Iliaso
Περιβόητο μέλος

αν πιασω παρα πολλα μορια :papas: οι πρωτες μ επιλογες θα ναι ιατρικη, οδοντιατρικη και πολτιτικων μηχανικων... αν παλι οχι... βιολογια φυσικο και αλλα τετοια...
λοιπον,,, να βγαλουμε την ιατρικη και οδοντιατρικη και να προσθεσουμε το οικονομικων επιστημων ΠΑΜΑΚ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

ΑΠΘ εννοείται.
:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Αν αξιωθούν και ανοίξουν Φιλοσοφία (σκέτο) στην Αθήνα, μπορεί να αλλάξει.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

που κολλαει η νομικη με τα υπολοιπα?Νομική ή Λ/Χ :zilia:

παντως πρεπει να φτιαξουν μια κατευθυνση μονο για σενα που θες ολες τις σχολες αλλα δεν ξερεις πια να διαλεξεις.

--------------------------------------------
εγω θελω ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ φυσικα.ή γενικα αν δεν παω εκει σε καποιο αλλο τημημα μηχανικων,στο ΑΠΘ φυσικα

Iliaso
Περιβόητο μέλος

που κολλαει η νομικη με τα υπολοιπα?
παντως πρεπει να φτιαξουν μια κατευθυνση μονο για σενα που θες ολες τις σχολες αλλα δεν ξερεις πια να διαλεξεις.
--------------------------------------------
εγω θελω ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ φυσικα.ή γενικα αν δεν παω εκει σε καποιο αλλο τημημα μηχανικων,στο ΑΠΘ φυσικα![]()
Τα άλλα είναι παλιά

napstor
Δραστήριο μέλος

καλα οχι και παλια,πριν 5 μηνες ηταν.τεσπα δικη σου επιλογη σε ποια σχολη θες να μπεις,ας μην βγαινουμε αλλο offtopic.Τα άλλα είναι παλιά![]()
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

το καθενα εχει τα πλεονεκτηματα του αλλα και μειονεκτηματα.Εγω παλι ειμαι αναμεσα σε δυο : ηλεκρολογων μηχανικων στο μετσοβιο ή ΣΣΑΣ οδιαντιατρικη .Δεν ξερω τι να διαλεξω ειμαι μπερδεμενοςΕσεις τι λετε??
για παραδειγμα στον στρατο θα πληρωνεσαι καπου στα 100 ευρω τον μηνα κατα την διαρκεια των σπουδων σου,θα εχεις σιγουρη θεση αλλα θα βγαινεις μονο καποιες ωρες/μερες σαν φοιτητης και αργοτερα θα εχεις αρκετες μεταθεσεις.και το κυριοτερο θα εισαι στο στρατο,κατι που σε πολλους δεν αρεσει εξαιτιας του συστηματος που λειτουργει.
οσον αφορα το ΗΜΜΥ θα ειναι πιο καλα τα πραγματα,δεν θα εχεις μετακινησεις και θα ζησεις φοιτητικη ζωη οπως σου αρεσει.
ειναι υποκειμενικο το ζητημα αρα ειναι στην δικη σου κριση τι θα επιλεξεις,αρκει να σου αρεσει η σχολη και τα υπολοιπα βρισκονται.
επισης το ΣΣΑΣ οδοντιατρικη νομιζω πως βρισκεται μονο στην Θεσσαλονικη.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Εχω την εξης απορια... Πριν λιγο καιρο ελεγες οτι θελεις να περασεις Ιατρικη, Φαρμακευτικη, Πολιτικων Μηχανικων, Βιολογικο, Φυσικο κ.τ.λ Στη συνεχεια προσθεσες και το τμημα Οικονομικων Επιστημων στο ΠΑΜΑΚ. Οι σχολες που προανεφερες ανηκουν στο 2ο, το 3ο και η τελευταια στο 5ο πεδιο... Τωρα λες πως θελεις να περασεις Νομικη που ειναι στο 1ο πεδιο!! Πως ακριβως θα το κανεις αυτο?? Τελικα τι κατευθυνση εισαι?? Σκεφτοσουνα να πας θετικη-τεχνολογικη και τελικα πηγες θεωρητικη?? Εισαι θετικη-τεχνολογικη και σκεφτεσαι στην τριτη να αλλαξεις και να πας στη θεωρητικη?? Με μπερδεψες...:sΝομική ή Λ/Χ :zilia:
Υ.Γ Το Λ/Χ τι ειναι?? Λογιστικη/Χρηματοοικονομικη η κοτσανα πεταξα?? Μα τι εχετε παθει ολοι σας με τις συντομογραφιες??
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Εχω την εξης απορια... Πριν λιγο καιρο ελεγες οτι θελεις να περασεις Ιατρικη, Φαρμακευτικη, Πολιτικων Μηχανικων, Βιολογικο, Φυσικο κ.τ.λ Στη συνεχεια προσθεσες και το τμημα Οικονομικων Επιστημων στο ΠΑΜΑΚ. Οι σχολες που προανεφερες ανηκουν στο 2ο, το 3ο και η τελευταια στο 5ο πεδιο... Τωρα λες πως θελεις να περασεις Νομικη που ειναι στο 1ο πεδιο!! Πως ακριβως θα το κανεις αυτο?? Τελικα τι κατευθυνση εισαι?? Σκεφτοσουνα να πας θετικη-τεχνολογικη και τελικα πηγες θεωρητικη?? Εισαι θετικη-τεχνολογικη και σκεφτεσαι στην τριτη να αλλαξεις και να πας στη θεωρητικη?? Με μπερδεψες...:s
Υ.Γ Το Λ/Χ τι ειναι?? Λογιστικη/Χρηματοοικονομικη η κοτσανα πεταξα?? Μα τι εχετε παθει ολοι σας με τις συντομογραφιες??
Είχα δηλώσει θετική άλλαξα σε θεωρητική

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Α, ειπα και γω... Ειπαμε τις πρωτες πρωινες ωρες υπολειτουργω, αλλα οχι και ετσι!!Σε μπερδεύει η ιδιότητα μου.Tώρα θα πάω δευτέρα(τέλειωσα οι εξετάσεις έχω περάσει άρα τυπικά είμαι 2α
)
Manthak47
Νεοφερμένο μέλος

Άλλες μου επιλογές είναι η Φυσική (που μ' αρέσει πάρα πολύ) και η Πληροφορική, που είναι στα μεγάλα μου ενδιαφέροντα και στην οποία σκίζω

Σοφακι29785
Νεοφερμένο μέλος

guess
Δραστήριο μέλος

Αν για να γινει καποιος γυμναστης....απαιτουνται τσιμπημενα μορια τι να πουνε και αυτοι που θελουν να περασουν ιατρικη!Γυμναστικη ακαδημια ! ή Φυσικοθεραπευτρια....ειναι λιγο τσιμπιμενα τα μορια αλλα οκ μωρε θα προσπαθησουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.