lordV
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος

φοιτω ο ιδιος στο τμημα Νομικης του Αριστοτελειου...![]()
Αληθεια???Γιουπι!!!Τωρα που σε βρηκα θα με κατατοπισεις λιγακι ε?προς το παρον παω χαλκιδικη διακοπες αλλα οταν ερθω εχω πολλες ερωτησεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Minnie
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

παιδιά,εγώ συγκέντρωσα 19100 μόρια(έχοντας χάσει 53 πολύτιμα μόρια απ΄τους προφορικούς) και δήλωσα ως πρώτη επιλογή τη νομική Αθήνας γιατί ήταν το όνειρό μου από μικρή..φοβάμαι όμως μήπως η άνοδος των βάσεων με στείλει στη Θεσσαλονίκηπάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι εδώ μέσα δεν έχω δει μεγάλη προτίμηση για τη νομική του Καποδιστριακού
μέχρι στιγμής φυσικά και χωρίς αυτό να με ανακουφίζει!τι πιστεύετε?
Για τη νομικη του καποδιστριακου εδω εχει αρκετη ζητηση!παιδια απο δω εχουν 19300+ και ζητουν Αθηνα...για θεσσαλονικη δεν βρηκα κανεναν με τοσα μορια!τελοσπαντων πιστευω να περασεις Αθηνα αν και η νομικη της Θεσσαλονικης ειναι κατα γενικη ομολογια η καλυτερη απο τις τρεις!
SeLeni@
Νεοφερμένο μέλος

Για τη νομικη του καποδιστριακου εδω εχει αρκετη ζητηση!παιδια απο δω εχουν 19300+ και ζητουν Αθηνα...για θεσσαλονικη δεν βρηκα κανεναν με τοσα μορια!τελοσπαντων πιστευω να περασεις Αθηνα αν και η νομικη της Θεσσαλονικης ειναι κατα γενικη ομολογια η καλυτερη απο τις τρεις!
σε παρακαλω...Εβγαλα 19214 μορια και δεν δηλωσα Αθηνα-μονο Θεσσαλονικη και Κομοτηνη.Καποιοι γνωστοι μου ελεγαν οτι πρεπει οπωσδηποτε να δηλωσω Αθηνα γιατι εκει θα αποκτησω ευκολα γνωριμιες και θα δικτυωθω...Αλλα εγω προτιμησα Σαλονικα...Μια χαρα σχολη ειναι η Νομικη Θεσσαλονικης και πολυ καλυτερη φοιτητικη ζωη!!!!
superman
Δραστήριο μέλος

Θα περάσεις ...Είναι δυνατόν???Πού θα την φτάσουν την Νομική?Πάνω απο 19100?????:nono:παιδιά,εγώ συγκέντρωσα 19100 μόρια(έχοντας χάσει 53 πολύτιμα μόρια απ΄τους προφορικούς) και δήλωσα ως πρώτη επιλογή τη νομική Αθήνας γιατί ήταν το όνειρό μου από μικρή..φοβάμαι όμως μήπως η άνοδος των βάσεων με στείλει στη Θεσσαλονίκηπάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι εδώ μέσα δεν έχω δει μεγάλη προτίμηση για τη νομική του Καποδιστριακού
μέχρι στιγμής φυσικά και χωρίς αυτό να με ανακουφίζει!τι πιστεύετε?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

