επειδή οι ανακρίβειες εξακολουθούν, έχω να παραθέσω τα εξής:
-O Στέργιος Αλεξιάδης είναι ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ., την νομική παιδεία του έλαβε εκ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δίδαξε για μία μακρά περίοδο στην Κομοτηνή προς εξυπηρέτηση των αναγκών της τότε νεοσυσταθείσας νομικής σχολής, και εν συνεχεία επέστρεψε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Συνεπώς, δεν αναδείχθηκε από το Δ.Π.Θ., μην τρελαθούμε εντελώς... Το ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) εγκληματολόγους στη χώρα, νομίζω είναι πανθομολογούμενο, γι' αυτό και το τονίζει ο συνάδελφος.
-Συμφωνώ επίσης καταρχήν με τον συνάδελφο από την Κομοτηνή όταν ισχυρίζεται πως όλοι οι απόφοιτοι είναι ισότιμοι στην αγορά εργασίας. Το ίδιο όμως ισχύει και με τους αποφοίτους του εξωτερικού που έχουν περάσει ΔΟΑΤΑΠ... Επιπλέον, και αυτός που τελείωσε Φιλολογία στην Κομοτηνή έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με κάποιον που σπούδασε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, όμως δε θεωρώ πως το επίπεδο σπουδών του και οι γνώσεις του είναι εφάμιλλες με αυτές του φιλολόγου Θεσσαλονίκης ή Αθήνας. Δεν είμαι ωστόσο ισοπεδωτικός. Μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις, φοιτητές που ασχολήθηκαν και διάβασαν αρκετά. Κατά μέσο όρο πάντως αναντίρρητα οι απόφοιτοι των δύο κεντρικών πανεπιστημίων θα είναι καλύτεροι...
-Το αν πήρε κάποιος υποτροφία απο το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν αποδεικνύει αν ειναι καλοί οι απόφοιτοι, ωστόσο είναι μία ένδειξη και δή από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα.
-Ως προς το ότι ''είναι καλό να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο'', δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Αν σκεφτούμε πως με τις πυρκαγιές η δασοκάλυψη έχει περιοριστεί αρκετά, καλό θα ήταν να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα και για κάθε δένδρο ξεχωριστά