''φυσικά και οποιαδήποτε συμπεριφορά ενός είδους απειλεί την ίδια την διατήρηση του και την επιβίωση του, θα θεωρούνταν αφύσικη, χαίρω πολύ.'' μην ζορίζεσαι ... Σε φυσικες συνθηκες, η ομοφυλοφιλια θα εκανε αυτο ακριβως( μιλαω για μεγαλου ποσοστου ομοφυλοφιλια).. Οι ομοφυλοφιλοι ειναι ενα μικρου ποσοστου καταλοιπο της εξέλιξης. Η ιδια τους η φυση αντιβαινει στο φυσιολογικο.. Αν ηταν φυσιολογικο θα επικρατουσε .. Βαριεμαι τετοιου ειδους συζητησεις τετοια ωρα.. Εχω διαβασμα αυριο .. Αν ημουν σε καμια σχολη της πλάκας θα καθομουν να με πρήξεις μεχρι το χάραμα..
Απορώ πως γίνονται άτομα σαν εσένα να σπουδάζουν Ιατρική.
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.
Λες ότι αυτό που "επικρατεί" είναι "φυσιολογικό" αλλά αυτό αναιρεί ότι και αυτό που "δεν επικρατεί" είναι "φυσιολογικό" ??
Διάβασε, αγόρι μου, λίγο σύγχρονη ΙΑΤΡΙΚΗ βιβλιογραφία (1973 και μετά).
Τέλος, αν το [στατιστικά] 15-18% (σχεδόν 1 στους 5) , το θεωρείς ένα μικρό ποσοστό κατάλοιπο την εξέλιξης τότε απαξιώ....
Γιατί η φυλετικη αναπαραγωγη ειναι δυνατη μονο με ετεροφυλοφιλια.. .αυτο δεν σου λέει κάτι; Αν η ομοφυλοφιλία ήταν η επικρατούσα κατάσταση το είδος θα εξαφανιζόταν.. Κάτι ''ξέρει'' η φυσική επιλογή

Επίσης, καποιος από τους 2 σε ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλων έχει ''γυναικειο ρόλο''. Δηλαδή ο άντρας μετατοπίζεται από τον ρόλο του και φέρεται σαν γυναικα(που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)... Όχι και τόσο φυσιολογικό.. Παρόλα αυτά, είναι επιλογή του καθενός το τι θα κάνει στο κρεβάτι του, αρκει να μην προσπαθει να με πείσει ότι είναι νορμάλ
Και αν οι περισσότεροι ετεροφυλόφιλοι δεν ήθελαν οικογένεια-παιδιά, θα σταμάταγε η αναπαραγωγή του είδους. Κοινώς, και αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήτανε πατίνι.
Και θα ήθελα πραγματικά να μου πεις απο που έχεις βγάλει αυτά τα συμπεράσματα.
Let me tell you something. There is no woman in a relationship between two men. Και πως ακριβώς ορίζεται ο γυναικείος ρόλος στον 21ο αιώνα? Για πες...
Απορώ πως δε σε έχουν πλακώσει στις μπουνιές οι ομοφυλόφιλοι "φίλοι" σου με αυτά που λες. (ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ).
Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά.Θεωρώ ότι τα καλά ξεπερνάνε τα κακά της υιοθεσίας.Ωστόσο δε βλέπω κανένα λόγο να παντρευτούν.Η θρησκεία μας όπως ξέρετε καλά δεν το επιτρέπει.
Ο γάμος δεν είναι ένα γλέντι όπως πολλοί πιστεύουν.Είναι μυστήριο.Οπότε οι ομοφυλόφιλοι που πιστεύουν στο Χριστιανισμό θα πρέπει να είναι σε θέση να καταλάβουν γιατί δε μπορούν να παντρευτούν.
Μα, μίλησε κανείς ομοφυλόφιλος για θρησκευτικό γάμο? ΟΧΙ.
Μιλάει για πολιτικό, όμως, γάμο που καλώς η κακώς εκτός από ένα (θα μου επιτρέψετε) "σύμβολο δεσμεύσεως", είναι και νομική κατοχύρωση και αναγνώριση που είναι πολύ σημαντική.
------------------------------
Παραθέτω κάτι έτσι για να βλέπετε!!!
Χθες, Σάββατο, το γαλλικό κοινοβούλιο υιοθέτησε, με 249 ψήφους υπέρ έναντι 97 κατά, το πρώτο άρθρο του νόμου περί γάμου των ομοφυλοφίλων, το οποίο ορίζει: «Γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο ατόμων διαφορετικού ή ιδίου φύλου.»
Η FranceTVInfo απομόνωσε το απόσπασμα που δείχνει την πλειοψηφία των βουλευτών να σηκώνεται και να χειροκροτεί μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψήφου.
https://api.dmcloud.net/player/pubpa...98bbbcb81a67352c?wmode=transparent&autoplay=1