arisgodofwar
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

σταματηστε μερικοι να λετε ανακριβειες για τις νομικες.η νομικη αθηνων ειναι μακραν η καλυτερη.πρωτη σε ολες τις λιστες αξιολογησης πανεπιστημιων οσον αφορα στην ελλαδα.οι καθηγητες της ειναι αυτοι που διαμορφωνουν τους νομικους κωδικες και συμμετεχουν σε ολες τις νομοπαρασκευαστικες επιτροπες.ειμαι αποφοιτος νομικης αθηνων και μεταπτυχιακος φοιτητης στο ucl του λονδινου και σας διαβεβαιω οτι μονο τη νομικη αθηνων γνωριζουν εκει...δεν χρειαζεται να αναφερω ονοματα καθηγητων παγκοσμιου φημης στη νομικη αθηνων.και οι φοιτητες της ειναι οι καλυτεροι στην ελλαδα.
Η νομικη θεσσαλονικης ειχε 2 παγκοσμιες διακρισεις την τελευταια χρονια...επισης το Αριστοτελειο πανεπιστημιο ειναι μακραν καλυτερο απο το καποδιστριακο και πιο οργανωμενο...οσο για τους φοιτητες, μπορεις να μπεις και στο site της νομικης του ΑΠΘ, και να δεις προγραμματα οπως το ΕΠΑΦΗ που οργανωνεται απο τους ιδιους τους φοιτητες...επιπλεον ο Ευαγγελος Βενιζελος καθηγητης στη νομικη Θεσσαλονικης εχει θεσπισει ο ιδιος πολλους νομους οπως το ασυλο των βουλευτων και καθ οτι συνταγματολογος ειναι υπεθυνος για ολες τις αναθεωρησεις που γινονται...το οτι ειναι καλυτεροι οι μαθητες που μπαινουν στη νομικη Αθηνων δεν αμφισβητειται απο κανεναν...αλλα οι καλυτεροι μαθητες δε γινονται και οι καλυτεροι φοιτητες...εγω πριν διαλεξω ποια νομικη να δηλωσω, το εψαξα εξονυχιστικα και πηρα γνωμες απο πολλους αποφοιτους,απο 3 καθηγητες πανεπιστημιου και απο δικηγορους και μου προτειναν ολοι το τμημα της θεσσαλονικης...πηγα και μια βολτα στη νομικη στη Σολωνος και απογοητευτηκα απο την κατασταση εκει οποτε...τελοσπαντων σημασια εχει να ειναι κανεις καλος φοιτητης και να ψαχνει γιατι στην πανεπιστημιακη εκπαιδευση λενε πως η φτωχοτερη πηγη ειναι ο καθηγητης.
anastasiathess
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

σε παρακαλω...Εβγαλα 19214 μορια και δεν δηλωσα Αθηνα-μονο Θεσσαλονικη και Κομοτηνη.Καποιοι γνωστοι μου ελεγαν οτι πρεπει οπωσδηποτε να δηλωσω Αθηνα γιατι εκει θα αποκτησω ευκολα γνωριμιες και θα δικτυωθω...Αλλα εγω προτιμησα Σαλονικα...Μια χαρα σχολη ειναι η Νομικη Θεσσαλονικης και πολυ καλυτερη φοιτητικη ζωη!!!!
εισαι η πρωτη που βρισκω εδω μεσα με οσα μορια και δεν παει Αθηνα!!!α!!!!βρηκα συμφοιτητρια...επιτελους!
-----------------------------------------
Εγώ πάντως έχω ακούσει ότι την καλύτερη φήμη την έχει η νομική κομοτηνης. εγώ έχω βγάλει 18.728 μ και θέλω πάρα πολύ να περάσω θεσσαλονίκη, αλλά μάλλον κομοτηνή θα πάω...εσείς τι λέτε έχω ελπίδες για θεσσ;;;;;
Μπα με τετοιες ανοδους που αναμενονται μαλλον κομοτηνη σε βλεπω...μαλιστα με τεραστιες ανοδους ακομα κι εμενα εκει με βλεπω...!!!!χαχα!!!
anastasiathess
Νεοφερμένο μέλος

GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Άσχετο αλλά δεν κρατήθηκα.
arisgodofwar
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

SeLeni@
Νεοφερμένο μέλος

εισαι η πρωτη που βρισκω εδω μεσα με οσα μορια και δεν παει Αθηνα!!!α!!!!βρηκα συμφοιτητρια...επιτελους!
-----------------------------------------
Ναι!!!!!Ωραια...Α να σε ρωτησω ποτε λες να πας για σπιτι???Εγω αφου βγουν οι βασεις.Εχεις στο νου σου καποια συγκεκριμενη περιοχη???
arisgodofwar
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alexnik
- tomftw
- Sowhat
- gikyluck
- Sofia Tsou
- katna
- ougkampougka
- 5tsuh1ss
- angel_par29
- Πικλιδιος
- redarrow
- mhtsos-4
- angies
- Tina02
- οθεσσαλονικιος
- Demetrapatsia
- SlimShady
- Nikos05
- tfghp
- anastasis06
- Giii
- stefan
- Backpacker97
- luisnazariodelima
- Anwnumh
- Natassa02
- Ifigenia
- Dunedain10
- Christ_8
- eukleidhs1821
- ChristosV21
- BlueIvy_
- jj!
- andreas2002
- New member
- lnesb
- manosthegreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.