Ομοφυλόφιλοι: Γάμος και Υιοθεσία

Γάμος και υιοθεσία ομοφυλόφιλων: Υπέρ ή κατά;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 303)
  • Είμαι ΥΠΕΡ και του γάμου και της υιοθέτησης παιδιών

    Ψήφοι: 157 51.8%
  • Είμαι ΥΠΕΡ του γάμου αλλά ΚΑΤΑ της υιοθέτησης παιδιών

    Ψήφοι: 75 24.8%
  • Είμαι ΚΑΤΑ του γάμου αλλά ΥΠΕΡ της υιοθέτησης παιδιών

    Ψήφοι: 6 2.0%
  • Είμαι ΚΑΤΑ και στα δύο

    Ψήφοι: 56 18.5%
  • Δεν έχω γνώμη.

    Ψήφοι: 9 3.0%

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
@ lesgaybitrans: Ναι απλα ηθελα να τονισω οτι ο ρατσισμος διαιωνιζεται και μεσα απο την κοινωνια που ζουμε δεν αρκει μονο ο φυσικοσ φοβος για το διαφορετικο γιατι ναι μεν αυτο υπαρχει αλλα επειδη ακριβως εχουμε και συνειδηση και σκεφτομαστε μπορουμε και πρεπει να ειμαστε σε θεση να ξεπερναμε αυτους τους φοβους. Τα καλλιτεχνικα ατομα πολλες φορες εχουν διαφορετικη αντιληψη για διαφορα πραγματα στην κοινωνια απο οτι οι περισσοτεροι αλλα δεν εχουν απαραιτητα ανεκτικη σταση προς το διαφορετικο. Ισως αναλογικα με τους μη καλλιτεχνικους να εχουν αλλα νομιζω αλλα χαρακτηριστικα εχουν μεγαλυτερη σημασια σε σχεση με αυτο.
Γενικα πιστευω οτι πολλες απο τις σεξουαλικες συμπεριφορες των ανθρωπων εμπεριεχουν στοιχεια περιεργειας, ολοι λιγο πολυ ειμαστε περιεργοι να βιωσουμε καποιες σεξουαλικες καταστασεις με ατομα του ιδιου φυλου ακομα κι αν δε θεωρουμε τον εαυτο μας ομοφυλοφιλο ή ακομα κ αμφιφυλοφιλο, απλως αυτο καταπιεζεται απο τις κοινωνικες διαταγες και το φοβο για στιγματισμο. Σε καμια περιπτωση δε πιστευω οτι η σεξουαλικοτητα ενος ατομου ειναι μονομερης. Τα παιδια, για παραδειγμα, που δεν εχουν βιωσει ακομα τι σημαινει κοινωνικη καταπιεση απο αυτη τη μερια μπορει να κανουν διαφορα σεξουαλικα παιχνιδια με ατομα του ιδιου φυλου με αθωα διαθεση αφου το κανουν περισσοτερο ενστικτωδως και απο περιεργεια.

@ Panzerfaust: Δε ξερω για τις μελισσες αλλα υπαρχουν ζωα που κανουν σεξ με το αλλο φυλο μονο για αναπαραχθουν και τον υπολοιπο χρονο κανουν ομοφυλοφιλικο σεξ μεταξυ τους για κοινωνικους λογους. Μπορει οι μελισσες να ειναι ενα απο αυτα τα ειδη. Και οι ανθρωποι εχουν δυσπλασιες και γεννητικες ανωμαλιες...μια δυσπλασια ομως συνηθως οδηγει στο θανατο του ζωου και ετσι διορθωνει η φυση το λαθος της. Κατι τετοιο δε συμβαινει με την ομοφυλοφιλια στα ζωα ομως. Γενικα η φυση οταν κανει λαθη παντα τα διορθωνει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαριτινη

Νεοφερμένος

Η χαριτινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
αμα θεωρεις συνηθεια και κατεστημενο την ετεροφυλλοφιλια και την συζευξη ενος αντρα και μιας γυναικας για την αποκτηση παιδιου και οχι φυσικη ροη .τοτε για μενα εχεις λαθος
δεν εννουσα αυτο...κοιτα..φυσικη ροη θεωρω οτι ειναι και η συζευξη ενος ανδρα με ενα ανδρα και μιας γυναικας με μια γυναικα και ενος ανδρα με μια γυναικα...αυτο που δεν εχουμε συνηθισει(και αρα θεωρειται οτι ειναι κατι "κακο" )σαν κοινωνια ειναι οι 2 πρωτες περιπτωσεις γιαυτο προαναφερθηκε οτι αν υιοθετηθει ενα παιδι το προβλημα θα ειναι κοινωνικο(δλδ "εσυ" το δημιουργεις και οχι οι ομοφιλοφιλοι γονεις του)...και σε τελευταια αναλυση εμεις του δημιουργουμε προβλημα με το να ανοιγουμε θεματα οπως ομοφιλοφιλοι...δεν εχω δει ομως θεμα που να λεει ετεροφιλοφιλοι;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

