KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Στην εισοδο αν σας ρωτησουν αν ηρθατε για εγγραφη και απαντησετε ναι,βγαλτε αυτοματως το κινητο σας και πηγαινετε στην προσθηκη επαφων..
Θα σας δωσουν το κινητο τους το λιγοτερο 10 δαπιτισες ετσι απλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

στην εισοδο ειναι μονο γυναικες 'η και αντρες??![]()
Μονο γυναικες πετυχαμε σημερα..κολαση κολαση..Τσουρμο γυναικων για την ακριβεια που με το που μπαινεις ερχονται κατα πανω σου για να μαθουν παση θυσια,αν εχεις ερθει για εγγραφη.Μια δαπιτισα μας εστειλε και μυνημα να κανονισουμε συναντηση στην σχολη για να μας ξεναγησει και μετα σιγα σιγα να φερει και στην συζητηση την ΔΑΠ προφανως...ετσι πανε αυτα..

Μην σε τρομαξει η καταπληκτικη ευγενεια τους και το ποσο θα καιγονται για την εγγραφη σου στην σχολη,ολα γινονται για καποιο λογο..και πισω κρυβονται πολιτικα

don_aris91
Δραστήριο μέλος

Φιλε τουλαχιστον οι γυναικες ηταν καλες;;(ξερεις τι εννοω με το καλες.)Μονο γυναικες πετυχαμε σημερα..κολαση κολαση..Τσουρμο γυναικων για την ακριβεια που με το που μπαινεις ερχονται κατα πανω σου για να μαθουν παση θυσια,αν εχεις ερθει για εγγραφη.Μια δαπιτισα μας εστειλε και μυνημα να κανονισουμε συναντηση στην σχολη για να μας ξεναγησει και μετα σιγα σιγα να φερει και στην συζητηση την ΔΑΠ προφανως...ετσι πανε αυτα..
Μην σε τρομαξει η καταπληκτικη ευγενεια τους και το ποσο θα καιγονται για την εγγραφη σου στην σχολη,ολα γινονται για καποιο λογο..και πισω κρυβονται πολιτικα![]()
-----------------------------------------
Φιλε sosat εσυ θα ξαναδωσεις εξετασεις του χρονου;
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλε τουλαχιστον οι γυναικες ηταν καλες;;(ξερεις τι εννοω με το καλες.)
Φιλε sosat εσυ θα ξαναδωσεις εξετασεις του χρονου;
Οσο αναφορα το πρωτο απ'οτι ειδα ειναι που θα τυχεις ... εχει και καλες εχει και οχι καλες ... αναλογα ... ειναι και με τα γουστα αυτα
Για το αν θα ξαναδωσω δεν ειμαι σιγουρος ακομα
Θα δω τι εχει να προσφερει η σχολη και απο εκει και περα αν μ'αρεσει μενω αλλιως ξαναδινω ...
Αυτη τη στιγμη ειμαι στην αποψη του να ξαναδωσω γιατι η πρωτη μου επιλογη ηταν ΗΜΜΥ την οποια δεν επιασα και την ηθελα παρα πολυ
don_aris91
Δραστήριο μέλος

Παντως εγω εχω ακουσει τα καλυτερα απο ολους για τη λοχρη,θεωρειται κορυφαια οικονομικη σχολη...σκεψου το καλα!Οσο αναφορα το πρωτο απ'οτι ειδα ειναι που θα τυχεις ... εχει και καλες εχει και οχι καλες ... αναλογα ... ειναι και με τα γουστα αυτα
Για το αν θα ξαναδωσω δεν ειμαι σιγουρος ακομα
Θα δω τι εχει να προσφερει η σχολη και απο εκει και περα αν μ'αρεσει μενω αλλιως ξαναδινω ...
Αυτη τη στιγμη ειμαι στην αποψη του να ξαναδωσω γιατι η πρωτη μου επιλογη ηταν ΗΜΜΥ την οποια δεν επιασα και την ηθελα παρα πολυ
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως εγω εχω ακουσει τα καλυτερα απο ολους για τη λοχρη,θεωρειται κορυφαια οικονομικη σχολη...σκεψου το καλα!
Αυτο ειναι το ενα που με κανει να σκεφτομαι να μεινω στη σχολη και το αλλο ειναι οτι ειναι ενδιαφερον σαν αντικειμενο ... αλλα αυτο θα το καταλαβω καλυτερα στην πορεια εαν ισχυει συμφωνα με τα δικα μου standar ...
don_aris91
Δραστήριο μέλος

Παιδια,για οσους ενδιαφερονται βγηκε και το προγραμμα
https://www.uom.gr/orologia/administ/orol_sep_09.pdf
kobe4
Νεοφερμένο μέλος

don_aris91
Δραστήριο μέλος

kobe4
Νεοφερμένο μέλος

don_aris91
Δραστήριο μέλος

kobe4
Νεοφερμένο μέλος

katerina_mx
Νεοφερμένο μέλος

kobe4
Νεοφερμένο μέλος

sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina_mx
Νεοφερμένο μέλος

don_aris91
Δραστήριο μέλος

katerina_mx
Νεοφερμένο μέλος

sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

χμμ σε ποιο τμημα εισαι?
Ο αρης ειναι ΟΔΕ ... εγω ειμαι Λ/Χ ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.