Βασικά εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Ένα πράγμα που μας ξεχωρίζει απο τα ζώα είναι η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Ο άνθρωπος την φύση του, το ξαναλέω, είναι ρατσιστής και φοβάται το διαφορετικό. Κι όταν λέω φοβάται εννοώ οτι δεν το κατανοεί, δεν το ασπάζεται και έτσι δεν μπορεί να ξέρει πως είσαι να είσαι στην αντίπλευρα όχθη, πως είναι να βάλλεσαι κάθε μέρα λόγω της άγνοιας που υπάρχει στον εγκέφαλο του μέσο ανθρώπου.
Το θεωρείς περίεργο που η σύσσωμη πλειοψηφία του καλλιτεχνικού κόσμου ήτανε ανέκαθεν δεκτική με τον λοατ κόσμο; Μήπως γιατί αυτή η κοινωνική ομάδα (καλλιτέχνες κοκ) είναι κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο ξεχωριστοί και λίγο ιδιαίτεροι σε σχέση με την υπόλοιπη κανονικότητα; Η στην πλειοψηφία 'ψαγμένοι' άνθρωποι, μορφωμένοι, χωρίς τα κουτιά της ηθικολογίας που μας επιβάλλουνε ειδικά οι μονοθειστικές θρησκείες; Πέραν απο έναν Γονίδη και Σφακιανάκη(που το κάνουνε για να φανούνε καλοί στον κόσμο, προφανώς), όποιον καλλιτέχνη κι αν ακούσεις, θα σου μιλήσει απο ανεκτικά και με καλοσύνη εώς πλήρους αποδοχής.
Η ηθική, δηλαδή ο πολιτισμός και η οργανωμένη κοινωνία, μας απομακρύνουνε απο την φύση και τα ένστικτα μας. Το είναι σωστό και τι είναι λάθος είναι καθαρα θέμα της κάθε κοινωνίας.
Στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής δημιουργείται το υπερεγώ του ανθρώπου, η ηθική του αλήθεια. Εκεί, σε αυτήν την τρυφερή ηλικία, πρέπει να στοχεύουμε την μόρφωση και την κοινωνική εκπαίδευση. Οι μεγάλοι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουνε. Γι αυτό κρου αν ακούσεις παιδοψυχίατρο να σου μιλάει για τις επιτυχίες του θα τον δείς να χαμογελάει, γιατί ο έφηβος είναι ακόμα πηλός για πλάσιμο και μπορείς να τον διορθώσεις, να του φτιάξεις πράγματα μέσα του. Αντίθετα, ο ενήλικας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, γιατί έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Βέβαια υπάρχουνε άνθρωποι που έχουνε αναγεννηθεί, ας μην απαξιούμε την ενήλικη ψυχιατρική, αλλά σαφώς πολύ λιγότεροι σε σχέση με νέα παιδιά και έφηβους.
Τα παιδιά λοιπόν στο σχολείο πρέπει να μαθαίνουνε για την σεξουαλικότητα, για τον σεξουαλικό προσανατολισμό, για το πως λειτουργεί το σώμα τους, πως λειτουργεί το ασφαλές σέξ, για τον τρόπο μετάδοσης διάφορων αφροδίσιων κοκ, με αγάπη και κατανόηση στις απορίες τους.
Η ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων, η μόνη χώρα που δεν έχει μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, εγκλωβισμένη στην χριστιανική ηθική και στο παπαδαριό. (Και χωρίς να θέλω να προσβάλω την πνευματικότητα και την πίστη του καθενός, αναφέρομαι στα ιερατεία και στους δεσποτάδες, όχι στην θρησκευτικη επιλογή που στο κάτω κάτω είναι και προσωπικό δικαίωμα του καθενός.)
Αν λοιπόν βλέπεις απο διάφορους χρήστες να ορίονται έτσι, είναι γιατί έτσι τους μάθανε και τους προπαγανδίσανε να είναι ρατσιστές απέναντι στους λοατ (δηλαδή να κάνουνε σαν τα ζώα λολ).
Είναι ωραίο να κάθεσαι όλη μέρα και να μιλάς για γκέι θέματα που δεν είναι ΚΑΝ κοινωνικό πρόβλημα, απο το να ασχοληθείς για ποιο λόγο 300 καθήκια μας δίνουν μονο 700 ευρώ τον μήνα.
