Και γω σου λέω πως αν πιάνεις 19 Βιολογία Κατ και 17 Έκθεση τόσο εύκολα, όλοι θα έγραφαν 19500+ μόρια. Από την άλλη Χημεία και Βιολογία Γεν. ομολογώ είναι πολύ εύκολα μαθήματα, αλλά ποτέ μα ποτέ όσο αυτοπεποίθηση και αν έχεις μην υποτιμάς κάτι. Και μένα η καθηγήτρια μου που με είχε Έκθεση 3 χρόνια υπολόγιζε θα γράψω 17+, αφού σχεδόν πάντα έγραφα κοντά στο 18 πάνω κάτω. Έλα όμως πως μου ήρθε 15

.
Όσο για το θέμα του φροντιστηρίου θα σου πω ένα πράγμα: Αν δεν πας Μαθηματικά/Φυσική φροντιστήριο και γράψεις 15000+ RESPECT απλά. Με τα φετινά θέματα ήταν αρκετά εφικτό πιστεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα βάλουν του χρόνου. Εκτός αν έχετε ΤΟΣΟ ικανούς καθηγητές στο σχολείο... που αμφιβάλλω. Η ενισχυτική όντως είναι μία λύση ωστόσο, αλλά όχι όσο καλή ακούγεται!
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πας και στα 2 φροντιστήριο, ΕΙΔΙΚΑ στα μαθηματικά. Γιατί αν βάλουν θέματα π.χ. όπως του 2008 τότε το 10 δεν είναι αυτονόητο. Η ύλη είναι τεράστια και στο σχολείο δύσκολα θα εμβαθύνεις.
Εγώ λέω να στρωθείς στο διάβασμα ανάλογα με το στόχο σου και σταμάτα να συγκρίνεις Ενδοσχολικές με Πανελλαδικές. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Άτομο που έβγαλε Β' Λυκείου 20 καθαρό, Πανελλαδικές έγραψε 15000. Άτομο που έβγαλε Β' Λυκείου 15, Πανελλαδικές έγραψε 18000. Συστηματικό διάβασμα χρειάζεται και υπομονή. Αυτά.