mina88 Νεοφερμένο μέλος Η Μίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:05 Η mina88 έγραψε: #41 06-02-08 01:05 Όταν λες θεωρητικά τι ακριβώς; Αρχαία , κείμενα και τέτοια;;; Να σου πω την άποψή μου...Κατ αρχάς τα αρχαία μπορεί να μην φαίνεται από την Γ Γυμνασίου αλλά παίζουν πρωτεύοντα ρόλο για το πώς θα διαμορφώσεις τον Νεοελληνικό τρόπο γραφής σου . Σε βοηθάνε για τον τρόπο που μεταχειρίζεσαι την γλώσσα!!!! Πάντως υπάρχει και μια σοφή παροιμία ....πιάσε τέχνη και άστη και άμα πεινάσεις πιάσ'την .... Γενική παιδεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Ηλίας έγραψε: #42 06-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Γράφει: "Πραγματικό όνομα: Ηλίας" Όχι και τόσο δύσκολο να βρει το κανονικό σου όνομα.... Click για ανάπτυξη... Ξαδερφός μου είναι και του το είπα για να τον πειράξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όταν λες θεωρητικά τι ακριβώς; Αρχαία , κείμενα και τέτοια;;; Να σου πω την άποψή μου...Κατ αρχάς τα αρχαία μπορεί να μην φαίνεται από την Γ Γυμνασίου αλλά παίζουν πρωτεύοντα ρόλο για το πώς θα διαμορφώσεις τον Νεοελληνικό τρόπο γραφής σου . Σε βοηθάνε για τον τρόπο που μεταχειρίζεσαι την γλώσσα!!!! Πάντως υπάρχει και μια σοφή παροιμία ....πιάσε τέχνη και άστη και άμα πεινάσεις πιάσ'την .... Γενική παιδεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Ηλίας έγραψε: #42 06-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Γράφει: "Πραγματικό όνομα: Ηλίας" Όχι και τόσο δύσκολο να βρει το κανονικό σου όνομα.... Click για ανάπτυξη... Ξαδερφός μου είναι και του το είπα για να τον πειράξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Γράφει: "Πραγματικό όνομα: Ηλίας" Όχι και τόσο δύσκολο να βρει το κανονικό σου όνομα.... Click για ανάπτυξη... Ξαδερφός μου είναι και του το είπα για να τον πειράξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.