Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:00 Ο Kirdou έγραψε: #1.941 05-08-12 16:00 Γειά σας!Να ρωτήσω κάτι.Τα μαθήματα αρχαιοελληνικού και βυζαντινού δικαίου στο τμήμα της Αθήνας είναι απαιτητικά;Θέλουν παρακολούθηση και σημειώσεις η αρκούν τα βιβλία;Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:02 Η γεωργία α.: #1.942 05-08-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kι ομως εγω οταν την ειχα πετυχει starbucks ηταν με τα αξιογραφα στο χερι και διαβαζε.. Click για ανάπτυξη... τα αξιόγραφα τι είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:02 Ο nikosxdxd: #1.943 05-08-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Γεια!! Μια ερώτηση! Ίσως να έχει απαντηθεί κάπου αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για τις ψάξω όλες... Διδάσκεσαι υποχρεωτικά και μάθημα ξένης γλώσσας; Click για ανάπτυξη... Οχι. Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:05 Η γεωργία α.: #1.944 05-08-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Click για ανάπτυξη... ααα και περι τίνος πρόκειται? δεν το έχω ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:13 Ο nikosxdxd: #1.945 05-08-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... Αξιόγραφο είναι έγγραφο, το οποίο ενσωματώνει ένα ιδιωτικό περι- ουσιακό δικαίωμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κατοχή του εγγράφου να είναι απαραίτητη για την άσκηση και την μεταβίβαση του ενσωματού- μενου δικαιώματος. Αξιόγραφα είναι η συναλλαγματική, το γραμμάτιο σε διαταγή, η επιταγή, τα εμπορικά αξιόγραφα σε διαταγή (εμπορική εντολή πληρωμής, εμπορικό χρεωστικό ομόλογο, αποθετήριο και ενε- χυρόγραφο κ.λπ.) και τα ανώνυμα αξιόγραφα της κεφαλαιαγοράς (α- νώνυμα χρεώγραφα, μετοχές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:17 Η xrusa! έγραψε: #1.946 05-08-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας!Να ρωτήσω κάτι.Τα μαθήματα αρχαιοελληνικού και βυζαντινού δικαίου στο τμήμα της Αθήνας είναι απαιτητικά;Θέλουν παρακολούθηση και σημειώσεις η αρκούν τα βιβλία;Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:02 Η γεωργία α.: #1.942 05-08-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kι ομως εγω οταν την ειχα πετυχει starbucks ηταν με τα αξιογραφα στο χερι και διαβαζε.. Click για ανάπτυξη... τα αξιόγραφα τι είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:02 Ο nikosxdxd: #1.943 05-08-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Γεια!! Μια ερώτηση! Ίσως να έχει απαντηθεί κάπου αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για τις ψάξω όλες... Διδάσκεσαι υποχρεωτικά και μάθημα ξένης γλώσσας; Click για ανάπτυξη... Οχι. Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:05 Η γεωργία α.: #1.944 05-08-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Click για ανάπτυξη... ααα και περι τίνος πρόκειται? δεν το έχω ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:13 Ο nikosxdxd: #1.945 05-08-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... Αξιόγραφο είναι έγγραφο, το οποίο ενσωματώνει ένα ιδιωτικό περι- ουσιακό δικαίωμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κατοχή του εγγράφου να είναι απαραίτητη για την άσκηση και την μεταβίβαση του ενσωματού- μενου δικαιώματος. Αξιόγραφα είναι η συναλλαγματική, το γραμμάτιο σε διαταγή, η επιταγή, τα εμπορικά αξιόγραφα σε διαταγή (εμπορική εντολή πληρωμής, εμπορικό χρεωστικό ομόλογο, αποθετήριο και ενε- χυρόγραφο κ.λπ.) και τα ανώνυμα αξιόγραφα της κεφαλαιαγοράς (α- νώνυμα χρεώγραφα, μετοχές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:17 Η xrusa! έγραψε: #1.946 05-08-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kι ομως εγω οταν την ειχα πετυχει starbucks ηταν με τα αξιογραφα στο χερι και διαβαζε.. Click για ανάπτυξη... τα αξιόγραφα τι είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:02 Ο nikosxdxd: #1.943 05-08-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Γεια!! Μια ερώτηση! Ίσως να έχει απαντηθεί κάπου αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για τις ψάξω όλες... Διδάσκεσαι υποχρεωτικά και μάθημα ξένης γλώσσας; Click για ανάπτυξη... Οχι. Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:05 Η γεωργία α.: #1.944 05-08-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Click για ανάπτυξη... ααα και περι τίνος πρόκειται? δεν το έχω ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:13 Ο nikosxdxd: #1.945 05-08-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... Αξιόγραφο είναι έγγραφο, το οποίο ενσωματώνει ένα ιδιωτικό περι- ουσιακό δικαίωμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κατοχή του εγγράφου να είναι απαραίτητη για την άσκηση και την μεταβίβαση του ενσωματού- μενου δικαιώματος. Αξιόγραφα είναι η συναλλαγματική, το γραμμάτιο σε διαταγή, η επιταγή, τα εμπορικά αξιόγραφα σε διαταγή (εμπορική εντολή πληρωμής, εμπορικό χρεωστικό ομόλογο, αποθετήριο και ενε- χυρόγραφο κ.λπ.) και τα ανώνυμα αξιόγραφα της κεφαλαιαγοράς (α- νώνυμα χρεώγραφα, μετοχές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:17 Η xrusa! έγραψε: #1.946 05-08-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Γεια!! Μια ερώτηση! Ίσως να έχει απαντηθεί κάπου αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για τις ψάξω όλες... Διδάσκεσαι υποχρεωτικά και μάθημα ξένης γλώσσας; Click για ανάπτυξη... Οχι. Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:05 Η γεωργία α.: #1.944 05-08-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Click για ανάπτυξη... ααα και περι τίνος πρόκειται? δεν το έχω ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:13 Ο nikosxdxd: #1.945 05-08-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... Αξιόγραφο είναι έγγραφο, το οποίο ενσωματώνει ένα ιδιωτικό περι- ουσιακό δικαίωμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κατοχή του εγγράφου να είναι απαραίτητη για την άσκηση και την μεταβίβαση του ενσωματού- μενου δικαιώματος. Αξιόγραφα είναι η συναλλαγματική, το γραμμάτιο σε διαταγή, η επιταγή, τα εμπορικά αξιόγραφα σε διαταγή (εμπορική εντολή πληρωμής, εμπορικό χρεωστικό ομόλογο, αποθετήριο και ενε- χυρόγραφο κ.λπ.) και τα ανώνυμα αξιόγραφα της κεφαλαιαγοράς (α- νώνυμα χρεώγραφα, μετοχές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:17 Η xrusa! έγραψε: #1.946 05-08-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. μαθημα.Δικαιο αξιογραφων. Click για ανάπτυξη... ααα και περι τίνος πρόκειται? δεν το έχω ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:13 Ο nikosxdxd: #1.945 05-08-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... Αξιόγραφο είναι έγγραφο, το οποίο ενσωματώνει ένα ιδιωτικό περι- ουσιακό δικαίωμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κατοχή του εγγράφου να είναι απαραίτητη για την άσκηση και την μεταβίβαση του ενσωματού- μενου δικαιώματος. Αξιόγραφα είναι η συναλλαγματική, το γραμμάτιο σε διαταγή, η επιταγή, τα εμπορικά αξιόγραφα σε διαταγή (εμπορική εντολή πληρωμής, εμπορικό χρεωστικό ομόλογο, αποθετήριο και ενε- χυρόγραφο κ.λπ.) και τα ανώνυμα αξιόγραφα της κεφαλαιαγοράς (α- νώνυμα χρεώγραφα, μετοχές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:17 Η xrusa! έγραψε: #1.946 05-08-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: τα αξιόγραφα τι είναι? Click για ανάπτυξη... Αξιόγραφο είναι έγγραφο, το οποίο ενσωματώνει ένα ιδιωτικό περι- ουσιακό δικαίωμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κατοχή του εγγράφου να είναι απαραίτητη για την άσκηση και την μεταβίβαση του ενσωματού- μενου δικαιώματος. Αξιόγραφα είναι η συναλλαγματική, το γραμμάτιο σε διαταγή, η επιταγή, τα εμπορικά αξιόγραφα σε διαταγή (εμπορική εντολή πληρωμής, εμπορικό χρεωστικό ομόλογο, αποθετήριο και ενε- χυρόγραφο κ.