eliastel
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα θέματα ΑΟΘ της ΟΕΦΕ 2008 ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλο ειναι να τα βρειτε και να τα λυσετε οσοι δε γραψατε καθως η ομοιοτητα τους πολλες φορες μ αυτα των πανελληνιων ειναι σατανικη.(βλεπε θεμα 4 περσινο..!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pilasboy
Νεοφερμένο μέλος

supat
Νεοφερμένο μέλος

Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος
Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

jacobs
Νεοφερμένο μέλος

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που υπαγορεύουν αυτού του είδους την πολιτική εκ μέρους της Ομοσπονδίας και των μελών της (καλοί ή κακοί , δίκαιοι ή άδικοι) , η ουσία είναι μία ("και ο μπακλαβάς γωνία") : ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ , και μέχρι η ίδια η Ομοσπονδία να το πράξει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της , ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ (τουλάχιστον οι εκφωνήσεις τους). Κι αυτό ισχύει για όλα τα προς εξέταση μαθήματα , συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των δύο οικονομικών : των Α.Ο.Δ.Ε και Α.Ο.Θ .
Κι εγώ ρωτάω : γιατί τέτοια "πρεμούρα" για τα επαναληπτικά θέματα της Ο.Ε.Φ.Ε ; Περί τυπικών Διαγωνισμάτων προσομοίωσης πρόκειται : τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο. Όσο αξιέπαινη και αν είναι η προσπάθεια των συναδέλφων της Ομοσπονδίας , όσο ενδιαφέροντα και αν θεωρείτε ή φαντάζεστε ότι είναι τα φετινά θέματα , χρήσιμο θα ήταν να μη "θεοποιείτε" τέτοιου είδους διαδικασίες και να μην υπερεκτιμάτε την αξία τους.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να πάρετε μια πρόγευση του τι μέλλει γενέσθαι στις εξετάσεις σας , γιατί δεν ασχολείστε με τα θέματα παρελθόντων ετών της Ο.Ε.Φ.Ε ή της Επιτροπής των Πανελληνίων Εξετάσεων ; Για να μην αναφέρω πλήθος ασκήσεων και ερωτήσεων θεωρίας που "κατακλύζουν" το διαδίκτυο ή την αγορά των σχολικών συγγραμμάτων (βοηθήματα).
ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Α.Ο.Θ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ.
Απαντήσεις ωστόσο θα πρέπει ΕΣΕΙΣ να επιχειρήσετε να δώσετε , ΟΧΙ εγώ. Να σας καθοδηγήσω , με μεγάλη μου χαρά. Να προσφέρω έτοιμες λύσεις , σε καμία περίπτωση.
Εν πάσει περιπτώσει , εφόσον ο Ηρακλής "ανέβασε" τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα Επαναληπτικά Θέματα Α.Ο.Θ του 2009 , και έπειτα από την απίστευτη εμμονή του με τα εν λόγω θέματα , αποφάσισα να επεξεργαστώ τα αριθμητικά δεδομένα και , βάσει των λύσεων που έχουν δοθεί , να διαμορφώσω/"μαντέψω" τις ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ των ασκήσεων της Ο.Ε.Φ.Ε .
Έχω την πεποίθηση ότι οι εκφωνήσεις των Ασκήσεων (έτσι όπως τις επεξεργάστηκα) , αν και δεν τις έχω υπόψη μου , δίνουν "σάρκα και οστά" στις απαντήσεις , χωρίς να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Όσα αριθμητικά δεδομένα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗ (ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ κατά την επίλυση των ασκήσεων) "επινοήθηκαν" από εμένα για λόγους καθαρά πρακτικούς , χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται κατ'ελάχιστο το περιεχόμενο , η ουσία και τα ζητούμενα των ασκήσεων.
Κριτική επί των θεμάτων , για την ώρα , δε θέλω να ασκήσω. Αν υπάρχουν απορίες επί των ερωτημάτων των εν λόγω ασκήσεων , είμαι στη διάθεσή σας για την αποσαφήνισή τους.
Κατά τα λοιπά , οι ευχές μου για επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλετε σας ακολουθούν. Να είστε όλοι καλά.
Ακολουθεί συνημμένο αρχείο με τις πιθανές ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ των 2 Ασκήσεων Α.Ο.Θ 2009 της Ο.Ε.Φ.Ε (ΟΜΑΔΑ Γ & ΟΜΑΔΑ Δ).
Συνημμένα
xristos2009
Νεοφερμένο μέλος

Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Pilasboy
Νεοφερμένο μέλος

γτ εχει ενα προβλημα το worD MOU?
σε ευχαριστω εκ των προτερων ειναι αναγκη.....
jacobs
Νεοφερμένο μέλος

το σημειωματάριο (notepad) , λόγω δομής , δεν επιτρέπει την επεξεργασία δεδομένων σε πίνακες. Εξάλλου , η κατασκευή πινάκων , με κάθετες και οριζόντιες στήλες , είναι απαγορευτική.
Κατά συνέπεια , ως μόνη εναλλακτική και αξιόπιστη λύση προβάλλει η μετατροπή του αρχείου "doc" σε αντίστοιχο "pdf" , συμβατό προς το γνωστό πρόγραμμα "Adobe Reader" , από το οποίο άλλωστε είναι και προσπελάσιμο.
Για λόγους δε συνοχής (προκειμένου να αποφευχθεί η πολυδιάσπαση των πληροφοριών) , πέραν του νέου αρχείου (τύπου "pdf") , "ανέβασα" ξανά το αρχικό (τύπου "doc")}. Διαλέγετε και παίρνετε.
Επιπροσθέτως , παραθέτω και το αρχείο των ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ , προκειμένου το σετ να είναι ολοκληρωμένο.
Υ.Γ : Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης , υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ (τις οποίες προσωπικά δε γνωρίζω) , αλλά για ΠΙΘΑΝΕΣ εκφωνήσεις , τις οποίες διαμόρφωσα στηριζόμενος στις ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ από τον Ηρακλή ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ των ασκήσεων της Ο.Ε.Φ.Ε (οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ των θεμάτων παρατίθενται με τη μορφή συνημμένου αρχείου).
Εκφράζω ωστόσο την πεποίθησή μου ότι οι συγκεκριμένες εκφωνήσεις , έτσι όπως τις επεξεργάστηκα , πολύ λίγο απέχουν από την πραγματικότητα. Όσα αριθμητικά δεδομένα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗ (ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ κατά την επίλυση των ασκήσεων) "επινοήθηκαν" από εμένα για λόγους καθαρά πρακτικούς , χωρίς αυτό να αλλοιώνει κατ'ελάχιστο το περιεχόμενο , την ουσία και τα ζητούμενα των ασκήσεων.
Να είστε όλοι καλά.
Συνημμένα
Pilasboy
Νεοφερμένο μέλος

THANOS12
Νεοφερμένο μέλος

xristos2009
Νεοφερμένο μέλος

Εχω κολλήσει σε αυτό.Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει σας παρακαλώ..
jacobs
Νεοφερμένο μέλος

Ακολουθεί , υπό μορφή συνημμένου αρχείου (".doc" ή ".pdf") , υποδειγματική επίλυση του Ζητήματος Δ.2 α Α.Ο.Θ. - Ο.Ε.Φ.Ε. 09.
Σε περίπτωση που προκύψουν νέες απορίες , μη διστάσεις να επανέλθεις δριμύτερος. Θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό σε αυτές , συναρτήσει βέβαια και του χρόνου που έχω στη διάθεσή μου. Σε κάθε περίπτωση , δεν πρόκειται να σε αγνοήσω.
Κατά τα άλλα , καλή δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλλεις. Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στις επικείμενες εξετάσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akass
Νεοφερμένο μέλος

οι ασκήσεις ήταν χάλια, είχαν πολλά λάθη και τα Σ/Λ ήταν προφανές ότι τα έκαναν στο πόδι!
xristos2009
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Είχα κολλήσει σε αυτό το σημείο.Ευχαριστώ και πάλι!
Ερώτηση,αντίστοιχη αντιμετώπιση έχουμε όταν μας δίνουν σημείο και ελαστικότητα προσφοράς και ζητάει την Εξίσωση προσφοράς?Δηλαδή θεωρούμε το ΔQ/DP = σταθερό = δ(απο το γ+δΡ)??
Ευχαριστώωωω
Μαργαρίτα22602
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.