Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα ποιος ειπε οτι τα παιδαγωγικα ειναι ευκολα??λειτουργημα ειναι και οχι επαγγελμα!επισης οι γονεις ειναι απαιτητικοι και τα παιδια καθολου υπακουα!αλλα αν καποιος το σιχαινεται δεν το σκεφτεται καν!οσοι το δηλωνουν θα αντιλαμβανονται οτι διαθετουν καποια εφοδια
Ναι καλα.....Αυτο ξαναπες το.
Τα 1200 ευρω σκεφτονται κοπέλα μου, ποια εφόδια.....
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ κοπελα μου...κι εγω 19.094 εβγαλα και δεν ξερω πραγματικα τι να κανω!!απλα αναρωτησου πως θες να ειναι η ζωη σου....να γυρνας σπιτι στις 12(το ξερω απ τη μαμα μου) και να εχεις απλετο ελευ8ερο χρονο να κανεις πραγματα,χομπι φιλους οικογενεια εθελοντισμο ταξιδια,η γουσταρεις να πετυχεις ως μια γυναικα με καριερα,με δουλεια στο γραφειο,challenge στη ζωη σου?γιατι στα παιδαγωγικα μεχρι διευθυντρια και σχολικο συμβουλο μπορεις...φυσικα ειναι και η οικονομικη ανεση απο νομικη!δεν ξερω,εσυ αποφασιζεις.....
απλα πιστευω οτι η νομικη χρειαζεται τσαγανο και αγαπη!διαβασα κατι και συμφωνω!τις σπουδες της αν δεν τις αγαπας μπορει να γινουν εφιαλτης...επειδη εμενα ποτε δεν ηταν μεγαλο μου ονειρο σκεφτομαι για παιδαγωγικα!ετσι κι αλλιως θελω μεσα απο κατατακτηριες να μπω και φιλολογια που τη λατρευω!!ξερει κανεις για κατατακτηριες?εννοω πως λειτουργουω.
-----------------------------------------
α και κατι αλλο!!αν αποφασισεις για νομικη μην κωλωνεις επειδη ακους για ανεργια σε δικηγορους!!υπαρχουν απειρες προοπτικες!συμβολαιογραφος,διπλωματικο σωμα,σε τραπεζες.σε υπουργεια,στον τομεα των ΜΜΕ....απλα θελει πολυ ψαξιμο και δουλεια για να πετυχεις!
α!πες μου τη δηλωσες τελικα....θα χει πλακα να παρουμε την ιδια αποφαση και να τυχουμε στην ιδια σχολη!χεχε:no1:
οταν τελειωσεις τη σχολη σου μπορεις να δωσεις κατατακτηριες.
οι πτυχιουχοι κατατασσονται σε συγκεκριμενες κατηγοριες, δεν εξεταζονται ολοι στα ιδια μαθηματα. εσενα για παραδειγμα αν σ ενδιαφερει η φιλολογια ενδεικτικα οι κατηγοριες μπορει να ειναι καπως ετσι
(α) αποφοιτοι ΤΕΙ (συνηθως κατατασσονται στο 1ο εξαμηνο)
(β) αποφοιτοι παρεμφερους ΑΕΙ (συνηθως κατατασονται σε μεγαλυτερο εξαμηνο, και αναφερεται σ εκεινους που τελειωσαν παρεμφερη σχολη, ιστορικο αρχαιολογικο πχ κλπ)
(γ) αποφοιτοι ολων των υπολοιπων ΑΕΙ (κατατασσονται στο 1ο εξαμηνο)
επαναλαμβανω τα παραπανω ειναι ενδεικτικα
υπαρχουν συγκεκριμενες θεσεις για καθε κατηγορια και συνηθως ειναι το 1% των εισακτεων απο πανελληνιες οι θεσεις αυτες. (δλδ αν μια σχολη παιρνει 100 ατομα απο πανελληνιες θα παρει 3 επιπλεον αποφοιτους, εναν απο καθε κατηγορια)
θα δωσεις 3-4 μαθηματα, συνηθως ειναι μαθηματα τα οποια διδασκονται στο πρωτο εξαμηνο. περνανε οι υποψηφιοι με την υψηλοτερη βαθμολογια εφοσον εχουν περασει τη βαση στα μαθηματα αυτα.
χονδρικα καπως ετσι ειναι...

