Ξενυχτάτε διαβάζοντας;

Ξενυχτάτε για να διαβάσετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 324)
  • Ναι

Ψήφοι: 52 16,0%
  • Αρκετές φορές

Ψήφοι: 56 17,3%
  • Συχνά

Ψήφοι: 38 11,7%
  • Σπάνια

Ψήφοι: 91 28,1%
  • Όχι

Ψήφοι: 87 26,9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    324
Ξενυχτάω γενικώς.Μερικές φορές διαβάζω κιόλας. :P

που το βρήκες και το ξέθαψες ?:P

..............
συνήθως μόνο βράδυ διαβάζω και ξεκινάω μετά τις 2 ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγώ συνήθως βράδυ διαβάζω ( λιώνω εδώ την υπόλοιπη μέρα :P ) μου αρέσει πιο πολύ, έχεις ησυχία κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ πάντως δεν το έκανα ποτέ αυτό ,να ξενυχτήσω διαβάζοντας, δεν θυσιάζω τον ύπνο μου για το διάβασμα, ευχαριστώ :P
και δεν ζημιώθηκα καθόλου :)

...σχεδόν ποτέ (εκτός αν παρουσιαστεί ανάγκη, φυσικά..) μετά τις 11-12 "κατεβάζω ρολά" :P

με βολευει παρα πολυ. Σχολειο 7 ωρες , φροντ. 2 με 4 ωρες. Ποτε να διαβασω μολις γυρισω απο το φροντ που εχω ενα κεφαλι καζανι; Απλα επειδη μετα απο καποιες μερες νυσταζω, κοιμαμαι μια μερα απο τις 9 και επανερχομαι

Ξαφνικα εκει που κοιμαμε με πιανει κατι ξυπναω και αρχιζω το διαβασμα!!! γενικα ομως δεν πολυ ξενυχταω διαβαζοντας!:)

μπααααααααα...σιγα μη χασω τον υπνο μου για το διαβασμα:Pαλλα εχω τελειωσει 2-3 φορες αργα απο το διαβασμα :wacko:

Προσπαθω να το αποφευγω. Το θεωρώ μεγαλη βλακεια αλλα μερικές φορες δεν μπορεις να κάνεις αλλιώς....

τωρα που ειμαι α λυκειου οχι τις επομενες χρονιες δεν 3ερω..

περσι για το 1ο διαγωνισμα αρχαιων..και τι καταλαβα; 18 εγραψα, ενω στο 2ο εγραψα 19 με διαβασμα μιας ωρας το απογευματακι :Ρ
βεβαια, πιστευω πως εξαρταται απ'το καθε παιδι ξεχωριστα

Άντε να κάτσω ως τις 10:30 όταν γράφουμε διαγώνισμα σε κανα δύσκολο μάθημα.

Δεν το ειχα παρατηρησει μεχρι τωρα, αλλα δεν εχω ξενυχτησει διαβαζοντας μεχρι τωρα.
Αντε το πολυ πολυ να κατσω μεχρι τις 11 να λυσω καμια ασκηση στα μαθηματικα, αν εχω πορωθει απο πριν.

προσπαθω να μην το κανω αλλα...:confused:
μονο το βραδυ συγκεντρωνομαι και επειδη εχει ησυχια και επειδη μονο το βραδυ μου ασκειται πιεση για να μην παω αδιαβαστη την αλλη μερα...
και ετσι διαβαζω μεχρι τισ 12 για την ωρα... μετα νυσταζω και φωναζει κα η μαμι...;)
τωρα τα επομενα δυο χρονια επειδη ειμαι γενικα ανοργανωτη και της τελευταιας στιγμησ πιστευω θα το κανω πολλεεεεες φορες... :whistle:

Ουτε καν...
Ολοι μου λεγαν τριτη λυκειου θα διαβαζεις ολο το βραδυ κλπ κλπ...
Δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω 11μιση ειμαι στο κρεβατακι μου:)
Αν τα βρω σκουρα με τα μαθηματα, σηκωνομαι το πρωι και τα κανω..

Μία φορά έμεινα μέχρι τις 4 και μετά ξύπνησα 7 για να συνεχίσω.
Αλλά σήμερα σίγουρα θα ξενυχτήσω λίγο.Αλλά who cares, δεν έχω σχολείο το πρωί.

Δεν ειμαι βραδινος τυπος,προτιμω να ξυπναω νωρις το πρωι. Το βραδυ δεν αποδιδω

Ναι. Πάντα βαριέμαι να διαβάσω και καταλήγω να το κάνω αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί.

οταν πηγαινα σχολειο ποτε δεν διαβαζα μεχρι αργα το βραδυ.....στην τριτη λυκειου απλα το πηγα λιγο πιο αργα μεχρι τις 12 περιπου διαβαζα και μετα κοιμομουνα....τωρα στο πανεπιστημιο ηταν μαθηματα π δεν ειχα ανοιξει βιβλιο σε μερικα μαθηματα ολη την χρονια αγχωθηκα και σε μερικα πηγα και κατευθειαν,διαβαζα ολο το βραδυ για να βγαλω την υλη και το πρωι πηγα να δωσω!!!!!!!!!!

μετα τις 9-10 το πολυ πολυ βρισκομαι εκτος λειτουργειας!!!βεβαια καποιες φορες η αναγκη νικα!!:)

[Off-topic] @Guest854551* : Τελικά θα μείνεις στο τμήμα Στατιστικής :P Η θα δώσεις 4η φορά ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back