Οποτε εχω την ελπιδα οτι εγω θα ειμαι μεσα σε αυτους που θα μπουν στο Οικονομικο καθως παιρνουσα με τη βαση του 90% και τα δυο χρονια. Ο λογος που ειμαι εδω ειναι καθαρα για να εχω μια "πισινη" και τιποτα αλλο.
oταν λες οικονομικο τι ακριβως ενοεις?
Selestian
Δραστήριο μέλος

Οικονομικων Επιστημων ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣoταν λες οικονομικο τι ακριβως ενοεις?
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα δεν το συμπαθεις αυτο που σπουδαζεις και θες με βεβαιοτητα οικονομικα μην αγχωνεσαι πολυ,υπαρχουν ενα σωρο οικονομικες σχολες!
Selestian
Δραστήριο μέλος

Μορια δεν μου λειπουν ειχα παραπανω και στις βασεις του 90% και του 10%.α ,και ποσα σου λειππουν? με το 10% οι βασεις ειναι ιδιες?
Ενταξει σιγουρα δεν ανγχωνομαι τοσο , αλλα δεν μπορω να νιωθω και σιγουρος.αμα δεν το συμπαθεις αυτο που σπουδαζεις και θες με βεβαιοτητα οικονομικα μην αγχωνεσαι πολυ,υπαρχουν ενα σωρο οικονομικες σχολες!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενταξει σιγουρα δεν ανγχωνομαι τοσο , αλλα δεν μπορω να νιωθω και σιγουρος. Μορια δεν μου λειπουν ειχα παραπανω και στις βασεις του 90% και του 10%.
ακου που σου λεω! εγω βεβαια ειχα ψαξει τις οικονομικες σχολες της αθηνας και πειραια και της θεσ/νικης δεν τις ξερω καλα...
αμα εισαι βεβαιος για αυτη την επιλογη τοτε μην σκας....οι οικονομικες σχολες ειναι μπολικες...δεν ειναι οπως για παραδειγμα η νομικη ή η θεολογια που ειναι ενα μονο τμημα...σε διαφορες περιοχες...αμα θες καμια συμβουλη επειδη μελλοντικα θαμαστε συναδελφοι πεσμου ....αμα μπορω ευχαριστως!
εγω δεν καταλαβα....αμα δεν σου λειπουν τι κανεις ακομα στην κρητη?(ειμαι ασχετη....καλοπροεραιτα ρωταω)
Selestian
Δραστήριο μέλος

Να σου πω την αληθεια ωρες ωρες ουτε εγω το καταλαβαινω .εγω δεν καταλαβα....αμα δεν σου λειπουν τι κανεις ακομα στην κρητη?(ειμαι ασχετη....καλοπροεραιτα ρωταω)

Πραγματικα δεν ξερω , ισως ειναι επειδη δεν θελω να νιωθω οτι τα "παρατησα" αλλα οτι απλα αλλαξα σχολη οταν μου δωθηκε η ευκαιρια. Ισως ειναι οτι θελω να εχω μια "καβατζα" στη περιπτωση που δεν περασω ή (λεμε τωρα , το πιο απιθανο ενδεχομενο) να αλλαξω γνωμη στα μεσα του εξαμηνου (δεν προκειτε να συμβει βεβαια

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεε τωρα με μπερδεψες....περιμενε για να καταλαβω....δεν γουσταρεις την πληροφορικη που σπουδαζεις τωρα....αλλα ουτε και για τα οικονομικα εισαι βεβαιος...ρε συ προσεχε μην κανεις καμια βλακεια...εισαι σιγουρος για το τι θα αντομετωπισεις στα οικονομικα?γτ ειναι κριμα να πας εκει και να ξενερωσεις απο το πρωτο εξαμηνο...πεταξου απο την βιβλιοθηκη να δεις τα μαθηματα...Να σου πω την αληθεια ωρες ωρες ουτε εγω το καταλαβαινω .
Πραγματικα δεν ξερω , ισως ειναι επειδη δεν θελω να νιωθω οτι τα "παρατησα" αλλα οτι απλα αλλαξα σχολη οταν μου δωθηκε η ευκαιρια. Ισως ειναι οτι θελω να εχω μια "καβατζα" στη περιπτωση που δεν περασω ή (λεμε τωρα , το πιο απιθανο ενδεχομενο) να αλλαξω γνωμη στα μεσα του εξαμηνου (δεν προκειτε να συμβει βεβαια) . Παντως , η ολη κατασταση μου φενεται ιδιαιτερα παραξενη , δηλαδη αυτος ο μισος χρονος που εχει περασει μεχρι τωρα... ειναι σαν να ηταν μια περιοδος οριμανσης και ανακαλυψης του εαυτου μου παρα το να ηρθα εδω για να σπουδασω , καθως θα φυγω (ελπιζω
) .
Selestian
Δραστήριο μέλος

Αυτη τη στιγμη νιωθω σιγουρος , απλα αφηνω ανοικτο το ενδεχομενο μεχρι να ερθει η στιγμη του μηχανογραφικου.εεεε τωρα με μπερδεψες....περιμενε για να καταλαβω....δεν γουσταρεις την πληροφορικη που σπουδαζεις τωρα....αλλα ουτε και για τα οικονομικα εισαι βεβαιος...ρε συ προσεχε μην κανεις καμια βλακεια...εισαι σιγουρος για το τι θα αντομετωπισεις στα οικονομικα?γτ ειναι κριμα να πας εκει και να ξενερωσεις απο το πρωτο εξαμηνο...πεταξου απο την βιβλιοθηκη να δεις τα μαθηματα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.