johngreek_mad

Δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα.
δεν ξερω, ειναι παντως η τοποθετηση μου για την ομοφυλοφιλια.
αν διαφωνεις καπου στα λογια μου, μπορεις να το αναφερεις

οχι δεν καταλαβες, κουραστηκα να μην καταλαβαινουν καποιοι καποια πραγματα, οταν ο αλλος τους γραφει ενα κατεβατο με αποδειξεις

απλα ετυχε να πεσει το μηνυμα μου κατω απ το δικο σου :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lesgaybitrans

Νεοφερμένος

Ο lesgaybitrans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Φίλτατε παουζενφάστ, αν και σκέφτηκα να μην σου απαντήσω στην αρχή, γιατί απο την απάντηση που έδωσες και κυρίως τον τρόπο που απάντησες δεν θες τίποτα άλλο απο το να εμπαίξεις τον άλλον, θα σου κάνω την χάρη να σου πω κι εσένα ορισμένα πραγματάκια. (κι ελπίζω τα τελευταία)

κατ'αρχάς σε ευχαριστώ που με διόρθωσες, επειδή έγραφα βιαστικά έκανα ορισμένα ορθογραφικά λάθη. είσαι φοβερά μορφωμένος, το παραδέχομαι!
¨Ομως, αν ύστερα από όλα όσα ειπωθήκανε το μόνο που είχες να πείς σαν απάντηση ήτανε το ορθογραφικό λάθος και να τονίσεις και με μαύρα γράμματα το σημαντικότερο επιχείρημα σουμ τότε απλά είσαι για γέλια και να σε κλαίνει οι ρέγγες, τα μπαρμπούνια και οι τσιπούρες.
Φαίνεται οτι προφανώς δεν ήξερες τι να απαντήσεις και άρχισες να ανακυκλώνεις τις γνωστές αηδίες περι φυσιολογικού, να κάνεις άσχετους συλλογισμούς επειδή σου μάθανε οτι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι κακό και να συγκρίνεις μια απολύτως υγιής άρα και φυσιολογική κατάσταση με τερατογενέσεις και δυσπλασίες. Χρήστες σαν εσένα έχω βαρεθεί να τους αποστομώνω και ουσιαστικά να τους αποδυκνείω οτι αυτοί πάσχουνε απο μια μορφή ψύχωσης που λέγεται ομοφοβία, αλλά είπαμε θα κάνω εξαίρεση για σένα.

Φυσιολογικό = φυσικο και λογικό

ΤΟ επιχείρημα παραφύσιν βγαίνει εκτός. Απο την στιγμή που παρατηρείται στην φύση, είτε είναι γονιδιακό η επίκτητο η συνδυασμός και των δύο, ενα φαινόμενο είναι φυσικό. Η ομοφυλοφιλία με τις διάφορες μορφές της είναι ΦΥΣΙΚΟ φαινόμενο, διότι παρατηρείται μέσα στην φύση. Το επιχειρήμα λοιπόν βγαίνει εκτός.
Το επιχείρημα της ασθένεις εχει αποσυρθεί εδώ και πολύ καιρό.
Το μόνο επιχείρημα που θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει ειναι η ηθική, δηλαδή η λογική σε αυτό το φαινόμενο. Αν δηλαδή είναι μια ορθόδοξη συμπεριφορά η οποία μπορεί να είναι ανεκτή και σεβαστή. Απο την στιγμή που μιλάμε για δύο συναινούντες ενήλικες, δηλαδή για σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν τίθεται ΚΑΝ θέμα ηθικής. Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι ηθικά ΟΥΔΕΤΕΡΑ όπως ακριβώς και τα ετερόφυλα. Και μην μου αρχίσεις τις γνωστές αηδίες περί αναπαραγωγής, γιατί αυτή γίνεται με πολλούς και διάφορους τρόπους και δεν χρειάζεται κάν επαφή για να γίνει. Κανείς δεν ξεκινάει απο το ένστικτο της αναπαραγωγής (όπως λέει η διεστραμμένη χριστιανική ηθική σου) αλλά απο το ένστικτο του έρωτα, της συντροφικότητας κοκ . Αν λοιπόν δύο αγόρια, δύο κορίτσια ή ένα αγόρι κι ένα κορίτσι ίσον αγάπη κα ευτυχία και αγάπη και ευτυχία ίσον υγεία δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις έναν/μια γκέι, όπως δεν υπάρχει λογος να αλλάξεις έναν/μια στρέιτ.

