Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 00:41 Ο Σοφιστής έγραψε: #181 09-10-13 00:41 Καλά εγώ θα πάω αύριο. Άλλωστε βαριέμαι και αυτή η επιλογή είναι μια λύση Πάντως και εγώ νομίζω πως δεν θα έχει νόημα αυτή η συνάθροιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 11:53 Ο kostas_meg: #182 10-10-13 11:53 πήγα κι εγω εχθες αλλα ηταν τοσο μπαχαλο που εφυγα εσυ το παρακολουθησες; το ειδες αυτο; https://www.dent.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/minyma-pros-toys-prwtoeteis-foithtes.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 13:34 Ο Σοφιστής έγραψε: #183 10-10-13 13:34 Ναι το παρακολούθησα...Αλλά μην νομίζεις ότι είπαν τίποτα το σημαντικό Το αντίθετο μάλιστα. Όταν είδα πως ενδέχεται να μην γίνει φέτος η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών πραγματικά σπάστηκα. Θα ήταν μία καλή πρώτη γνωριμία τόσο με τη σχολή όσο και με τους συναδέλφους μας!!! Το περίμενα πως και πως.. Άσε που φουντώνουν οι φήμες πως θα χάσουμε το εξάμηνο. Ανευθυνότητα εντελώς δηλαδή. Γιατί να επιβαρυνθούμε κύριοι με αυτόν τον τρόπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 14:28 Ο kostas_meg: #184 10-10-13 14:28 δυστυχως ξεκιναμε σε μια σκληρη χρονια και προκειμενου να μη γινουν οι συγκεκριμενες απολυσεις , ενω και οι πρυτανεις αδρανουν και σηκωνουν τα χερια στις καταληψεις, αυτοι που την πληρωνουν ειναι οι φοιτητες ..παντα η παιδεια ηταν το θυμα σε ολα..ελπιζω τουλαχιστον οπως φαινεται απο την ανακοινωση αν και οταν ανοιξουμε το κλιμα να ειναι φιλοξενο και ζεστο στη σχολη μας . Οι γιατροι εν τω μεταξυ του ΕΚΠΑ εχουν φτιαξει ομαδα στο facebook και εχουν κανει μερικες συναντησεις..να προσπαθησουμε να κανουμε κατι αναλογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:17 Ο Σοφιστής έγραψε: #185 10-10-13 15:17 Έχουν κάνει συναντήσεις;;; Καλά, τι να σου πω. Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε αλλά τώρα με τις απεργίες όλα είναι πάνω κάτω. Κάτσε να ανοίξει επιτέλους η σχολή... Από τη Δευτέρα άλλωστε προετοιμάζουν κατάληψη τα βλαστάρια μας. Τι να πεις μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30 Ο kostas_meg: #186 10-10-13 16:30 Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά εγώ θα πάω αύριο. Άλλωστε βαριέμαι και αυτή η επιλογή είναι μια λύση Πάντως και εγώ νομίζω πως δεν θα έχει νόημα αυτή η συνάθροιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 11:53 Ο kostas_meg: #182 10-10-13 11:53 πήγα κι εγω εχθες αλλα ηταν τοσο μπαχαλο που εφυγα εσυ το παρακολουθησες; το ειδες αυτο; https://www.dent.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/minyma-pros-toys-prwtoeteis-foithtes.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 13:34 Ο Σοφιστής έγραψε: #183 10-10-13 13:34 Ναι το παρακολούθησα...Αλλά μην νομίζεις ότι είπαν τίποτα το σημαντικό Το αντίθετο μάλιστα. Όταν είδα πως ενδέχεται να μην γίνει φέτος η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών πραγματικά σπάστηκα. Θα ήταν μία καλή πρώτη γνωριμία τόσο με τη σχολή όσο και με τους συναδέλφους μας!!! Το περίμενα πως και πως.. Άσε που φουντώνουν οι φήμες πως θα χάσουμε το εξάμηνο. Ανευθυνότητα εντελώς δηλαδή. Γιατί να επιβαρυνθούμε κύριοι με αυτόν τον τρόπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 14:28 Ο kostas_meg: #184 10-10-13 14:28 δυστυχως ξεκιναμε σε μια σκληρη χρονια και προκειμενου να μη γινουν οι συγκεκριμενες απολυσεις , ενω και οι πρυτανεις αδρανουν και σηκωνουν τα χερια στις καταληψεις, αυτοι που την πληρωνουν ειναι οι φοιτητες ..παντα η παιδεια ηταν το θυμα σε ολα..ελπιζω τουλαχιστον οπως φαινεται απο την ανακοινωση αν και οταν ανοιξουμε το κλιμα να ειναι φιλοξενο και ζεστο στη σχολη μας . Οι γιατροι εν τω μεταξυ του ΕΚΠΑ εχουν φτιαξει ομαδα στο facebook και εχουν κανει μερικες συναντησεις..