gmat
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος

Συγγνωμη παιδια αλλα πιστευω οτι και το οικονομικο ειναι δυσκολο τμημα. εχει πολλα και απαιτητικα μαθηματικα
Είναι με διαφορά το πιο δύσκολο τμήμα από αυτά του 5ου πεδίου της ΑΣΟΕΕ. Επίσης το ΛΟΓΧΡΗ στην κατεύθυνση λογιστικής έχει αρκετά δύσκολα μαθήματα.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι με διαφορά το πιο δύσκολο τμήμα από αυτά του 5ου πεδίου της ΑΣΟΕΕ. Επίσης το ΛΟΓΧΡΗ στην κατεύθυνση λογιστικής έχει αρκετά δύσκολα μαθήματα.
για την κατευθυνση λογιστικης του λοχρη εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολη(το βλεπω αλλωστε απο τωρα με την λογιστικη)...παντως δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια να αναλυεται πιο τμημα ειναι πιο δυσκολο γτ οπως και να χει αυτο φαινεται και στην κατανομη των βαθμολογιων...αν ενα τμημα ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοο δυσκολο ενας μεσος(προς το καλος φοιτητης μπορει να παρει ενα 7 με δυσκολια) ενω αν ενα τμημα ειναι ευκολο ενας φοιτητης μπορει να παρει πανω απο 8...ομως αυτοι οι δυο δεν ανταγωνιζονται μεταξυ τους...
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο το τμημα ΛΟΧΡΗ μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει πιο συγγραμα απο τα 2 να διαλεξω?
στο πρωτο ετος εμας μας ειχαν πει οι καθηγητες ποιο προτιμουσαν...
petran_r21
Δραστήριο μέλος

randy1989
Νεοφερμένο μέλος

οταν λετε να στην πεσουν οι παραταξεις τι ενοειτε?
Για τα κόμματα κλπ. Ξέρεις τώρα μωρέ, απλά αγνοησέ τους.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Για τα κόμματα κλπ. Ξέρεις τώρα μωρέ, απλά αγνοησέ τους.
δεν ξερω γι αυτο ρωταω και δεν εχω καταλαβει ακομη.τι κομματα?
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Στην πράξη τώρα: οι παρατάξεις είναι φερέφωνα των κομμάτων, ελάχιστες ανεξάρτητες υπάρχουν, κάνουν έργο μόνο για να γίνουν προσφιλείς και να κερδίσουν εκλογές (συνήθως οικονομικά οφέλη) και αν κάνουν κάτι σε πρήζουν ένα μήνα για το πόσο καλοί είναι. Είναι κάτι σαν συνδυασμός κομμάτων και 15μελών συμβουλίων των λυκείων. Κανονικά έχουν όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσουν τα πανεπιστήμια μας να εξελιχθούν, αλλά 4 χρόνια εγώ μόνο συμφέροντα βλέπω και μικροπολιτικά παιχνίδια. Επίσης pay attention, οι τωρινοί αρχηγοί των παρατάξεων είναι μελλοντικοί υπουργοί και μεγαλοκαρεκλάδες. Τέλος επειδή αν το δει κάποιος από παράταξη θα πέσει να με φάει, για να δεις για τι προοδο μιλάμε, στην ΑΣΟΕΕ πριν δυο μέρες οι ΔΑΠίτες(ΝΔ) δείραν τους Πασπίτες(Πασόκ), σήμερα γίνεται από ότι ακούω το ανάποδο.
Κατάλαβες τίποτα?
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

και σήμερα το ίδιο έγινε ..απλά οι δαπίτες απότι άκουσα ήρθανε με μπράβους (τώρα μη κάτσω η αναλύσω το θέμα δεν έχω και τις πιο αντικειμενικές πηγες(πασπ) αλλα για την παρασκευή ήμουν και εγώ εκείΣτον χώρο των πανεπιστημίων δραστηριοποιούνται φοιτητικές οργανώσεις οι οποίες έχουν κάποιο πολιτικό προσανατολισμό και είναι το μέσο ώστε να επικοινωνήσουν όλοι οι φοιτητές με πρυτανεία. Δηλαδή αν έχεις παράπονα, αιτήματα κλπ αν το πεις σε κάποια παράταξη έχεις κάποια πιθανότητα να ακουστείς.
Στην πράξη τώρα: οι παρατάξεις είναι φερέφωνα των κομμάτων, ελάχιστες ανεξάρτητες υπάρχουν, κάνουν έργο μόνο για να γίνουν προσφιλείς και να κερδίσουν εκλογές (συνήθως οικονομικά οφέλη) και αν κάνουν κάτι σε πρήζουν ένα μήνα για το πόσο καλοί είναι. Είναι κάτι σαν συνδυασμός κομμάτων και 15μελών συμβουλίων των λυκείων. Κανονικά έχουν όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσουν τα πανεπιστήμια μας να εξελιχθούν, αλλά 4 χρόνια εγώ μόνο συμφέροντα βλέπω και μικροπολιτικά παιχνίδια. Επίσης pay attention, οι τωρινοί αρχηγοί των παρατάξεων είναι μελλοντικοί υπουργοί και μεγαλοκαρεκλάδες. Τέλος επειδή αν το δει κάποιος από παράταξη θα πέσει να με φάει, για να δεις για τι προοδο μιλάμε, στην ΑΣΟΕΕ πριν δυο μέρες οι ΔΑΠίτες(ΝΔ) δείραν τους Πασπίτες(Πασόκ), σήμερα γίνεται από ότι ακούω το ανάποδο.
Κατάλαβες τίποτα?
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

ελεος...το ειδα και γω τι εγινε....μου την δινει πολυ που βλεπω νεους ανθρωπους να πλακωνονται ετσι για δηθεν ακουσα ιδεολογιες και μαλακιες...και σήμερα το ίδιο έγινε ..απλά οι δαπίτες απότι άκουσα ήρθανε με μπράβους (τώρα μη κάτσω η αναλύσω το θέμα δεν έχω και τις πιο αντικειμενικές πηγες(πασπ) αλλα για την παρασκευή ήμουν και εγώ εκεί
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NickTen
- Totreno
- Corfu kitty
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.