ΑΡΑ, Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Η ατελείωτη λούπα που κάνεις μεταξύ φύσης και ηθικής για να δικαιολογήσεις τις βεβιασμένες απόψεις σου (γιατί κρίνοντας απο το άβαταρ σου και τον τρόπο που γράφεις αμέσως κάποιος που έχει ασχολήθει με τον χώρο καταλαβαίνει ότι είσαι φασιστάκι η σε καμία σχετική οργάνωση) είναι απλά ΓΛΟΙΩΔΗΣ και καθρέπτης του σιχαμένου χαρακτήρα που έχουνε κάτι άνθρωποι σαν εσένα, που απλά όταν δεν σας αρέσει κάτι δεν ανέχεστε, δεν σέβεστε, αποκαλείτε τον άλλον ανώμαλο και τον γεμίζετε με ψυχικές ασθένειες και ένα σωρό κόμπλεξ. Το μόνο που έχουν δεχτεί άτομα σαν εσένα στην ζωή τους είναι ΚΟΠΡΑΝΑ απο τις οικογένεις τους, γι αυτό εξάλλου αφοδεύεις τέτοιες λεκτικές κουράδες (σόρι για την λέξη) μέσα σε αυτό το φόρουμ, γιατί μόνο αυτό υπάρχει μέσα στο κοπροκέφαλο σου. Είσαι για λύπηση, κυριολεκτικά.

και αν το είσαι γκέι είναι ανωμαλία, τότε το να είσαι ρατσιστής είναι 10 φορές περισσότερη ανωμαλία, και το μόνο που ΣΑΦΩΣ δεν σε ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα ζώα. Αν λοιπόν εγώ είμαι λάθος που αποδέχομαι την ζωώδη ομοφυλοφιλη φύση μου, τότε είσαι απλά τερας που δέχεσαι την ζωώδη ρατσιστική φύση σου. Για τον απλούστατο λόγο οτι εγώ δεν ενόχλω κανέναν, ενώ άνθρωποι σαν εσένα είστε εγκληματίες και τροχοπέδη για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας.

Επίσης, σε ενημερώνω ότι στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο, ένας ανώμαλος και άρρωστος άνθρωπος που τον έχει αδικήσει η φύση παίρνει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαιώματα απο εσένα, όπως τα ΑΜΕΑ, διότι εσύ είσαι αρτιμέλης (υποτίθεται, δεν είσαι ψυχικά, αλλά λέμε τώρα) και μπορείς να δουλέψεις και να ζήσεις τον εαυτό σου, ενώ το αμεα δεν μπορεί. Γι αυτό και θα πάρει το επίδομα απο το κράτος και θα ζήσει κάνοντας πιο απλές δουλείες, ενώ εσύ θα δουλέψεις παραπάνω.
βέβαια όλα αυτά εσένα στην κοπροδιεστραμμένη εικόνα που έχεις την πραγματικότητα γύρω σου δεν σου λένε κάτι, γιατί σαν ρατσίζων ζώο που είσαι σου φαίνεται απολύτων νορμάλ να διακρίνεις τους άλλους στην - προφανή - ανάγκη σου να αισθανθείς καλύτερα με τους εμετούς που έχεις ήδη μέσα στο κεφάλι σου.

άρα αφού εγώ είμαι αδικημένος απο την φύση (που δεν είμαι, απλά είμαι διαφορετικός) θα μου δώσεις περισσότερα δικαιώματα και θα με στηρίξεις να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Όχι εσύ βέβαια, δεν είσαι σε θέση εσύ γιατί είσαι φασιστάκι.
Άρα απο εδώ διαφαίνεται η υποκρισία σου και το πόσο γλοιώδης είσαι (φαντάζομαι σε κάνουνε όλοι πέρα λολ) στην πραγματική σου ζωή. Έγω έχω το αγόρι μου, τους φίλους μουη, ειμαι ευτυχισμένος. Εσύ φαντάζομαι έχεις την χούφτα σου για 1η γκόμενα.

