Νομική Σχολή Αθηνών

Τα φιλοσοφικά- κοινωνιολογικά.

Ότι αρκετοί έκαναν χαρακίρι μετά την ανάγνωσή του κι εσύ είσαι ο πρώτος που του άρεσε.
Δε συγκλονισε και τον κοσμο μου αλλα για το γενικα αδιαφορο περιεχομενο του τα λεει πολυ κατανοητα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτερα διάβασε άλλο βιβλίο, να δεις το φως το αληθινό. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτερα διάβασε άλλο βιβλίο, να δεις το φως το αληθινό. :P
Δοκιμασα Διε8νες αλλα δε διαβαζεται με τιποτα.

Veni, ευχαριστώ. ;)

nikosxdxd, άααραξε. Η πρώτη επαφή είναι δύσκολη. :P Συνηθίζεται το ΔΔΔ!

Veni, ευχαριστώ. ;)

nikosxdxd, άααραξε. Η πρώτη επαφή είναι δύσκολη. :P Συνηθίζεται το ΔΔΔ!
Ρε στις παραδοσεις μου αρεσει παρα πολυ και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Αλλα οταν παω να διαβασω το βιβλιο μου φαινεται πως λεει εντελως διαφορετικα πραγματα, το γαμαει με τη λεπτομερεια και εχει 3000 παραδειγματα...και εχω φτασει σελιδα 30.:P

Ζωη Κωνσταντοπουλου... :worship:

Ρε στις παραδοσεις μου αρεσει παρα πολυ και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Αλλα οταν παω να διαβασω το βιβλιο μου φαινεται πως λεει εντελως διαφορετικα πραγματα, το γαμαει με τη λεπτομερεια και εχει 3000 παραδειγματα...και εχω φτασει σελιδα 30.:P
Γενικά είναι δυσνόητο το Διεθνές και η ορολογία, ρε. Άααραξε! Και να φανταστείς ότι ο Ρούκουνας θεωρείται «εύκολος». Πού να διάβαζες από Αντωνόπουλο-Μαγκλιβέρα...:P

Λατρεύω Δημόσιο Διεθνές και λατρεύω Γαβουνελη το αγαπημένο μου μάθημα στη Νομική ως τώρα και το σύγγραμα του Ρούκουνα είναι πολυ ωραίο ειμαι κάπου στη μέση τώρα στο δίκαιο της θάλασσας

Λατρεύω Δημόσιο Διεθνές και λατρεύω Γαβουνελη το αγαπημένο μου μάθημα στη Νομική ως τώρα και το σύγγραμα του Ρούκουνα είναι πολυ ωραίο ειμαι κάπου στη μέση τώρα στο δίκαιο της θάλασσας
Μαχαιρι στην καρδια ηταν αυτο...θα το πιασω κι εγω απο δευτερα ελπιζω.

Τελικα ρε παιδια χρειαζεται τοσο διαβασμα για να μπεις νομικη Αθηνων;

E νταξει υποκειμενικα ειναι αυτα. :P
Mε ξυσιμο δε μπαινεις παντως.

Τελικα ρε παιδια χρειαζεται τοσο διαβασμα για να μπεις νομικη Αθηνων;
φαντασου τι χρειαζεται να βγεις:P

Γειά σας.Υπάρχει κάποιο νομικό βιβλίο που να αναφέρετε στην σύμβαση του ΟΗΕ του 1948 για την γενοκτονία;Απο κάποιο βιβλίο διεθνούς δικαίου προφανώς.Αν ξέρει κάποιος ας πεί.

ξερει κανεις αν στ ευρωπαικο δικαιο δ εξ,επιτρεπουν να φερουμε ΣΛΕΕ ή ΣΕΕ?
μου φαινεται στην αρχη των παραδοσεων ειχαν πει πως δεν επιτρεπεται αλλα δε θυμαμαι και ισως να το αλλαξαν

ξερει κανεις αν στ ευρωπαικο δικαιο δ εξ,επιτρεπουν να φερουμε ΣΛΕΕ ή ΣΕΕ?
μου φαινεται στην αρχη των παραδοσεων ειχαν πει πως δεν επιτρεπεται αλλα δε θυμαμαι και ισως να το αλλαξαν

Πέρυσι πάντως μας τις είχαν επιτρέψει. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν πάντα :/:

Πέρυσι πάντως μας τις είχαν επιτρέψει. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν πάντα :/:
ναι ναι τελικα το επιτρεπουν και φετος

Γειά σου Kirdou. Δε γνωρίζω αν σε απασχολεί ακόμη το ζήτημα αλλά πράγματι υπάρχει σχετικό σύγγραμμα: "Διεθνείς Συμβάσεις Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που δεσμέυουν την Ελλάδα", σελίδα 587 για την ακρίβεια. Παλιότερα διανεμόταν μαζί με το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, για τώρα δεν έχω ιδέα.Ελπίζω να σε βοήθησα..

Γειά σου Kirdou. Δε γνωρίζω αν σε απασχολεί ακόμη το ζήτημα αλλά πράγματι υπάρχει σχετικό σύγγραμμα: "Διεθνείς Συμβάσεις Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που δεσμέυουν την Ελλάδα", σελίδα 587 για την ακρίβεια. Παλιότερα διανεμόταν μαζί με το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, για τώρα δεν έχω ιδέα.Ελπίζω να σε βοήθησα..

Σε ευχαριστώ πολύ!Να υποθέσω ότι υπάρχει στο σπουδαστήριο νομικής;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back