λπ.) και τα ανώνυμα αξιόγραφα της κεφαλαιαγοράς (α- νώνυμα χρεώγραφα, μετοχές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:17 Η xrusa! έγραψε: #1.946 05-08-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Οχι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο nikosxdxd: #1.947 05-08-12 16:25 Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrusa!: Ευχαριστώ!! Click για ανάπτυξη... A, παιδια, μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες για το Jean Monnet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:14 Η myrto0li έγραψε: #1.948 05-08-12 17:14 για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο nikosxdxd: #1.949 05-08-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrto0li: για τα τελευταια εξαμηνα ειναι απο τωρα το σκαλιζεις???.....παιδια αν παρεις μαθημα απο αλλο ετος μπορει να συμπεσουν οι ημερομηνιες εξετασης?? Click για ανάπτυξη... Ε ειχα περιεργεια να δω τι ειναι, γιατι αμα ειναι Ερασμους φαση γουσταρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto0li Εκκολαπτόμενο μέλος Η myrto0li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:23 Η myrto0li έγραψε: #1.950 05-08-12 17:23 δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειναι ερασμους φαση νομιζω....σκεφτεσαι για ερασμους??το βλεπεις θετικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 17:39 Ο SparklingGrey: #1.951 05-08-12 17:39 Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η whitelioness: #1.952 05-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:30 Ο SparklingGrey: #1.953 05-08-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ναι βρε υπαρχει,σιγουρα αγγλια γαλλια και γερμανια Click για ανάπτυξη... Αα, καλώς, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:54 Η Αγνωστο έγραψε: #1.954 05-08-12 19:54 Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:55 Ο venividivici43946: #1.955 05-08-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Υπάρχει και στη νομική Erasmus; Ρωτάω, διότι νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθούν κοινά μαθήματα σε αλλοδαπό πανεπιστήμιο μιας και τα δίκαια διαφέρουν... Click για ανάπτυξη... Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 19:58 Ο SparklingGrey: #1.956 05-08-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Εμμ κι εγώ ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα Erasmus, αλλά πώς είναι δυνατό να περάσεις κάποιους μήνες σπουδάζοντας νομικά σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας, όπου (παρά τις όποιες ομοιότητες) το δίκαιο είναι διαφορετικό; Π.χ. Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για διεθνές, ευρωπαϊκό etc, τι επιλογές έχω; Click για ανάπτυξη... Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Σε προτρέπω να σβήσεις το ανωτέρω, το συντομότερο δυνατο. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Ο venividivici43946: #1.957 05-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:05 Ο SparklingGrey: #1.958 05-08-12 20:05 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:06 Η Αγνωστο έγραψε: #1.959 05-08-12 20:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το ευρωπαϊκό είναι κοινό. Και εν γένει τα διεθνή. Ομοίως ισχύει για τη θεωρία δικαίου. Χώρια οι επιρροές που έχουν δεχτεί διάφοροι κλάδοι από αλλοδαπές έννομες τάξεις. Click για ανάπτυξη... Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 20:29 Ο venividivici43946: #1.960 05-08-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Και επανέρχομαι εγώ στην ερώτησή μου. Έξι μήνες (δεν ξέρω και πόσο κρατάει) ασχολείσαι μόνο με αυτούς τους κλάδους; Κοινώς, αν δε σε ενδιαφέρουν κάθεσαι στα αυγά σου; Click για ανάπτυξη... Εξάμηνο ή χρόνο. Ό,τι δηλώσεις από τα προσφερόμενα μαθήματα. Συνήθως επιλέγονται των προαναφερθέντων κλάδων για καλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης. Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Χμ, κατάλαβα, νομίζω. Ε, γι'αυτό υπάρχει το θέμα' για τυχόν απορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται υπάρχουν αποκλίσεις, εξαιρέσεις κοκ. Όμως σε γενικές γραμμές υπάρχει συνάφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.