Αυτά τα κάνουνε οι φασίστες για να στρέφουνε αλλού την προσοχή του κόσμου, απο τα πραγματικά δηλαδή προβλήματα, και να τα βάζουνε με τις μειονότητες, είτε τις πολιτικές, είτε τις θρησκευτικές, είτε τις φυλετικές, είτε τις σεξουαλικές. Πάρε για παράδειγμα τον Χίτλερ. Κλασσικό παράδειγμα φασίστα που έκανε στην πράξη αυτό που λέμε: εμείς οι κανονικοί και οι ανώμαλοι θα πεθάνουνε.
Η προπαγάνδα που κάνουνε στα παιδιά οι χριστιανοταλιμπάν στο σύστημα εκπαίδευσης είναι απίστευτη. Αφού λοιπόν παίζουνε βρώμικα και πολεμάνε, παίζουμε βρώμικα κι εμείς. Εγώ προσωπικά έχω κατηγορηθεί οτι κάνω απίστευτη προπαγάνδα στο ίντερνετ, ακόμα κι απο κοντινούς μου ανθρώπους.
Με την μόνη διαφορά οτι εγώ μεταφέρω στον μέσο νετ χρήστη την επιστημονική γνώση. Ούτε λέω είναι μόδα να είσαι γκέι, ούτε αλλάξτε την σεξουαλικότητα σας. Απλά ενημερώνω τον κοσμο για μας, για τις σεξουαλικές μειονότητες, γιατί ο πιο πολύς κόσμος δεν ξέρει κάν τι σημαίνει σεξουαλικός προσανατολισμος. Δεν ξέρει οτι υπάρχουνε παραπάνω απο δύο κοινωνικά φύλα, και πάραπανω απο τις βασικές προτιμήσεις (όμο και έτερο). Οι αμφί που πάνε?
Γιατί διαβάζοντας για ακόμα μια φορά τα σχόλια χρηστών, είδα ότι κάποιοι αδυνατούνε να πιστέψουνε οτι υπάρχουνε άνθρωποι γύρω τους που έλκονται απο το αρσενικό και το θυληκό. κι όμως αυτοι οι άνθρωποι υπάρχουνε και είναι οι πιο πολλοί απο όλους μας (δυνητικά τουλάχιστον). Απλά δεν μπορείς να ξέρεις τι μηχανισμούς αναπτύσει ένας άνθρωπος που έλκεται και απο τα δύο φύλα, τι τρόπο σκέψης κοκ.
Επίσης ένα που θέλω να ξαναπροσθέσω είναι οτι η ταύτότητα φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι δύο τελείως διαφορετικοί παράμετροι στην σεξουαλικότητα ενός ατόμου, και το ένα δεν καθορίζει το άλλο.
Γι αυτό υπάρχουεν και ετεροφυλόφυλου τύπου τραβεστί, στρέιτ τομ μπόι κοριτσάκια ( το στερεότυπο οτι όλες οι λες είναι οι αντρογυναίκες κοκ ειναι το πιο κλασσικό), αρρενωποί γκέι, θυληπρεπείς λές κοκ.
Υπάρχουνε πολλά φύλα(βιολογικά και κοινωνικά) και πολλές προτιμήσεις.
Ελπίζω να μην έγινα πολύ κουραστικός με το μεγάλο πόστ μου, απλά πολύ περιληπτικά προσπαθώ να δώσω μια ιδέα για το τι εστί ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Οι προβληματισμοί και οι απορίες απο πολλούς χρήστες εδώ είναι το αποτέλεσμα της μη μόρφωσης στο εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι λοιπόν λογικό ο καθένας να δημιουργεί γνώμη βασισμένος μόνο στα δικα δικά του βιώματα. Είναι κουραστικό, συμφωνώ και με αυτό. Εξ ου και ο λόγος που εγω προσωπικά άνοιξα το κανάλι μου και ασχολούμαι και με αυτό το φόρουμ, γιατί τα παιδιά θα πρέπει να δούνε πράγματα που δεν τους τα δείχνουνε κάν στο σχολείο. Και ευτυχώς που σήμερα έχουμε το ίντερνετ!
Σκοπεύω να φτιάξω και βίντεο για το κοινωνικό φύλο (απο το άρθρο που σας έχω δώσει) γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ πιο άμεσο απο το να διαβάσεις ένα κείμενο, και πιο ξεκούραστο.
Αυτά και τα ξαναλέμε