Κι ενώ η κρού σου απάντησε (αν και σκίστηκες για την απάντηση, το μονο που θές είναι να μας πρήξεις και να ρατσίσεις για ακόμα επειδή εσύ είσαι προβληματικός) θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου. ΝΑΙ, οι μέλισσες κάνουνε σέξ κανονικότατα και έντονο κι όλας. Ζούνε σε ομοφυλόφιλες κοινωνίες και μεγαλώνουνε τα παιδάκια τους σε ομοφυλόφιλες οικογένειες. Η ετερόφυλη οικογένεια στην φύση είναι η εξαίρεση στα πιο πολλά ζωικα είδη κι όχι ο κανόνας, όπως θέλετε να νομίζετε. Δες και κάποια σχετικά ντομυκατέρ και θα το ακούσεις και αυτό.(ένα το έχω στο κανάλι μου)


Για να μην ρίξω λοιπόν κι άλλο το επίπεδο μου, θα το σταματήσω εδώ, δεν θα σου ξανααπαντήσω γιατί δεν αξίζει να βομολοχήσω και να σπαταλήσω άλλο διαδικτυακό σάλιο για τα μούτρα σου.

Συγνώμη αν υπήρξα αυθάδης η υβριστικός, διόρθώστε αν ειναι το μύνημα μου.

καληνύχτα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
(α ξεχασα να σου πω οτι μ'αρεσουν τα ανιμε)

και για να μην ειμαι τελειως εκτος παραθετω ενα βιντεακι απο ομοφυλοφιλικο σεξ μεταξυ δυο κουνελιων για λογους δυναμης


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-tbY3tAKd3M[/ame]

αχουτα :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mr.thewritikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ρε παιδιά το θέμα είναι απλό...Διάβασα σε μία έρευνα που με άφησε άφωνο ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι πάρα πολλοί δηλωμένοι και πολύ περισσότεροι αυτοί που δεν το παραδέχονται (και καλά κάνουν)....Σε κάποιες περιοχές της Αμερικής διάβασα ότι το 60% των ανδρών (αν είναι δυνατόν) είναι ομοφυλόφιλοι που από αυτούς είναι οι μισοί δηλωμένοι...Αν λοιπόν στις μέρες μας όλο και περισσότεροι αρχίζουν να εκδηλώνονται σε 10-15 χρόνια θα είναι πιο πολλοί οι gays απο τους straights...Και αν γίνει αυτό δεν θα έχουμε πολλά παιδάκια στις παιδικές χαρές...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
δε σημαινει οτι δε κανουν παιδια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mr.thewritikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Εγώ σου λέω τι διάβασα....Που λογικά θα ισχύει και το θέμα των παιδιών...Τώρα αν εσύ σαν γυναίκα θες σε 5-10 χρόνια να βγαίνεις και να βλέπεις πιο πολλά gay ζευγαράκια απο ότι straight δική σου άποψη...Γνώμη μου είναι ότι πολύ απελευθέρωση υπάρχει στην εποχή μας και καλό είναι να σφίξουν λίγο τα λουριά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

beautiful loser

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,260 μηνύματα.
Εγώ σου λέω τι διάβασα....Που λογικά θα ισχύει και το θέμα των παιδιών...Τώρα αν εσύ σαν γυναίκα θες σε 5-10 χρόνια να βγαίνεις και να βλέπεις πιο πολλά gay ζευγαράκια απο ότι straight δική σου άποψη...Γνώμη μου είναι ότι πολύ απελευθέρωση υπάρχει στην εποχή μας και καλό είναι να σφίξουν λίγο τα λουριά...
Tα γνωριζουμε τα ποσοστα καμια σχεση με αυτο που παρουσιαζεις.
Ουτε εχει καποια βαση η ηλιθια κινδυνολογια σου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
Βασικά εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Ένα πράγμα που μας ξεχωρίζει απο τα ζώα είναι η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Ο άνθρωπος την φύση του, το ξαναλέω, είναι ρατσιστής και φοβάται το διαφορετικό. Κι όταν λέω φοβάται εννοώ οτι δεν το κατανοεί, δεν το ασπάζεται και έτσι δεν μπορεί να ξέρει πως είσαι να είσαι στην αντίπλευρα όχθη, πως είναι να βάλλεσαι κάθε μέρα λόγω της άγνοιας που υπάρχει στον εγκέφαλο του μέσο ανθρώπου.
Το θεωρείς περίεργο που η σύσσωμη πλειοψηφία του καλλιτεχνικού κόσμου ήτανε ανέκαθεν δεκτική με τον λοατ κόσμο; Μήπως γιατί αυτή η κοινωνική ομάδα (καλλιτέχνες κοκ) είναι κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο ξεχωριστοί και λίγο ιδιαίτεροι σε σχέση με την υπόλοιπη κανονικότητα; Η στην πλειοψηφία 'ψαγμένοι' άνθρωποι, μορφωμένοι, χωρίς τα κουτιά της ηθικολογίας που μας επιβάλλουνε ειδικά οι μονοθειστικές θρησκείες; Πέραν απο έναν Γονίδη και Σφακιανάκη(που το κάνουνε για να φανούνε καλοί στον κόσμο, προφανώς), όποιον καλλιτέχνη κι αν ακούσεις, θα σου μιλήσει απο ανεκτικά και με καλοσύνη εώς πλήρους αποδοχής.

