Ξενυχτάτε διαβάζοντας;

Ξενυχτάτε για να διαβάσετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 324)
  • Ναι

Ψήφοι: 52 16,0%
  • Αρκετές φορές

Ψήφοι: 56 17,3%
  • Συχνά

Ψήφοι: 38 11,7%
  • Σπάνια

Ψήφοι: 91 28,1%
  • Όχι

Ψήφοι: 87 26,9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    324
Πάντα διάβαζα βράδυ, και από τα 16 και μετά ξενυχτούσα συχνότατα διαβάζοντας. :zilia:
Αυτό που ανέφεραν μερικοί ότι είχαν τα μαθήματα τους έτοιμα μέχρι τις 6 το απόγευμα το πολύ, δεν το κατάφερα ποτέ σε όλη μου τη σχολική "καριέρα". :zilia:

Same here. Με πιάνει, πάντως, μια απίστευτη σπαρίλα κάθε απόγευμα με αποτέλεσμα να κουκουβαγίζω τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Κάτι άσχετο: Μια τεχνική που ανέφερε ο Anarki σε προηγούμενες σελίδες, τονώνει τον οργανισμό "κανονικά και με τον νόμο" (δοκιμασμένη) :P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εεε...εγώ πέρσυ έριχνα τρελά ξενύχτια, όχι για το σχολείο, αλλά για τα γαλλικά...
Είχα τον χρόνο να διαβάσω το απόγευμά μα μου έλειπε η διάθεση :$ Οπότε μιλάμε για ύπνο μετά τις 2 ή 3 το βράδυ και γεμάτο πρόγραμμα όλη την επόμενη μέρα.. Φέτος προσπαθώ να οργανωθώ κάπως και διαβάζω αμέσως μόλις γυρίσω σπίτι (έτσι κι αλλιώς φροντιστήρια δεν έχω, μόνο χορό, οπότε το εκμεταλλεύομαι :D).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνηθως αν εχω χασει ωραια καθομαι μεχρι της 10.30 την πεμπτη που εχω και βιολογια να διαβασω και αρχαια και ιστορια και θρησκευτικα και πληροφορικη αγλλικα σχολ. και φροντ. αλλα τα καταφερνω:xixi: .αλλα μερικες φορες αν εχω τεστ τριμηνου,διαγωνισμα ή εργασια σε καποιο μαθημα κανω των επομενων ημερων απο οσα μπορω και θελω γαι νε αφωσιωθω εκει!!!

Καποτε χαλαρα διαβαζα μεχρι τις 12.30 ή 1,αλλα παντοτε απο αναγκη.Πανε αυτες οι μερες ομως:D

οχι φυσικα... ειναι κατι πολυ ανουσιο...δηλαδη απο την ωρα που γυρνατε στο σπιτι δεν εχετε καθολου χρονο για διαβασμα;;;;

αν κ δεν παω ποτε αδιαβαστος, δεν ξενυχταω κιολας για να διαβασω...αμα ξενυχταω απο τη β γυμνασιου, στο λυκειο τι θα κανω?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ρε, μην τρελαθουμε, γ γυμνασιου πηγαινω ωρε. :p
Mε τρομαζει η ιδεα οτι στην 3η Λυκειου θα πρεπει και να ξενυχταω κιολας, δεν το μπορω το ξενυχτι, ας διαβαζω ολη μερα, το ξενυχτι δεν το μπορω. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν ξενυχτάω.2 φορές το κανα λόγω κακού προγραμματισμού.Κοινώς μλκ δικιά μου.:P

Ναι, αλλά μόνο άμα έχω όρεξη.

πέρσυ καθημερινά ως τις 3-4 τη νύχτα! είχα φρικάρει λίγο!

Μια απ' τα ιδια με την αποπανω. Βεβαια ηταν καθαρα αποτελεσμα της τεμπελιας μου τις "νορμαλ" ωρες και δεν ειχα αλλη επιλογη. :P

Ελπιζω να μη χρειαστει ξανα κατι τετοιο (κουνια που με κουναγε :P).

Πάντως και να μην προλάβω κάτι δεν σκάω κιόλας.
Ή θα το κάνω σχολείο,ή το μεσημέρι ,ή αν δεν προλάβω δεν θα το κάνω:P
Σιγά.Ό,τι μένει το παίρνω για την επόμενη φορά.Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Εγώ θέλω και ύπνο.

Οχι, ηξερα οτι αν ελεγα "δε βαριεσαι, θα τα κανω μαζι με τα επομενα" απλα θα μαζευοντουσαν περισσοτερα για το επομενο ξενυχτι. :P

Σε καθημερινη βαση οχι.
Το εκανα Γ Λυκειου 3-4 φορες που με ειχαν πιασει τα διαολια μου και δεν θα μπορουσα να κοιμηθω αν δεν τελειωνα οτι ειχα και δεν ειχα.

Τωρα ως φοιτητης, σε περιοδο εξεταστικης, ναι, αρκετες φορες.

Εγώ από ότι θυμάμαι δεν ξενυχτούσα διαβάζοντας (για τη 2η φορά λέω γιατί τη 1η δε διάβαζα γενικώς). Βασικά μετά τις 9 περίπου δε μπορούσα να διαβάσω, κόλαγα και σκευτόμουν άλλα οπότε το σταμάτησα....

Πάντα προτιμούσα να ξυπνάω πρωί νωρίς όταν πρόκειται να διαβάσω.Το βράδυ με εμπνεέι για χαβαλέ,διασκέδαση,ξενύχτια κτλ,αλλά όχι για διάβασμα.

πέρσυ καθημερινά ως τις 3-4 τη νύχτα! είχα φρικάρει λίγο!

Χμμ... Κι εγώ το ίδιο, δυστυχώς... Ειδικά η προ-προηγούμενη εβδομάδα ήταν κόλαση...

σπανια το εκανα στις πανελληνιες.... μονο οταν ειχα διαγωνισμα και τις ημερες που διναμε...δεν παλευεται η γ λυκειου χωρις υπνο...

Όχι,δεν έχω ξενυχτήσει ποτέ διαβάζοντας για το σχολείο.Λίγο το μεσημέρι στο κενό που έχω,αλλά λίγη ώρα.Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε όλο αυτό.Άσχετο:Μια κοπελιά διάβαζε μέχρι τις 1 το βράδυ ΑΟΔΕ και πήρε 18 και εγώ που διάβασα 1 ωρίτσα και αν,πήρα 20:PΆμα δεν λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος και δεν σκέφτεται λογικά κάποιος,όσες ώρες και να διαβάζει,δεν έχει σημασία.

Παλιοτερα μεχρι τις 11 το πολυ ημουν στο κρεβατακι μου για υπνο.

Τωρα πλεον μπορω και συγκεντρωνομαι μονο αργα το βραδυ και διαβαζω αφου εχω πιει καφε πριν εννοειται. :P

Δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο που κανω,αφου μπορει να εχω κοιμηθει 1-2 ωρες και μετα να θελω παλι 2 καφεδες για να παω στο σχολειο το πρωι,αλλα ok... =/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back