Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 21:42 Η Θάλεια έγραψε: #41 20-05-11 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Chr96: α οκ αλλά και πάλι, λίγο νωρίς δεν είναι να ξεκινήσει η προπώληση; Click για ανάπτυξη... shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 21:54 Η Chr96 έγραψε: #42 20-05-11 21:54 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει. Click για ανάπτυξη... και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 21:58 Η Θάλεια έγραψε: #43 20-05-11 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Chr96: και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Click για ανάπτυξη... Για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 22:07 Η Chr96 έγραψε: #44 20-05-11 22:07 α μάλιστα! αν είναι θα φροντίσω να περάσω απ'το βιβλιοπωλείο αυτές τις μέρες! ευχαριστώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #45 29-07-11 13:17 Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Ο toumilo έγραψε: #46 29-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chr96: α οκ αλλά και πάλι, λίγο νωρίς δεν είναι να ξεκινήσει η προπώληση; Click για ανάπτυξη... shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 21:54 Η Chr96 έγραψε: #42 20-05-11 21:54 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει. Click για ανάπτυξη... και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 21:58 Η Θάλεια έγραψε: #43 20-05-11 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Chr96: και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Click για ανάπτυξη... Για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 22:07 Η Chr96 έγραψε: #44 20-05-11 22:07 α μάλιστα! αν είναι θα φροντίσω να περάσω απ'το βιβλιοπωλείο αυτές τις μέρες! ευχαριστώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #45 29-07-11 13:17 Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Ο toumilo έγραψε: #46 29-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει. Click για ανάπτυξη... και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 21:58 Η Θάλεια έγραψε: #43 20-05-11 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Chr96: και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Click για ανάπτυξη... Για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 22:07 Η Chr96 έγραψε: #44 20-05-11 22:07 α μάλιστα! αν είναι θα φροντίσω να περάσω απ'το βιβλιοπωλείο αυτές τις μέρες! ευχαριστώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #45 29-07-11 13:17 Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Ο toumilo έγραψε: #46 29-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chr96: και με έχει φάει η αγωνία!! αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄.. Click για ανάπτυξη... Για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 22:07 Η Chr96 έγραψε: #44 20-05-11 22:07 α μάλιστα! αν είναι θα φροντίσω να περάσω απ'το βιβλιοπωλείο αυτές τις μέρες! ευχαριστώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #45 29-07-11 13:17 Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Ο toumilo έγραψε: #46 29-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α μάλιστα! αν είναι θα φροντίσω να περάσω απ'το βιβλιοπωλείο αυτές τις μέρες! ευχαριστώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #45 29-07-11 13:17 Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Ο toumilo έγραψε: #46 29-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Ο toumilo έγραψε: #46 29-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .; Click για ανάπτυξη... φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:32 Ο simosgl3 έγραψε: #47 29-07-11 13:32 Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από toumilo: φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toumilo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο toumilo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Ο toumilo έγραψε: #48 29-07-11 13:41 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι? απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:46 Η isida!!! έγραψε: #49 29-07-11 13:46 καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταρχας να πω ότι η μισή ελλάδα ήρθε αθήνα για να πάει στη συναυλία και όσοι πήγαν φίλοι μου μού είπαν ότι ήταν πολύ καλοί -λίγο μαστούρα φάση- αλλά κάτι έλειπε (ο ξυδούς).εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερ'ή γιατι ενώ έχασα στο τσακ εισιτήρια για το ΟΑΚΑ θα τους δω στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα παραθερίσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η Βetty έγραψε: #50 29-07-11 13:57 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:14 Ο simosgl3 έγραψε: #51 29-07-11 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Και εγω, αρενα ή καθισματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 16:39 Η Devina έγραψε: #52 29-07-11 16:39 Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:35 Η Βetty έγραψε: #53 29-07-11 18:35 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Και εγω, αρενα ή καθισματα? Click για ανάπτυξη... Kαθίσματα. Εσύ? Αρχική Δημοσίευση από Devina: Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά. Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι. Click για ανάπτυξη... ohh really? Πήγες? Πώς πέρασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:38 Ο g1wrg0s έγραψε: #54 29-07-11 18:38 Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Η Βetty έγραψε: #55 29-07-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pagitas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pagitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:45 Ο Pagitas έγραψε: #56 29-07-11 18:45 Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mη χασετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο g1wrg0s έγραψε: #57 29-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις? Click για ανάπτυξη... Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 18:54 Η Βetty έγραψε: #58 29-07-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ Όπως κ να 'χει... αδημονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 00:37 Ο simosgl3 έγραψε: #59 30-07-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2011 Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βetty: Kαθίσματα. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Αρενα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2011 στις 01:27 Ο Iliaso έγραψε: #60 30-07-11 01:27 Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aν και είμαι κατά της προσωπολατρείας και όλων αυτών των δήθεν από πολλούς σκέφτομαι να πάω μιας και τους γούσταρα ως συγκρότημα από το 2002 όταν άρχισα να ακούω τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.