Η ηθική, δηλαδή ο πολιτισμός και η οργανωμένη κοινωνία, μας απομακρύνουνε απο την φύση και τα ένστικτα μας. Το είναι σωστό και τι είναι λάθος είναι καθαρα θέμα της κάθε κοινωνίας.
Στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής δημιουργείται το υπερεγώ του ανθρώπου, η ηθική του αλήθεια. Εκεί, σε αυτήν την τρυφερή ηλικία, πρέπει να στοχεύουμε την μόρφωση και την κοινωνική εκπαίδευση. Οι μεγάλοι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουνε. Γι αυτό κρου αν ακούσεις παιδοψυχίατρο να σου μιλάει για τις επιτυχίες του θα τον δείς να χαμογελάει, γιατί ο έφηβος είναι ακόμα πηλός για πλάσιμο και μπορείς να τον διορθώσεις, να του φτιάξεις πράγματα μέσα του. Αντίθετα, ο ενήλικας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, γιατί έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Βέβαια υπάρχουνε άνθρωποι που έχουνε αναγεννηθεί, ας μην απαξιούμε την ενήλικη ψυχιατρική, αλλά σαφώς πολύ λιγότεροι σε σχέση με νέα παιδιά και έφηβους.
Τα παιδιά λοιπόν στο σχολείο πρέπει να μαθαίνουνε για την σεξουαλικότητα, για τον σεξουαλικό προσανατολισμό, για το πως λειτουργεί το σώμα τους, πως λειτουργεί το ασφαλές σέξ, για τον τρόπο μετάδοσης διάφορων αφροδίσιων κοκ, με αγάπη και κατανόηση στις απορίες τους.

Η ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων, η μόνη χώρα που δεν έχει μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, εγκλωβισμένη στην χριστιανική ηθική και στο παπαδαριό. (Και χωρίς να θέλω να προσβάλω την πνευματικότητα και την πίστη του καθενός, αναφέρομαι στα ιερατεία και στους δεσποτάδες, όχι στην θρησκευτικη επιλογή που στο κάτω κάτω είναι και προσωπικό δικαίωμα του καθενός.)
Αν λοιπόν βλέπεις απο διάφορους χρήστες να ορίονται έτσι, είναι γιατί έτσι τους μάθανε και τους προπαγανδίσανε να είναι ρατσιστές απέναντι στους λοατ (δηλαδή να κάνουνε σαν τα ζώα λολ).
Είναι ωραίο να κάθεσαι όλη μέρα και να μιλάς για γκέι θέματα που δεν είναι ΚΑΝ κοινωνικό πρόβλημα, απο το να ασχοληθείς για ποιο λόγο 300 καθήκια μας δίνουν μονο 700 ευρώ τον μήνα.
Αυτά τα κάνουνε οι φασίστες για να στρέφουνε αλλού την προσοχή του κόσμου, απο τα πραγματικά δηλαδή προβλήματα, και να τα βάζουνε με τις μειονότητες, είτε τις πολιτικές, είτε τις θρησκευτικές, είτε τις φυλετικές, είτε τις σεξουαλικές. Πάρε για παράδειγμα τον Χίτλερ. Κλασσικό παράδειγμα φασίστα που έκανε στην πράξη αυτό που λέμε: εμείς οι κανονικοί και οι ανώμαλοι θα πεθάνουνε.

