Ολγα Cobain
Νεοφερμένο μέλος

Εισαι η πρωτη μου συμφοιτητρια εδω μεσα!
(Ειμαι λιγο off topic αλλα ok!)
Erinta κ εσυ ΟΔΕ θα εισαι??Τελεια!!!!

Κι εγω δεν εχω βρει αλλο ατομο στο φορουμ που να περασε στο ιδιο τμημα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος

Erinta κ εσυ ΟΔΕ θα εισαι??Τελεια!!!!
Κι εγω δεν εχω βρει αλλο ατομο στο φορουμ που να περασε στο ιδιο τμημα!!!
Εγω δεν εχω βρει γενικα αλλο ατομο που να περασε στο ιδιο τμημα

Αντε κ ειχα αρχισει ν'απελπιζομαι..(:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Η αλλαγή ήταν ότι σβήσανε τις ιατρικές εξετάσεις ως δικαιολογητικά εγγραφής. Πήρα τηλ το πρωί να επιβεβαιώσω για τις ιατρικές εξετάσεις και μου λένε ότι στο ιντερνετ δεν λέει κάτι, οπότε και δεν χρειάζονται και εγώ απορημένος τους λέω ότι έγραφε κάτι... Αλλά τελικά το είχαν αλλάξει... Τώρα, αν ξαφνικά θα το ξαναλλάξουν δεν ξέρω...
bambam
Νεοφερμένο μέλος

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Τελικα δεν χρειαζονται εξετασεις? Τζαμπα τις εκανα? Για τις εγγραφες μηπως χρειαζεται και καποιο χαρτι απο το σχολειο?
Μωρέ πάρτες εσύ μαζί τις εξετάσεις και βλέπεις. Απ' ότι φαίνεται δεν θα χρειαστούν τελικά (εκτός αν το ξανααλλάξουν) αλλά σίγουρα, και να χρειαστούν, δεν θα είναι υποχρεωτικές για την εγγραφή. Σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που ζητούν, αυτά που προέρχονται απ' το σχολείο είναι το Απολυτήριο λυκείου και η βεβαίωση πρόσβασης (νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα και των δύο).
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Στην ιστοσελίδα της ΑΣΟΕΕ άλλαξαν την σελίδα των δικαιολογητικών εγγραφής. Μπορείτε να τα ξαναδείτε εδώ: https://www.aueb.gr/pages/news/attachments/885.pdf
Η αλλαγή ήταν ότι σβήσανε τις ιατρικές εξετάσεις ως δικαιολογητικά εγγραφής. Πήρα τηλ το πρωί να επιβεβαιώσω για τις ιατρικές εξετάσεις και μου λένε ότι στο ιντερνετ δεν λέει κάτι, οπότε και δεν χρειάζονται και εγώ απορημένος τους λέω ότι έγραφε κάτι... Αλλά τελικά το είχαν αλλάξει... Τώρα, αν ξαφνικά θα το ξαναλλάξουν δεν ξέρω...
1.Tην αιτηση εγγραφης μας την δινουν να απο την σχολη να την συμπληρωσουμε την ωρα της εγγραφης?
2.Το νουμερο 4 που λεει οτι θελει δηλωση οτι δεν ειμαστε σε αλλη σχολη που το βρισκουμε?
3.Το ατομικο στατιστικο δελτιο τι ειναι και που το βρισκουμε?
4.Φωτογραφιες ασπρομαυρες ετσι?
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Tην αιτηση εγγραφης μας την δινουν να απο την σχολη να την συμπληρωσουμε την ωρα της εγγραφης?
2.Το νουμερο 4 που λεει οτι θελει δηλωση οτι δεν ειμαστε σε αλλη σχολη που το βρισκουμε?
3.Το ατομικο στατιστικο δελτιο τι ειναι και που το βρισκουμε?
4.Φωτογραφιες ασπρομαυρες ετσι?
1./3. Γράφει:
Το έντυπα με αριθμ.3.6. χορηγούνται τις ημέρες των εγγραφών από τη Γραμματεία του Οικείου Τμήματος.
Άρα εκεί μας τα δίνουν/συμπληρώνουμε.
2. Στην προηγούμενη σχολή μου εκεί μας έδωσαν την υπεύθυνη δήλωση.

