έχω αποφασίσει οτι θα παώ Νομική...αλλά ενώ ήμουν 100% για Νομική Αθήνας αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...
θέλω να μου πείτε αν διαφέρουν τα πανεπιστήμια...αν κάποιο ειναι καλύτερο όσον αφορά τα πανεπιστήμια και μετά τα θετικά των δύο πόλεων.
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
βαριεμαι πραγματικα τετοιου ειδους θεματα!
θα μου πεις, αμα βαριεσαι , μην απαντας

.
Λοιπον, συγκριναμε πανεπιστημια, συγκριναμε ιατρικες, συγκριναμε πολυτεχνεια, τωρα θα συγκρινουμε και τη νομικη. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Δεν παιζει ρολο σε ποιο πανεπιστημιο - πολυτεχνειο τελειωνει καποιος.
Το ονομα και μονο της σχολης δειχνει καθαρα τα επαγγελματικα του δικαιωματα και τις γνωσεις (σχεδον) που θα αποκτησει. Οχι το πανεπιστημιο.
Και στην τελικη, απαντηση εμπεριστατωμενη δεν θα παρεις ποτε, ακομη κι ενας που τελειωσε πχ Νομικη Θεσσαλονικης, δεν ειναι εις θεση να κρινει αν ειναι καλυτερη απο τη Νομικη Αθηνας ή της Κομοτηνης.
Οποτε επελεξε το μερος της επιθυμιας σου, γιατι πιστεψε με , το ιδιο πραγμα βγαινεις απο παντου , και οσοι σε αυτην την ηλικια πιστευουν κατι διαφορετικο, οταν θα παρουν ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο - πολυτεχνειο τους, και βγουν στην αγορα εργασιας και δουν οτι ειναι το ιδιο με εναν που τελειωσε σε αλλο ΑΕΙ την ιδια σχολη, θα μαθουν την αληθεια.
Σε αυτο το φορουμ , ακουσα διαφορες μαλακιες τυπου :
Η ιατρικη Θεσσαλονικης ειναι καλυτερη απο της Αλεξανδρουπολης, το καλυτερο Μαθηματικο ειναι στην Αθηνα, οι καλυτεροι μηχανικοι βγαινουν απο το Μετσοβιο...
Μηπως τελικα ολα ειναι μπαρουφες για να γινεται απλα κουβεντα?
Μηπως πολλοι φοιτητες θελοντας να ικανοποιησουν την ματαιδοξια τους , βαζουν ταμπελες , για να φανουν "ανωτεροι"?
Ελευθερια σε Ολους.