Monsieur
Νεοφερμένο μέλος
Ο Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Αρχικά μόλις έγινα 25, χρωστάω ΟΛΑ τα μαθήματα -2 και σε 2,5 (άντε 3,5) χρόνια διαγράφομαι.
Και να την άρχιζα δηλαδή, μπορεί να μην προλαβαινα να τελειώσω και όλο αυτό υπό καθεστώς τρόμου, πίεσης και άγχους.
Να πω ότι σπουδάζω εκτός της έδρας κατοικίας μου. Με οικονομική στήριξη προφανώς,τόσα χρόνια από γονείς για ενοίκιο κοκ
Όλη αυτή η ιστορία με το πανεπιστήμιο μου έχει στοιχήσει τρομερά ψυχολογικά. ΤΡΟΜΕΡΑ, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.Οι γονείς μου επέμεναν χρόνια τώρα να την τελειώσω, εγώ έκοβαν φλέβες στο μάθημα και δεν πατούσα καν.
Με έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ που θέλω απλά να διαγραφώ να τελειώνει η υπόθεση.
Από παιδί είχα καλλιτεχνικές κλίσεις και απο τα 9 μου ήθελα ήδη να γίνω ηθοποιός. Αλλά με εχουν τρομοκρατήσει και ειδικά μεγαλώνοντας, ο,τι αν δεν τελειώσω την Πληροφορική, θα είμαι ένας άστεγος στην Ομόνοια. Μια καταστροφολογία γενικότερα.
Έδωσα και πέρασα σε μια ιδιωτική σχολή στην Αθήνα. Δεν έχει όνομα ή κύρος, αλλά θα ήταν μια αρχή.
Σκέφτομαι να διαγραφώ από το πανεπιστήμιο που με έχει ταλαιπωρήσει τόσα χρόνια, να πιάσω πάλι μια 8ωρη, να νοικιάσω ένα μικρό δωμάτιο, να απομακρυθώ από τους γονείς μου για να εστίασω σε αυτά που θέλω εγώ και στο να φτιάξω την αυτοπεποίθηση μου που τώρα είναι ανύπαρκτη και να πάω στην δραματική σχολή.
Αλλά νιώθω τύψεις και φόβος και απελπισία.
Και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.
Θέλω να πω άντε και την τελειώνω την Πληροφορική, θα είμαι 29 χρονών. Μέχρι να τελειώσω και την δραματική τουλάχιστον 33. Ποιος σκηνοθέτης θα με πάρει να δουλεύψω τότε;
Θα ήθελα να μπορούσα να γυρναγα τον χρόνο πίσω να άρχιζα νωρίτερα.
Και να την άρχιζα δηλαδή, μπορεί να μην προλαβαινα να τελειώσω και όλο αυτό υπό καθεστώς τρόμου, πίεσης και άγχους.
Να πω ότι σπουδάζω εκτός της έδρας κατοικίας μου. Με οικονομική στήριξη προφανώς,τόσα χρόνια από γονείς για ενοίκιο κοκ
Όλη αυτή η ιστορία με το πανεπιστήμιο μου έχει στοιχήσει τρομερά ψυχολογικά. ΤΡΟΜΕΡΑ, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.Οι γονείς μου επέμεναν χρόνια τώρα να την τελειώσω, εγώ έκοβαν φλέβες στο μάθημα και δεν πατούσα καν.
Με έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ που θέλω απλά να διαγραφώ να τελειώνει η υπόθεση.
Από παιδί είχα καλλιτεχνικές κλίσεις και απο τα 9 μου ήθελα ήδη να γίνω ηθοποιός. Αλλά με εχουν τρομοκρατήσει και ειδικά μεγαλώνοντας, ο,τι αν δεν τελειώσω την Πληροφορική, θα είμαι ένας άστεγος στην Ομόνοια. Μια καταστροφολογία γενικότερα.
Έδωσα και πέρασα σε μια ιδιωτική σχολή στην Αθήνα. Δεν έχει όνομα ή κύρος, αλλά θα ήταν μια αρχή.
Σκέφτομαι να διαγραφώ από το πανεπιστήμιο που με έχει ταλαιπωρήσει τόσα χρόνια, να πιάσω πάλι μια 8ωρη, να νοικιάσω ένα μικρό δωμάτιο, να απομακρυθώ από τους γονείς μου για να εστίασω σε αυτά που θέλω εγώ και στο να φτιάξω την αυτοπεποίθηση μου που τώρα είναι ανύπαρκτη και να πάω στην δραματική σχολή.
Αλλά νιώθω τύψεις και φόβος και απελπισία.
Και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.
Θέλω να πω άντε και την τελειώνω την Πληροφορική, θα είμαι 29 χρονών. Μέχρι να τελειώσω και την δραματική τουλάχιστον 33. Ποιος σκηνοθέτης θα με πάρει να δουλεύψω τότε;
Θα ήθελα να μπορούσα να γυρναγα τον χρόνο πίσω να άρχιζα νωρίτερα.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 1.007 μηνύματα.
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.017 μηνύματα.

Να πας full in σε αυτό που θες δεν παλεύεται η πληροφορική αν δεν το έχεις καύλα.
Θα βρείς τρόπο να βιοπορίζεσαι, ετσι κι αλλιώς με το που θα τελειώσεις αν τελειώσεις δεν θα γράφει κανείς κώδικα.
Βρες μια δουλειά όσο υπάρχουν απο αυτές και ξεκίνα το ονειρο σου.
Καλή επιτυχία!
Θα βρείς τρόπο να βιοπορίζεσαι, ετσι κι αλλιώς με το που θα τελειώσεις αν τελειώσεις δεν θα γράφει κανείς κώδικα.
Καλή επιτυχία!
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 660 μηνύματα.

Απο τα λεγόμενα σου φαίνεται και να ξεκινήσεις την σχολή δεν θα καταφέρεις να την τελειώσεις.
Αν και γενικά είμαι από τα άτομα που λένε κάτσε τελείωσε κάτι σειφ και μετά κυνήγησε το όνειρο σου, θεωρώ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχεις άλλη επιλογή αλλά να ακολουθήσεις αυτό που θες.
Αν και γενικά είμαι από τα άτομα που λένε κάτσε τελείωσε κάτι σειφ και μετά κυνήγησε το όνειρο σου, θεωρώ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχεις άλλη επιλογή αλλά να ακολουθήσεις αυτό που θες.
userguest
Νεοφερμένο μέλος
Ο userguest αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

ουτε η πληροφορικη ουτε η λογιστικη ουτε τιποτα δεν παλευεται γενικα αν δε σου αρεσει και δε σε ενδιαφερειΝα πας full in σε αυτό που θες δεν παλεύεται η πληροφορική αν δεν το έχεις καύλα.
Καλή επιτυχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...