Η προπαγάνδα που κάνουνε στα παιδιά οι χριστιανοταλιμπάν στο σύστημα εκπαίδευσης είναι απίστευτη. Αφού λοιπόν παίζουνε βρώμικα και πολεμάνε, παίζουμε βρώμικα κι εμείς. Εγώ προσωπικά έχω κατηγορηθεί οτι κάνω απίστευτη προπαγάνδα στο ίντερνετ, ακόμα κι απο κοντινούς μου ανθρώπους.
Με την μόνη διαφορά οτι εγώ μεταφέρω στον μέσο νετ χρήστη την επιστημονική γνώση. Ούτε λέω είναι μόδα να είσαι γκέι, ούτε αλλάξτε την σεξουαλικότητα σας. Απλά ενημερώνω τον κοσμο για μας, για τις σεξουαλικές μειονότητες, γιατί ο πιο πολύς κόσμος δεν ξέρει κάν τι σημαίνει σεξουαλικός προσανατολισμος. Δεν ξέρει οτι υπάρχουνε παραπάνω απο δύο κοινωνικά φύλα, και πάραπανω απο τις βασικές προτιμήσεις (όμο και έτερο). Οι αμφί που πάνε?

Γιατί διαβάζοντας για ακόμα μια φορά τα σχόλια χρηστών, είδα ότι κάποιοι αδυνατούνε να πιστέψουνε οτι υπάρχουνε άνθρωποι γύρω τους που έλκονται απο το αρσενικό και το θυληκό. κι όμως αυτοι οι άνθρωποι υπάρχουνε και είναι οι πιο πολλοί απο όλους μας (δυνητικά τουλάχιστον). Απλά δεν μπορείς να ξέρεις τι μηχανισμούς αναπτύσει ένας άνθρωπος που έλκεται και απο τα δύο φύλα, τι τρόπο σκέψης κοκ.

Επίσης ένα που θέλω να ξαναπροσθέσω είναι οτι η ταύτότητα φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι δύο τελείως διαφορετικοί παράμετροι στην σεξουαλικότητα ενός ατόμου, και το ένα δεν καθορίζει το άλλο.
Γι αυτό υπάρχουεν και ετεροφυλόφυλου τύπου τραβεστί, στρέιτ τομ μπόι κοριτσάκια ( το στερεότυπο οτι όλες οι λες είναι οι αντρογυναίκες κοκ ειναι το πιο κλασσικό), αρρενωποί γκέι, θυληπρεπείς λές κοκ.


Υπάρχουνε πολλά φύλα(βιολογικά και κοινωνικά) και πολλές προτιμήσεις.

Ελπίζω να μην έγινα πολύ κουραστικός με το μεγάλο πόστ μου, απλά πολύ περιληπτικά προσπαθώ να δώσω μια ιδέα για το τι εστί ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Οι προβληματισμοί και οι απορίες απο πολλούς χρήστες εδώ είναι το αποτέλεσμα της μη μόρφωσης στο εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι λοιπόν λογικό ο καθένας να δημιουργεί γνώμη βασισμένος μόνο στα δικα δικά του βιώματα. Είναι κουραστικό, συμφωνώ και με αυτό. Εξ ου και ο λόγος που εγω προσωπικά άνοιξα το κανάλι μου και ασχολούμαι και με αυτό το φόρουμ, γιατί τα παιδιά θα πρέπει να δούνε πράγματα που δεν τους τα δείχνουνε κάν στο σχολείο. Και ευτυχώς που σήμερα έχουμε το ίντερνετ!


Σκοπεύω να φτιάξω και βίντεο για το κοινωνικό φύλο (απο το άρθρο που σας έχω δώσει) γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ πιο άμεσο απο το να διαβάσεις ένα κείμενο, και πιο ξεκούραστο.


Αυτά και τα ξαναλέμε

1. Μήπως για να μπεις στη Show-Biz πρέπει να γ@μηθείς ο ίδιος; Είναι θέμα διαφορετικότητας το συγκεκριμένο; Δεν το νομίζω.

2. Εσείς τι κάνετε γι' αυτό; Δεν έχω δει τις οργανώσεις σας να διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτήν. Αν δεν αποκαταστήσετε την αλήθεια με πράξεις τότε κανένας δε θα σας πιστέψει. Πρέπει να καταλάβει η γιαγιά που βλέπει κάθε μέρα Star ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κανονικότατοι άνθρωποι.

3. Ο Σφακιανάκης είναι δωδεκαθεϊστής. Στα παιδιά του έχει δώσει τα ονόματα Άρτεμις και Απόλλων αν θυμάμαι καλά και το σπίτι του θυμίζει τα ανάκτορα της Κνωσού.

