τα έχω γράψει και παραπάνω, ωστόσο επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, ας τα γράψω έτι μία φορά... Το κόμπλεξ είναι πασιφανές ποιος το έχει (όλοι άλλωστε το αντιλήφθηκαν) και δεν θα πέσω στο επίπεδο κάποιων ''δήθεν'' επιστημόνων που θεωρούν ότι σπούδασαν στο Harvard... Δεν υποτίμησε κανείς τη σχολή σου και ούτε την είπα άχρηστη ή οτιδήποτε άλλο (το γεγονός βέβαια ότι θεωρώ καλύτερο το νομικό τμήμα Θεσσαλονίκης εξυπακούεται), σε αντίθεση με εσένα που είσαι τόσο **** και *** που αποκάλεσες το νομικό τμήμα Θεσσαλονίκης Τ.Ε.Ι. (δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Τ.Ε.Ι. και χαίρομαι πολύ που το τμήμα μου δεν εκκολάπτει ''δήθεν'' επιστήμονες-οπότε από το δικό σου ''Α.Ε.Ι.'' το θεωρώ πολύ καλύτερο). Περαιτέρω, εσύ είσαι για λύπηση αν πιστεύεις πως η διαφορά 0,1 στις βάσεις εισαγωγής αποδεικνύει την αξία ενός πανεπιστημίου. Άλλωστε οι φιλολογικές γνώσεις ουδεμία σχέση έχουν με τη νομική παιδεία που παρέχεται σε μία νομική σχολή. Τώρα αν εσύ στο τμήμα σου, διδάχθηκες Αρχαία ελληνικά και Λατινικά, πάω πάσο ( ξέρετε περισσότερα κατά 0,1!!!). Btw ο γράφων έβγαλε αρκετά μόρια και επέλεξε Νομική Α.Π.Θ. αντί του δικού σου τμήματος και μάλιστα τελείως συνειδητά... Δεν το λέω αυτό ένεκα αλαζονείας, απλώς επειδή ο επιστήμων ανωτέρω θεωρεί πως στο Α.Π.Θ. περνούν όσοι ''ξεμένουν'', είπα να απαντήσω...Τα λέμε στις αίθουσες των δικαστηρίων!
Φίλε, Beer 2 beer, όντως πρέπει να κοιτάξουν κάποιοι το κύρος των καθηγητών και την ύλη των μαθημάτων και μετά να εκφέρουν άποψη.
P.S Το UCL δεν το υποτίμησα πουθενά. Έγραψα απλώς ότι το Harvard, το Yale, το Oxford και το Cambridge, όπου γίνονται δεκτοί πολλοί πτυχιούχοι Νομικής Α.Π.Θ. είναι πολύ καλύτερα (σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαβάζω σε έρευνες πανεπιστημίων ανα τον κόσμο)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.