να προσπαθησουμε να κανουμε κατι αναλογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:17 Ο Σοφιστής έγραψε: #185 10-10-13 15:17 Έχουν κάνει συναντήσεις;;; Καλά, τι να σου πω. Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε αλλά τώρα με τις απεργίες όλα είναι πάνω κάτω. Κάτσε να ανοίξει επιτέλους η σχολή... Από τη Δευτέρα άλλωστε προετοιμάζουν κατάληψη τα βλαστάρια μας. Τι να πεις μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30 Ο kostas_meg: #186 10-10-13 16:30 Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πήγα κι εγω εχθες αλλα ηταν τοσο μπαχαλο που εφυγα εσυ το παρακολουθησες; το ειδες αυτο; https://www.dent.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/minyma-pros-toys-prwtoeteis-foithtes.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 13:34 Ο Σοφιστής έγραψε: #183 10-10-13 13:34 Ναι το παρακολούθησα...Αλλά μην νομίζεις ότι είπαν τίποτα το σημαντικό Το αντίθετο μάλιστα. Όταν είδα πως ενδέχεται να μην γίνει φέτος η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών πραγματικά σπάστηκα. Θα ήταν μία καλή πρώτη γνωριμία τόσο με τη σχολή όσο και με τους συναδέλφους μας!!! Το περίμενα πως και πως.. Άσε που φουντώνουν οι φήμες πως θα χάσουμε το εξάμηνο. Ανευθυνότητα εντελώς δηλαδή. Γιατί να επιβαρυνθούμε κύριοι με αυτόν τον τρόπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 14:28 Ο kostas_meg: #184 10-10-13 14:28 δυστυχως ξεκιναμε σε μια σκληρη χρονια και προκειμενου να μη γινουν οι συγκεκριμενες απολυσεις , ενω και οι πρυτανεις αδρανουν και σηκωνουν τα χερια στις καταληψεις, αυτοι που την πληρωνουν ειναι οι φοιτητες ..παντα η παιδεια ηταν το θυμα σε ολα..ελπιζω τουλαχιστον οπως φαινεται απο την ανακοινωση αν και οταν ανοιξουμε το κλιμα να ειναι φιλοξενο και ζεστο στη σχολη μας . Οι γιατροι εν τω μεταξυ του ΕΚΠΑ εχουν φτιαξει ομαδα στο facebook και εχουν κανει μερικες συναντησεις..να προσπαθησουμε να κανουμε κατι αναλογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:17 Ο Σοφιστής έγραψε: #185 10-10-13 15:17 Έχουν κάνει συναντήσεις;;; Καλά, τι να σου πω. Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε αλλά τώρα με τις απεργίες όλα είναι πάνω κάτω. Κάτσε να ανοίξει επιτέλους η σχολή... Από τη Δευτέρα άλλωστε προετοιμάζουν κατάληψη τα βλαστάρια μας. Τι να πεις μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30 Ο kostas_meg: #186 10-10-13 16:30 Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το παρακολούθησα...Αλλά μην νομίζεις ότι είπαν τίποτα το σημαντικό Το αντίθετο μάλιστα. Όταν είδα πως ενδέχεται να μην γίνει φέτος η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών πραγματικά σπάστηκα. Θα ήταν μία καλή πρώτη γνωριμία τόσο με τη σχολή όσο και με τους συναδέλφους μας!!! Το περίμενα πως και πως.. Άσε που φουντώνουν οι φήμες πως θα χάσουμε το εξάμηνο. Ανευθυνότητα εντελώς δηλαδή. Γιατί να επιβαρυνθούμε κύριοι με αυτόν τον τρόπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 14:28 Ο kostas_meg: #184 10-10-13 14:28 δυστυχως ξεκιναμε σε μια σκληρη χρονια και προκειμενου να μη γινουν οι συγκεκριμενες απολυσεις , ενω και οι πρυτανεις αδρανουν και σηκωνουν τα χερια στις καταληψεις, αυτοι που την πληρωνουν ειναι οι φοιτητες ..παντα η παιδεια ηταν το θυμα σε ολα..ελπιζω τουλαχιστον οπως φαινεται απο την ανακοινωση αν και οταν ανοιξουμε το κλιμα να ειναι φιλοξενο και ζεστο στη σχολη μας . Οι γιατροι εν τω μεταξυ του ΕΚΠΑ εχουν φτιαξει ομαδα στο facebook και εχουν κανει μερικες συναντησεις..να προσπαθησουμε να κανουμε κατι αναλογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:17 Ο Σοφιστής έγραψε: #185 10-10-13 15:17 Έχουν κάνει συναντήσεις;;; Καλά, τι να σου πω. Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε αλλά τώρα με τις απεργίες όλα είναι πάνω κάτω. Κάτσε να ανοίξει επιτέλους η σχολή... Από τη Δευτέρα άλλωστε προετοιμάζουν κατάληψη τα βλαστάρια μας. Τι να πεις μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30 Ο kostas_meg: #186 10-10-13 16:30 Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυστυχως ξεκιναμε σε μια σκληρη χρονια και προκειμενου να μη γινουν οι συγκεκριμενες απολυσεις , ενω και οι πρυτανεις αδρανουν και σηκωνουν τα χερια στις καταληψεις, αυτοι που την πληρωνουν ειναι οι φοιτητες ..παντα η παιδεια ηταν το θυμα σε ολα..ελπιζω τουλαχιστον οπως φαινεται απο την ανακοινωση αν και οταν ανοιξουμε το κλιμα να ειναι φιλοξενο και ζεστο στη σχολη μας . Οι γιατροι εν τω μεταξυ του ΕΚΠΑ εχουν φτιαξει ομαδα στο facebook και εχουν κανει μερικες συναντησεις..να προσπαθησουμε να κανουμε κατι αναλογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:17 Ο Σοφιστής έγραψε: #185 10-10-13 15:17 Έχουν κάνει συναντήσεις;;; Καλά, τι να σου πω. Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε αλλά τώρα με τις απεργίες όλα είναι πάνω κάτω. Κάτσε να ανοίξει επιτέλους η σχολή... Από τη Δευτέρα άλλωστε προετοιμάζουν κατάληψη τα βλαστάρια μας. Τι να πεις μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30 Ο kostas_meg: #186 10-10-13 16:30 Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουν κάνει συναντήσεις;;; Καλά, τι να σου πω. Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε αλλά τώρα με τις απεργίες όλα είναι πάνω κάτω. Κάτσε να ανοίξει επιτέλους η σχολή... Από τη Δευτέρα άλλωστε προετοιμάζουν κατάληψη τα βλαστάρια μας. Τι να πεις μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30 Ο kostas_meg: #186 10-10-13 16:30 Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα οταν λεω συναντησεις , μη φανταστεις για να "συνδικαλιστουν" αλλα για καφεδες και σε κλαμπ απλα ελεγα να μαζευομασταν σε μια ομαδα αφου δε βλεπω να συναντιομαστε ποτε ως φοιτητες στη σχολη μας καινουργια καταληψη; οι του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #187 10-10-13 17:27 Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι, η Οδοντιατρική ΕΚΠΑ λένε πως θα κάνει κατάληψη από Δευτέρα. Είχε γίνει συνέλευση των φοιτητών μέσα στη βδομάδα και κάτι τέτοιο διαφαίνεται. Εγώ ρε είμαι μέσα στη δημιουργία αυτής της ομάδας στο fb! Θα γνωριστούμε επιτέλους με τους συμφοιτητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18:49 Ο Effort έγραψε: #188 10-10-13 18:49 Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο μενα μαγκες. Πως παει το ΕΚΠΑ? Το ΑΠΘ εχει παρει φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:21 Ο kostas_meg: #189 11-10-13 01:21 καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα γιαννη ! τα ιδια και τα ιδια ! ειλικρινα σας ζηλευω..για πες, πως πατε; κωστα θελεις να μου στειλεις το facebook σου να φτιαξουμε αυτη την ομαδα και σιγα σιγα θα βρισκουμε ολο και πιο πολλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 01:58 Ο Σοφιστής έγραψε: #190 11-10-13 01:58 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω fb. Μην ανησυχείς το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση(να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το συμπάθησα γιατί το έβλεπα κάπως άβολα το όλο θέμα...) Χωρίς πλάκα τώρα, θα κάνω λογαριασμό στο fb σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #191 11-10-13 10:19 Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:14 Η Unikagia έγραψε: #192 11-10-13 11:14 Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά! Και εγώ πρωτοετής οδοντιατρικής στο εκπα είμαι. Από τι διάβασα παραπάνω θα γίνουν καταλήψεις δηλαδή τα μαθήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε την επόμενη εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 Ο kostas_meg: #193 11-10-13 12:49 καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλως ηρθες unikagia Απ´ο,τι μας λεει ο σοφιστης και απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος μου που ειναι 4ετης , εχουμε καταληψη και την επομενη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο Σοφιστής έγραψε: #194 11-10-13 13:28 Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς την συμφοιτήτρια! Ναι δυστυχώς και εγώ για καταλήψεις ακούω από Δευτέρα.