4. Συμφωνώ ότι γίνεται απίστευτη προπαγάνδα από το παπαδαριό τη στιγμή που στα μοναστήρια ξέρουμε όλοι τι γίνεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mr.thewritikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ποποπο δεν είναι δική μου αυτή η κινδυνολογία όπως λες....Το μόνο δικό μου κομμάτι είναι από εκεί που λέω γνώμη μου....Για αυτό μην βιάζεσαι να κρίνεις..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

beautiful loser

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,260 μηνύματα.
Ειχα παραθεσει σε προηγουμενες σελιδες του θεματος στατιστικα στοιχεια σε σχεση με τους ομοφυλοφιλους στις ΗΠΑ , σε καμια απ' τις 50 πολιτιες τις δεν υπηρχε μεγαλο ποσοστο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαριτινη

Νεοφερμένος

Η χαριτινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Ρε παιδιά το θέμα είναι απλό...Διάβασα σε μία έρευνα που με άφησε άφωνο ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι πάρα πολλοί δηλωμένοι και πολύ περισσότεροι αυτοί που δεν το παραδέχονται (και καλά κάνουν)....Σε κάποιες περιοχές της Αμερικής διάβασα ότι το 60% των ανδρών (αν είναι δυνατόν) είναι ομοφυλόφιλοι που από αυτούς είναι οι μισοί δηλωμένοι...Αν λοιπόν στις μέρες μας όλο και περισσότεροι αρχίζουν να εκδηλώνονται σε 10-15 χρόνια θα είναι πιο πολλοί οι gays απο τους straights...Και αν γίνει αυτό δεν θα έχουμε πολλά παιδάκια στις παιδικές χαρές...
ελα μωρε μεχρι τοτε θα τα φτιαχνουν στο εργαστηριο τα παιδακια!:D:D...:emm::!:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
ελα μωρε μεχρι τοτε θα τα φτιαχνουν στο εργαστηριο τα παιδακια!:D:D...:emm::!:

γινεται ηδη αυτο... εξωσωματικη γονιμοποιηση...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαριτινη

Νεοφερμένος

Η χαριτινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
γινεται ηδη αυτο... εξωσωματικη γονιμοποιηση...
ναι αλλα δεν πετυχαινει παντα ...ενω τοτε θα τα εχουμε αβερτα...(πλακα εκανα:D)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mr.thewritikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ειχα παραθεσει σε προηγουμενες σελιδες του θεματος στατιστικα στοιχεια σε σχεση με τους ομοφυλοφιλους στις ΗΠΑ , σε καμια απ' τις 50 πολιτιες τις δεν υπηρχε μεγαλο ποσοστο

1. Δεν είμαι καν σίγουρος αν η περιοχή αυτή είναι στις Η.Π.Α..
2. Αναφέρθηκα σε ποσοστό που από αυτό περίπου το μισό είναι αυτοί που το εκδηλώνουν, οι υπόλοιποι υποστηρίζεται ότι δεν εκδηλώνονται λόγω των κοινωνικών πιέσεων που τους ασκούνται (οικογένεια, παρέα κ.τ.λ.).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
1. Δεν είμαι καν σίγουρος αν η περιοχή αυτή είναι στις Η.Π.Α..
2. Αναφέρθηκα σε ποσοστό που από αυτό περίπου το μισό είναι αυτοί που το εκδηλώνουν, οι υπόλοιποι υποστηρίζεται ότι δεν εκδηλώνονται λόγω των κοινωνικών πιέσεων που τους ασκούνται (οικογένεια, παρέα κ.τ.λ.).

Παιδιά θα σας αποκαλύψω το σχέδιο των Ομο-, Αμφιφυλόφυλων όλου του κόσμου:

1. Υπάρχει η Στοά του Ουράνιου Τόξου όπου εκεί μαζεύονται οι πρόεδροι κάθε χώρας ανάλογων οργανώσεων και εκεί αποφασίζουν πώς θα ενεργήσουν.

2. Η οικονομική κρίση έγινε γιατί επειδή αυτοί το αποφάσισαν ως αντίποινα στις ρατσιστικές μας ιδέες.

