παίδες εδώ ειναι το θεμα μου...θυμαμαι σαν τωρα 2α γυμνασιου ..να καθομαι 5 μερες να διαβαζωω ιστορια για τις εξετασεις και να φτανει κυριακη βραδυ(δευτ.εγραφα)και να εχω βγάλει την υλη μια φορα... καθομαι 12 τ βρδυ...και λεω ας ριξω μια ματια στα πιο σος...τι να σας πω?καθησα και εβγαλα ακομα μια φορα την υλη..και πιστεψτε με...το 19 που εγραψα χαρη σε αυτο το βραδυ το εγραψα(19? ωραιοι βαθμοι για ιστορια

)
τωρα ειμαι β'λυκειιου και η αληθεια ειναι οτι καθε βραδυ ειμαι ΨΟΦΙΟΣ...και με παιρνει ο υπνος και 10 ,10:30...,μεχρι και 9:15 με εχει πάρει...
τωρα τα χριστουγεννα,την πρωτοχρονια (ειχαμε και κοσμο ολη μερα

)παλευα απο τις 5 τ μεσημερι ως το βραδυ 12:30...και ειχα γραψει προλογο και μιση παραγραφο ακομα απο το κυριο θεμα... και καθησα στη μια ...και μεσα σε 25 λεπτα εγρα4α 3.5 παραγραφους...
την επομενη μερα ..λέω ας το κανω και για τα μαθηματικα(ειχα 17 ασκς λόγω χριστουγεννων)
και τα μαθηματικα κακα τα ψεμματα μου παιρνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωρα...ακομα και για πολυ λιγες ασκησεις...
ομως καταφερα μεσα σε 1,5 ωρα (ισως 2 παρα ) και ελυσα τις 16 ασκησεις...(την αλλη δεν την ηξερα :$)
και γενικα...το μυαλο μου δουλευει καλυτερα τοτε...δεν μου αποσπα τιποτα την προσοχη...
ειμαι συγκεντρωμενος..
και το κυριοτερο θυμαμαι την λυση των ασκησεων πολυ καλύτερα ..και τα κατανοω καλυτερα...
νομίζω οτι ειναι μεγάλο προβλημα αυτο...μιας που ειμαι πολυ κουρασμενος τις καθημερινες για να διαβάζω τοτε...:/
φέτος δεν με νοιάζει καθόλου...αλλα του χρόνου? :/ τι θα κανατε στην θεση μου?
οποια προταση ευπροσδεκτη