Είναι όντως πρόβλημα! Και εγώ έχω καεί λίγο! Αυτό πάντως που έχω καταλάβει σίγουρα είναι ότι θέλουν και εκτιμούν να αναπύσσεις μια σκέψη αλλά όσο γίνεται εκτενώς, πχ να αναφέρεσαι πολλές φορές σε διατάξεις για να στηρίζεις αυτά που λες, και ακόμα και τις αυτονόητες, γιατί έχει τύχει (κακώς) να κόψουν καμιά μονάδα από κάτι που δεν έγραψες ενώ το θεωρούσες δεδομένο! Επίσης, να δείχνεις ότι γνωρίζεις καλά τη θεωρία, και επίσης (σημαντικό) όταν είναι για κάτι που μπορεί να υπάρξει αμφιβολία σχετικά με το αν έχουμε σε μια περίπτωση πχ ποινική ρήτρα ή αρραβώνα, τα οποία ομοιάζουν, θα πρέπει όχι μόνο να πεις ότι είναι πχ ποινική ρήτρα, αλλα να πεις και γιατί δεν είναι αρραβώνας, για να δείξεις ότι το κατέχεις! Κάτι τέτοια τα εκτιμούν! Επίσης, δεν πολυμετρά η δομή της απάντησης όσο το περιεχόμενο και η αιτιολόγηση, η οποία δεν είναι κακό να είναι εκτενής! Επίσης, σιχαίνονται να επαναλαμβάνεις τι λέει το πρακτικό χωρίς να προσθέτεις δικά σου στοιχεία! Πιο πολύ πάντως μετρά η αιτιολόγηση παρά η απάντηση, δλδ αν έχεις δώσει σωστή απάντηση στα 2/3 ερωτήματα, δεν σημαίνει και ότι περνάς! Γενικά δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά τα παραπάνω λίγο βοηθούν νομίζω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.