3. Έχουν κρυφό σχέδιο να κατακλύσουν τη γη (Παραθέτω ως πηγές τις ταινίες "Οι Πειρατές της Ομοφυλοφιλικής" και το "Άντρες έτοιμοι για όλα")

4. Ο Φικιώρης είναι μέλος τους με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ!
Αυτό δεν το είπε ο Λιακό... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιχάλης9867

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.
Γενικα πιστευω οτι πολλες απο τις σεξουαλικες συμπεριφορες των ανθρωπων εμπεριεχουν στοιχεια περιεργειας, ολοι λιγο πολυ ειμαστε περιεργοι να βιωσουμε καποιες σεξουαλικες καταστασεις με ατομα του ιδιου φυλου ακομα κι αν δε θεωρουμε τον εαυτο μας ομοφυλοφιλο ή ακομα κ αμφιφυλοφιλο, απλως αυτο καταπιεζεται απο τις κοινωνικες διαταγες και το φοβο για στιγματισμο. Σε καμια περιπτωση δε πιστευω οτι η σεξουαλικοτητα ενος ατομου ειναι μονομερης. Τα παιδια, για παραδειγμα, που δεν εχουν βιωσει ακομα τι σημαινει κοινωνικη καταπιεση απο αυτη τη μερια μπορει να κανουν διαφορα σεξουαλικα παιχνιδια με ατομα του ιδιου φυλου με αθωα διαθεση αφου το κανουν περισσοτερο ενστικτωδως και απο περιεργεια.



εδω νομιζω μπορεις να μιλας μονο για τον εαυτο σου, και νομιζω οτι δεν ειναι σωστο παντα τα ''κακως κειμενα'' να τα αποδειδουμε στην σκληρη και αβασταχτη κοινωνια που ηθικολογει χωρις να σκεφτεται,προσωπικα εδω μεσα ελαχιστες ηθικολογιες εχουν γραφθει και σωστα δεν εχουν γραφθει!



παντως οντως ο καθενας εχει την δικη του αποψη πανω σ αυτο το θεμα,προσωπικα πιστευω οτι μεγαλο μερος εχει αποδεχθει τους ομοφιλοφυλους και δεν εχει καποιο προβλημα με αυτους και νομιζω ορθα πραττει,ουτε εγω εχω καποιο προβλημα μαζι τους.

το να κατηγορουμε συνεχως την κοινωνια επειδη ειναι ρατσιστικη ειναι ...ειναι και γω δεν ξερω τι ,απλα δειχνει οτι δεν εχουμε διαθεση να την αλλαξουμε,εμεις ειμαστε η κοινωνια.

οταν ο παπανουτσος ειχε παει να βαλει την σεξουαλικη αγωγη στα σχολεια αντεδρασαν ολοι,νομιζω λειπουν τετοια ατομα


παντως προσωπικα σεβομαι την διαφορετικοτητα ,θεωρω παραλογο ομως την αντιστροφη της φυσικης εξελιξης των πραγματων...και επειδη θα κατηγορηθω παλι απο τον lesgaybitrans οτι λεω βλακειες να του πω οτι υπαρχουν και αλλοι που ασχολουνται σοβαρα με επιστημη ,οχι μονον εκεινος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,031 μηνύματα.
οταν ο παπανουτσος ειχε παει να βαλει την σεξουαλικη αγωγη στα σχολεια αντεδρασαν
o παπανουτσος; αυτος δεν εχει πεθανει εδω και κατι χρονια;
παντως προσωπικα σεβομαι την διαφορετικοτητα ,θεωρω παραλογο ομως την αντιστροφη της φυσικης εξελιξης των πραγματων
δεν ειναι αντιστροφη μιας καποιας φυσικης εξελιξης, αφου απανταται στη φυση. ενα ατομο μπορει να εχει και ομοφυλικες και ετεροφυλικες σχεσεις στη ζωη του

το να κατηγορουμε συνεχως την κοινωνια επειδη ειναι ρατσιστικη ειναι ...ειναι και γω δεν ξερω τι ,απλα δειχνει οτι δεν εχουμε διαθεση να την αλλαξουμε,εμεις ειμαστε η κοινωνια.
ναι, οι ανθρωποι ειναι ρατσιστες. βασικα, οι ανθρωποι φοβουνται μηπως καποια στιγμη αλλαξει η πραγματικοτητα ΤΟΥΣ και η συμπεριφορα των αλλων προς ΑΥΤΟΥΣ.
φοβουνται μηπως χασουν την ασφαλεια ΤΟΥΣ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιχάλης9867

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.
ο παπανουτσος αυτην την προταση την ειχε κανει πριν απο μερικες δεκαετιες,νομιζω η ερωτηση ηταν αστοχη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Top