4. Έγχρωμες.
bambam
Νεοφερμένο μέλος

Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

οσον αφορα τις εξετασεις, ποτε δεν πανε χαμενες, ποσοι απο σας εχετε κανει στη ζωη σας δερματολογκη εξεταση

περυσι επειδη το ειχα και εγω απορια, ειχα παρει τηλ στην γραμματεια για το τι ακριβως χρειαζονται και μου ειχαν πει οτι θελουν μονο την γνωματευση και οχι ολοκληρη την ακτινογραφια

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Απο εκει και περα καθε τμημα θα εχει συγκεκριμενη ημερομηνια για την δευτερη φαση της εγγραφης που θα γινει στην γραμματεια του καθε τμηματος.Οπως και περυσι δηλαδη..Για το τμημα στατιστικης η ημερομηνια ειναι 27 Σεπτεμβριου 10:00-12:00 ΜΟΝΟ αυτη τη μερα.Για τα αλλα τμηματα δεν ξερω αλλα σημερα το πολυ αυριο θα βγει ανακοινωση στο σαιτ του οικ. πανεπιστημιου
Ολγα Cobain
Νεοφερμένο μέλος

Οι εγγραφες θα γινουν σε πρωτη φαση ηλεκτρονικα 14-22 Σεπτεμβριου
petran_r21 που ειδες οτι οι εγγραφες σε πρωτη φαση θα γινουν ηλεκτρονικα???Εγω μπηκα εδω αλλα δεν λεει κατι τετοιο..!

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Για το τμημα στατιστικης η ημερομηνια ειναι 27 Σεπτεμβριου 10:00-12:00 ΜΟΝΟ αυτη τη μερα
Αλήθεια; Μου ακούγεται πολύ περίεργο πάντως.. Δηλαδή, θέλουν σε 2 ώρες να έχουν ολοκληρώσει όλες τις εγγραφές (70 ατομα

Αnyways, άλλαξαν για μια ακόμη φορά το κείμενο με τα δικαιολογητικά εγγραφής, το οποιο δείχνει πόσο απαράδεκτοι είναι γιατί το αλλάζουν και το ξαναλλάζουν χωρίς να λένε τίποτα. Αντί να κάνουν καινούριο λινκ τονίζοντας ότι υπέστει αλλαγές θα πάμε εκεί για εγγραφές και θα έχουμε δεί 3-4 διαφορετικά κείμενα ο καθένας.
https://aueb.gr/pages/news/attachments/885.pdf
Προσθέτει μερικά δικαιολογητικά Κύπριων και άλλων φοιτητών και τονίζει ξεκάθαρα ότι δεν χρειαζόμαστε ιατρικές εξετάσεις.
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενταξει, μην ανησυχειτε δεν ειναι τοσο αυστηρα οσο φαινεται.
θα πατε εκει, θα μαζευτειτε σε ενα αμφιθεατρο θα παρετε ο καθενας τον φακελο σας με τους οδηγους πρωτοετών κτλ.
θα συμπληρωσετε καποια εντυπα για στατιστικούς λόγους κτλ. (ΠΑΡΤΕ ΣΤΥΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, μην ψαχνεστε εκει)
υστερα θα πατε με την σειρα στις κοπέλες της γραμματειεας και θα δωσετε τις φωτογραφιες κτλ.
θα ρωτησουν τηλεφωνα, διευθυνσεις κτλ.
και μετα θα φυγετε
αν εχετε ξεχασει καποιο εντυπο, δεν θα πεθανετε κιολας, απλα μπορει να ταλαιπωρηθειτε με το να πηγαινετε αργοτερα στις γραμματειες κτλ.
οσο για το 2ωρο, μπορει να το υπερβειτε, τα "μεγαλα" τμηματα οπως οικονομικο οδε κτλ.
στα μικροτερα: στατιστικη, μαρκετινγκ δετ θα τελειωσετε πολυ γρηγορα
gs1992
Νεοφερμένο μέλος

πιο πάνω."
Απο που την κατεβαζουμε αυτη?
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο τελος της ολης διαδικασιας, θα εμφανιστει μια σελιδα με συγκεντρωμενα αυτα τα στοιχεια. σε αυτη την σελιδα αναφερονται
petran_r21
Δραστήριο μέλος

οταν κανετε την ηλεκτρονικη εγγραφη σας, θα συμπληρωσετε καποια στοιχεια.
στο τελος της ολης διαδικασιας, θα εμφανιστει μια σελιδα με συγκεντρωμενα αυτα τα στοιχεια. σε αυτη την σελιδα αναφερονται
Δηλ πρεπει να βρουμε εκτυπωτη
gs1992
Νεοφερμένο μέλος

Δηλ πρεπει να βρουμε εκτυπωτη
Aκριβως! Εγω με βλεπω να τρεχω σε internet cafe...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NickTen
- Totreno
- Corfu kitty
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.