christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ.Σ
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι σιγουρο πως για το 4 στ τα μορια ειναι 2 για rRna,2 για tRna,2 για snRna και 2 για τα γονιδια που δεν εκφραζονται?
εχω ακουσει διαφορα...ας πουμε 4 μορια για τα ειδη Rna και 4 μορια για τα γονιδια που δεν εκφραζονται...
ξερει καποιος σιγουρα??
chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω το bold εχω ακουσει. Αν και με συμφερει το -2 μονο για τα γονιδια που δεν εκφραζονται γιατι αυτα δεν εγραψα.Οφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...χρειαζονταν 'η οχι οι ζωνες?
Ειναι σιγουρο πως για το 4 στ τα μορια ειναι 2 για rRna,2 για tRna,2 για snRna και 2 για τα γονιδια που δεν εκφραζονται?
εχω ακουσει διαφορα...ας πουμε 4 μορια για τα ειδη Rna και 4 μορια για τα γονιδια που δεν εκφραζονται...
ξερει καποιος σιγουρα??

Και οι ζωνες που χρειαζονται; Δεν ρωτουσε πουθενα πως γινεται διαγνωση της μετατοπισης, τι ειναι η μετατοπιση και η αμοιβαια μετατοπιση και ποιες επιπτωσεις εχουν ζητουσε μονο. Ηταν τελειως ξεκαθαρο...
Σ.Σ
Νεοφερμένο μέλος

Ωστοσο εχω ακουσει και κατι αλλο:4 μορια για τον ορισμο της cDna και 2 μορια για καθε κατηγορια γονιδιων...2 για αυτα που δεν εκφραζονται και 2 για τα λειτουργικα Rna
DK1991
Νεοφερμένο μέλος

doctorD
Νεοφερμένο μέλος

Παντως να σας πω και κατι που σας προτεινω να μην του δωσετε ιδιαιτερη σημασια γιατι πιθανοτατα ειναι μπαρουφα και αδικα θα στεναχωρηθειτε.Θεια του κολλητου μου που ειναι διορθωτρια ειπε οτι της εστειλαν οδηγιες για το 3α οτι ντε και καλα επρεπε να γραψουμε τον πρωτο νομο του Mendel.Φυσικα εγω δεν το πιστευω μαλλον λαθος καταλαβε.Δεν ειναι δυνατον,δεν χρειαζοταν σε καμια περιπτωση.Αλλα και να χρειαζοταν μην αγχωνεστε γιατι κανεις δεν προκειται να το χει γραψει...
Σ.Σ
Νεοφερμένο μέλος

Οσο για τα γονιδια...ενας καθηγητης μου ειπε: 4 μορια για τον ορισμο της cDna (που επρεπε να τον γραψουμε πρωτα) και 2 μορια για καθε κατηγορια γονιδιων.δλδ 2 για τα γονιδια που δεν εκφραζονται και 2 για ολα τα Rna(rRna,snRna,t-Rna)...παρ'ολ'αυτα,δεν ξερω τι ισχυει...ο καθενας λεει και το δικο του!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια μη λετε χαζομαρες.οι ζωνες giemsa δεν χρειαζοταν.Αλλωστε η ερωτηση ηταν ξεκαθαρη.Πως μπορουμε να δουμε τα χρωμοσωματα οχι πως ειναι δυνατον να διαπιστωσουμε τις δομικες χρωμοσομικες ανωμαλιες.
Παντως να σας πω και κατι που σας προτεινω να μην του δωσετε ιδιαιτερη σημασια γιατι πιθανοτατα ειναι μπαρουφα και αδικα θα στεναχωρηθειτε.Θεια του κολλητου μου που ειναι διορθωτρια ειπε οτι της εστειλαν οδηγιες για το 3α οτι ντε και καλα επρεπε να γραψουμε τον πρωτο νομο του Mendel.Φυσικα εγω δεν το πιστευω μαλλον λαθος καταλαβε.Δεν ειναι δυνατον,δεν χρειαζοταν σε καμια περιπτωση.Αλλα και να χρειαζοταν μην αγχωνεστε γιατι κανεις δεν προκειται να το χει γραψει...
Τις ζώνες Giemsa τις έγραψα αλλά για το 1ο Νόμο δε θυμάμαι τώρα αν τον έγραψα. Πρέπει όμως να το έγραψα γιατί έγραφα πολλά
Σ.Σ
Νεοφερμένο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

M' αυτη τη βαθμολογηση παιρνω 6/8 και οχι 4/8 που υπολογιζω.Οσο για τα γονιδια...ενας καθηγητης μου ειπε: 4 μορια για τον ορισμο της cDna (που επρεπε να τον γραψουμε πρωτα) και 2 μορια για καθε κατηγορια γονιδιων.δλδ 2 για τα γονιδια που δεν εκφραζονται και 2 για ολα τα Rna(rRna,snRna,t-Rna)...παρ'ολ'αυτα,δεν ξερω τι ισχυει...ο καθενας λεει και το δικο του!

-----------------------------------------
Λεει για καρυοτυπο για να δεις το Turner που ειναι αριθμητικη χρωμοσωμικη ανωμαλια, αρα δεν χρειαζονται οι ζωνες στην περιπτωση αυτη. Και στη μετατοπιση δεν ρωταει πως γινεται η διαγνωση τους...Ρε παιδια συγνωμη...ανφερεστε στις ζωνες giempsa αν επρεπε να τις γραψουμε στην ερωτηση με την αμοιβαια μετατοπιση 'η στην περιγραφη του καρυοτυπου??
katrina
Νεοφερμένο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.