Ναι δεν είναι να λόλα ένα μήλο και η άννα άλλο ένα μήλο πόσα μήλα έχουμε;![]()
εαν αυτο ηταν ειρωνικο, οφειλω να σου πω πως κανεις πολυ μεγαλο λαθος. θες ενα βιβλιο μαθηματικων τεταρτης δημοτικου και θα καταλαβεις

KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

εαν αυτο ηταν ειρωνικο, οφειλω να σου πω πως κανεις πολυ μεγαλο λαθος. θες ενα βιβλιο μαθηματικων τεταρτης δημοτικου και θα καταλαβεις![]()
Ήταν αλλά υπάρχει η αντίληψη ότι είναι εύκολη σχολή όπου θα κάνει κάποιος περίπατο

Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

προσωπικά θεωρώ τη νομική καλή σχολή, αλλά ταυτόχρονα πολύ passe...
ειδικά για τη εποχή μας!!!

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν αλλά υπάρχει η αντίληψη ότι είναι εύκολη σχολή όπου θα κάνει κάποιος περίπατο![]()
δεν αντιλεγω, ετσι ειναι
απλως ειδικα τα μαθηματικα στο δημοτικο πλεον δεν ειναι σε τοσο παιδαριωδες επιπεδο οσο παλια
Iliaso
Περιβόητο μέλος

astathmitos
Δραστήριο μέλος

Εχει βεβαια καλυτερη αποκατασταση και ειναι ευκολη σχολη σε αντιθεση με την νομικη....
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

Aggeliki22065
Νεοφερμένο μέλος

Κούλη,ασχετο αλλα σε ποια νομικη εισαι??Εγω παντως θα σου προτεινα αν τελικα επιλεξεις τη νομικη να την επιλεξεις μονο αν σε ενδιαφερει πραγματικα το αντικειμενο της,θελεις στο μελλον να την ασκησεις κ εχεις διαθεση να ξεσκιστεις στο διαβασμα(αυτο που κανω εγω δηλαδη τωρα λογω εξεταστικης και τα εχω δει ΟΛΑ)...Παντως σαν σχολη και αντικειμενο αξιζει πραγματικα...και κακα τα ψεμματα ολα τα επαγγελματα κορεσμενα ειναι..το θεμα ειναι να εχεις διαθεση,να το παλεψεις,να ψαξεις και οσο μπορεις να προχωρησεις τις σπουδες σου(μεταπτυχιακα κλπ)και κανεις δεν παει χαμενος πιστευω...καλα αποτελεσματα οποιαδηποτε σχολη τελικα επιλεξεις!να πας νομικη.να μαστε μαζι
efim18
Νεοφερμένο μέλος

γεια σου και γεια σας παιδια!και θυμησου να μας ενημερωσεις για την αποφαση σου!ειμαι ακριβως στο ιδιο διλλημα και θα ηθελα να μαθω τι αποφασισες τελικα!![]()
παιδαγωγικα εβαλα στο μηχανογραφικο και πλεον το χαιρομαι!
ψαχτηκα και βρηκα τα μαθηματα της νομικης ειναι αισχος! καλα λετε παιδες θελει τσαγανο και αφοσιωση!!
εξαλλου παιδαγωγικα μπορεις να προσφερεις τοσα...σε παιδακια...πριν σε 'πηδηξουν'ως καθηγητρια ( σε γυμνασιο πια!)
τεσπα, ειδα και μια φοιτητρια που ξερω στο παιδαγωγικο και λεει ειναι πολυ ευκολη σχόλη και οι διορισμοι σιγουροι για 5-6 χρονια τουλαχιστον ακομη ( συμφωνα με οσα τους λενε οι πανεπιστημιακοι).
η νομικη ειναι για αλλους τυπους οχι για μενα, και χαρηκα που το καταλαβα!
εσυ τι επελεξες? καλη επιτυχια ο,τι και αν ειναι! και σε ολους!
-----------------------------------------
γεια επελεξα παιδαγωγικα τελικα! η νομικη δεν παει σε μενα χαχα.να πας νομικη.να μαστε μαζι
καλη επιτυχια σε σενα!!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Natassa
Νεοφερμένο μέλος

Eκανες την πιο σωστη επιλογη! Για να πας Νομικη πρεπει να το θελεις πραγματικα κ να εχεις κουραγιο ετσι ωστε να διαβαζεις συνεχως διχως να εισαι σιγουρος για επαγγελματικη αποκατασταση!Συγχαρητηρια για την επιλογη σου!!! Αφου σ αρεσει τοσο δε θα το μετανοιωσεις!!! Καλη σταδιοδρομια και καλη πρόοδο...τα καλυτερα ερχονται απο δω και περα![]()
σε ποια πολη δηλωσες παιδαγωγικο;Ισως να ειμαστε μαζι!
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ εκεί ήθελα μόνο αλλά δεν το πιάνω και έτσι θα δηλώσω τεχνών εικόνας-ήχου στο ιόνιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.