Όπως μου λένε η σχολή θα ανοίξει αρχές Νοέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 14:04 Ο BILL4 έγραψε: #195 11-10-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Να κάνετε ομαδούλα στο fb για το έτος σας ή να μπείτε σε κάποια που αφορά όλη την Οδοντιατρική (σίγουρα θα υπάρχει). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθητικό είναι! (Είναι ένας βασικός λόγος που δεν έχω σιχτιρίσει ακόμα το facebook για να το κλείσω να ησυχάσουμε ). Επίσης μανάρια του ΑΠΘ, κλείσατε εσείς για σήμερα? Εμείς μονοήμερη κατάληψη, μην πατήσετε στα κοινά μας μαθήματα θα φάτε πόρτα. Click για ανάπτυξη... Την πατησα και κατεβηκα για βιολογια. Και η κατασταση στα λεωφορεια δεν παλευεται...Και τωρα ξανα πρεπει να παμε για αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:26 Η Unikagia έγραψε: #196 11-10-13 20:26 Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχες Νοεμβρη!!!! Δηλαδη θα κανουμε ενα μηνα και μετα καλα χριστουγεννα Παντως πιστευω οτι δεν θα αργησουμε τοσο οταν στο απθ εχουν ξεκινησει ηδη καποια μαθηματα . Ελπιζω στο τελος να επικρατησει η λογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Ο kostas_meg: #197 11-10-13 20:54 Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα ειναι πως αν οντως ξεκινησουμε αρχες νοεμβρη τι θα προλαβουμε να διδαχτουμε και τι θα σωθει απο το εξαμηνο..οπως και να εχει θετικη σκεψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unikagia Νεοφερμένο μέλος Η Unikagia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:07 Η Unikagia έγραψε: #198 11-10-13 21:07 Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2013 kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgos06 rwea25a Alex2025 Vok ειδήμων kwstasloul MarcoReus Γιώργος μεγ Billprs Giannis_19 Eirinakiii8 Sia_k Mewmaw hello1234 Peter Pan13 P.Dam. Applepie Ntinaaa Nikos05 niaou Carpediem2001 μαρινακι96 Appolon kiyoshi sunrise123 dragonite Cat lady _Aggelos123 GTS Sociallyawkward Pharmacist01 Δέσποινα Χ roud sweater weather stella999 magiaantm KONNΟΣ Ασαπ Jimmy20 Georgel Daydreamer Dimitris9 Scandal T C Lathy Ryuzaki don_vito tsiobieman eukleidhs1821 SlimShady Αλκης Κ. fockos Ria99 Μαρία Λι eri548 No name Georgia110 Dr. Gl. Luminous Stelios725 nucomer Nefh_ jul25 Kaz danai241 Johnnnn Catherine3 Mary98 GiwrgosLxs An@sTaZi@ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_meg Νεοφερμένο μέλος Ο kostas_meg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 21:25 Ο kostas_meg: #199 11-10-13 21:25 Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το νέο πλεον θα ειναι αν σταματησουν οι απεργιες :ρ Κι εγω ανυπομονουσα αλλα επειδη οπως διαφαινεται θα αργησει αυτη η μερα ελεγα με το σοφιστη να φτιαξουμε αυτη την ομαδα στο facebook ..εχουμε ηδη μαζευτει 3..αλλοι 87 μονο λειπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Σοφιστής έγραψε: #200 16-10-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Unikagia: Ακουσα οτι στο καποδιστριακο οι διοικητικοί υπάλληλοι θα συνεχισουν τις απεργιακες κινητοποιησεις και την επομενη εβδομαδα.Απεργιες και καταληψεις και στην μεση οι φοιτητες Και θελω τοσο πολυ να ξεκινησουμε Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις που από την βαρεμάρα θα φάω καμία ώρα τους τοίχους... (είμαι και σε δίαιτα ) Και είναι τόσο ωραία τα μαθήματα που θαα κάνουμε στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.