...μια μόνο ερώτηση:
Πώς βλέπεις την εικόνα να μπαίνουν εν ώρα μαθήματος τα «κομματόσκυλα» στο αμφιθέατρο και να διακόπτουν τον καθηγητή χωρίς να ζητούν συγγνώμη αρχίζοντας το τροπάριο και την δοξολογία της Αλέκας, του Αλεκούκου, του Γιώργου Ομπάμα και του σεμνοτυφή επανιδρυτή-πορθυπουργού;
Χωρίς να ζητούν συγγνώμη!! Έλεος...

:nono: και μετά μου μιλάς για προοδευτική σκέψη των κομματόσκυλων - φοιτητοπατέρων;
Ούτε ρε γαμώτο μια αξιοπρέπεια. Την ώρα που ο διδάσκων σκέφτεται πως θα αποδείξει κάποιο θεώρημα ή θα λύσει κάποια δύσκολη άσκηση, να μπαίνουν με φασιστικό τρόπο, τραμπουκαλίδικα, βαμμένοι φοιτητές...έλεος ρε...Το βιώνω σε κάθε εξάμηνο επί 4 χρόνια το ίδιο κλαρίνο...Όλα τα άλλα stella, Ver00lini,...κ.α. εν γένει καναπεδάτους τσεκεβάριδες, τα ακούω βερεσέ. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αξιοπρέπεια και υπάρχει κομματική εκμετάλλευση, υποκρισία, ατιμία...δεν υπάρχει νόημα να αγωνιστούμε ως φοιτητές, γιατί ο αγώνας ξεκινάει από μια εντελώς λάθος βάση. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, τα πάντα (από επιστήμες, φοιτητικούς αγώνες, εργασιακό μέλλον μέχρι πολιτική) έχουμε μάθει να τα αντιμετωπίζουμε με γελοιότητα και φιέστες τηλεοπτικού τύπου...
Όσο για το αν με...βοήθησαν οι καταλήψεις στην...μέχρι ώρας πορεία μου;;; Αν δεν έστρωνα ποπό δεν θα ήμουν τώρα στο τέλος των σπουδών μου.

Τα δυο συνεχόμενα έτη καταλήψεων μόνο φθορά προκάλεσαν. Αναγκάστηκα, να στερηθώ πολλές εξόδους, μπάνια, φοιτητική ζωή για να καλύψω την αδίδακτη ύλη των καθηγητών η οποία εξεταζόταν με το παραπάνω στην εξεταστική. Ως αντάλλαγμα, του τίμιου και ηρωϊκού φοιτητικού αγώνα μας, κανένας καθηγητής δεν έκανε αναπλέρωση χαμένων ωρών ή συρρίκνωση της εξεταστέας ύλης.
Τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο, δεν είδα κανέναν παραταξιάκια να προτείνει ρεαλιστικές λύσεις. Όλοι αναφέρονται σε μια ουτοπία, προσπαθώντας να απαγγείλουν τα ποίηματα που έμαθαν να λένε. Εδώ και 30 χρόνια, παίζουν το ίδιο βιολί. Άλλαξε τίποτα; Μόνο ότι περνούν γρήγορα οι 10ετίες...και ότι πάλι είμαστε στην μηδενική βάση. Από την στιγμή, που δεν μπορείς να βάλεις τάξη στο σπίτι σου, γιατί να μπορέσεις να βάλεις τάξη στο δημόσιο κ*λοχανείο που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο και Δωρεάν Πανεπιστήμιο, όπου εκεί η διαχείρηση των πάντων γίνεται από πολλές τσέπες;