::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sorry για να καταλάβω αποφάσισες να δώσεις διακριτά αντι επιστήμης ?
Υποτίθεται πως πάει ανάποδα τεσπα ....
Καλή επιτυχία σε όλους :no1:
Εάν όμως δεν έχεις κάνει ούτε μία εργασία δεν έχεις παρακολουθεί διάλεξη πάνω από τρεις φορές και δεν έχεις ιδέα πως είναι το εξώφυλλο του συγγράματος (

μάλλον είπε ότι δεν θα περάσω που δεν θα περάσω ας πάω αμέσως στο μάθημα της παρασκευης... εγώ πάντως χωρίς να ξέρω τι παίζει θα σου έλεγα να προσπαθησεις:no1:..
Κάπως έτσι. Εάν δεν έπιαναν 40% οι εργασίες θα πήγαινα... Τέσπα δε χάλασε ο κόσμος κάποια στιγμή θα το περάσω, ούτως η άλλως θεωρείται από τα ''εύκολα'' μαθήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

30% δεν πιανουν οι εργασίες?
Στο συγκεκριμένο μάθημα όχι. Έτσι νομίζω τουλάχιστον

Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω αυριο οικονομια πρεπει να γραψω ενα 5! Και με τις εργασίες παει 6.5, αφου στις 4 που εχουμε κανει εχω παρει 9.5 , 9.5 , 9.25 , 8.25 στα 10!
Καλά είσαι! Good luck!
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκκολαπτόμενο μέλος

jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εάν όμως δεν έχεις κάνει ούτε μία εργασία δεν έχεις παρακολουθεί διάλεξη πάνω από τρεις φορές και δεν έχεις ιδέα πως είναι το εξώφυλλο του συγγράματος () θα σκεφτόσουν και εσύ αν θα πήγαινες να δώσεις.
Κάπως έτσι. Εάν δεν έπιαναν 40% οι εργασίες θα πήγαινα... Τέσπα δε χάλασε ο κόσμος κάποια στιγμή θα το περάσω, ούτως η άλλως θεωρείται από τα ''εύκολα'' μαθήματα.
Καλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω γτ δεν πηγαινετε να γραψετε......μπορει να μην εχετε διαβασει καποιο μαθημα η να μην εχετε κανει καποιες εργασιες αλλα κ παλι δεν εχετε να χασετε κ τπτ τεσπα ισως ειναι η ανωριμοτητα κ η επιπολαιοτητα που διεπει εσας τους νεους

koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω παω για 3/5, ειδομεν.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και ,σπανια κοιτανε τον βαθμο πτυχιου, αξιζει να εχεις καλο βαθμο αν θες να πας για μεταπτυχιακο, οπου θες 7.5 και πανω.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ερώτηση... άμα κοπείς σε ένα μάθημα αυτό επηρεάζει το βαθμό πτυχίου>?
Όχι. koufontinas +1
Τι εγινε ρε συμφοιτητες, πως τα βλεπετε στην εξεταστικη περνατε τα μαθηματα που θελεται;
Εγω παω για 3/5, ειδομεν.
Και εγώ μια απ' τα ίδια... Διακριτά και Οικονομία με βλέπω για Σεπτέμβριο.

Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

heyday
Νεοφερμένο μέλος

Βγηκαν οι βαθμοι αρχες οικονομικης επιστημης I και περασα με 8!![]()
μπραβο καμαρι!!! κι εγω το περασα!!!ηταν και τα θεματα αντιμετωπισιμα...αντε να δωσουμε και ιστορια να τελειωνουμε πια με αυτη την εξεταστικη!!!! εφερε στο μυαλο μου τις σκοτεινες μνημες των πανελλαδικων!!!!

heyday
Νεοφερμένο μέλος

Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

heyday
Νεοφερμένο μέλος

επειδη το γοργον και χαριν εχει...τι λετε για παρασκευη??? τουλαχιστον εμεις του ΔΕΟΣ δεν εχουμε κατι γιατι τα tutorial δεν εχουν αρχισει ακομη...ακουω προτασεις!!!Εννοειται!!!!!!!!!!!!!!Πειτε μερα!

Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NickTen
- Totreno
- Corfu kitty
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.