marakiloveee
Δραστήριο μέλος

να νοικιασω η όχι;
Πραγματικά δεν γνωρίζω τι θα γίνει!
οποιος μπορεί να με βοηθήσει είμαι ευγνώμων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371
Επισκέπτης

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,φιλοσοφικη ήρθα στο δίλλημα....
να νοικιασω η όχι;
Πραγματικά δεν γνωρίζω τι θα γίνει!
οποιος μπορεί να με βοηθήσει είμαι ευγνώμων!
Εγώ λέω να κάνεις αυτό που έκανε η ξαδέρφη μου που πέρασε το ΔΕΟΣ στο ΠΑΠΕΙ. Να πάρεις τηλ στη γραμματεία της σχολής και να ρωτήσεις αν θα ανοίξετε ή οχι. Απλά πράγματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Πήρα και είπε 90% διαδικτυακά...Εγώ λέω να κάνεις αυτό που έκανε η ξαδέρφη μου που πέρασε το ΔΕΟΣ στο ΠΑΠΕΙ. Να πάρεις τηλ στη γραμματεία της σχολής και να ρωτήσεις αν θα ανοίξετε ή οχι. Απλά πράγματα...
Guest 454371
Επισκέπτης

Πήρα και είπε 90% διαδικτυακά...
Μισό λεπτό. Σου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα δηλ κατα 90% θα γίνουν διαδικτυακά ή το 90% των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά και το 10% από κοντά?
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Απλά της ρώτησα τι θα γίνει κτλΜισό λεπτό. Σου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα δηλ κατα 90% θα γίνουν διαδικτυακά ή το 90% των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά και το 10% από κοντά?
Και μ λέει 90% διαδικτυακά...
Θα ξανά πάρω να το διευκρινήσω
Guest 454371
Επισκέπτης

Απλά της ρώτησα τι θα γίνει κτλ
Και μ λέει 90% διαδικτυακά...
Θα ξανά πάρω να το διευκρινήσω
Πάρε γιατι έχει σημασία. Αλλά εκεί που πέρασες τι εργαστήρια να έχετε. ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται να νοικιάσεις. Αλλά πάρε και διευκρινισε το. Γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση με τον ιο, καλό Φεβρουάριο 2021
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Πφφ...ούτε 2ο εξάμηνο;Πάρε γιατι έχει σημασία. Αλλά εκεί που πέρασες τι εργαστήρια να έχετε. ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται να νοικιάσεις. Αλλά πάρε και διευκρινισε το. Γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση με τον ιο, καλό Φεβρουάριο 2021
Guest 454371
Επισκέπτης

Πφφ...ούτε 2ο εξάμηνο;
ΔΕΝ είμαι μάντης, ούτε θεος να ξερω τι θα γινει. Λογικα καποια στιγμή θα σπάσει και θα καταρρέύσει. Αλλά μέχρι τότε... who knows.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άρα, αν γίνουν τα περισσότερα διαδικτυακά μαθήματα σε μία σχολή, δεν αξίζει ιδιαίτερα να μπεις στη διαδικασία να βρεις σπίτι; Σωστά; Και εγώ Ιωάννινα πέρασα, και μένω πολύ μακρια... Οπότε είναι τεράστιο θέμα για εμένα το αν θα ανοίξουν ή όχι.
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Και εγώ ασε...Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.Ακουω από άλλους ότι νοίκιασαν ηδηΚαλημέρα,
Άρα, αν γίνουν τα περισσότερα διαδικτυακά μαθήματα σε μία σχολή, δεν αξίζει ιδιαίτερα να μπεις στη διαδικασία να βρεις σπίτι; Σωστά; Και εγώ Ιωάννινα πέρασα, και μένω πολύ μακρια... Οπότε είναι τεράστιο θέμα για εμένα το αν θα ανοίξουν ή όχι.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχαχα και εγώ, και είναι πάρα πολύ αγχωτικόΚαι εγώ ασε...Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.Ακουω από άλλους ότι νοίκιασαν ηδη

Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε αξίζει πάντως και ενα μάθημα να εχεις να νοικιάσεις .
Απλα το πας για την επόμενη φορά !
Guest 454371
Επισκέπτης

Και εγω τηλέφωνο πηρα και με ενημέρωσαν οτι θα γίνουν διαδικτυακά !
Αν εχει απουσίες το ένα μάθημα και λέει ο καθηγητής "ελάτε απο κοντά" τι θα κάνει. Θα είναι στα πηγαινε-ελα σαν τον Τζον Σάλει?
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν εχει απουσίες το ένα μάθημα και λέει ο καθηγητής "ελάτε απο κοντά" τι θα κάνει. Θα είναι στα πηγαινε-ελα σαν τον Τζον Σάλει?
Θα το πάρει το επόμενο εξάμηνο.
Αλλα τωρα για φιλοσοφία μιλαμε , αποκλείεται.
Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν εχω ακούσει κανεναν απο πρώτο πεδίο που θα έχει παρακολουθήσεις στο α εξάμηνο.
Μιλάω για τις γνωστές επιλογές : νομική , ψυχολογία , παιδαγωγικά, φιλολογιες κτλ.
Guest 454371
Επισκέπτης

Θα το πάρει το επόμενο εξάμηνο.
Αλλα τωρα για φιλοσοφία μιλαμε , αποκλείεται.
Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν εχω ακούσει κανεναν απο πρώτο πεδίο που θα έχει παρακολουθήσεις στο α εξάμηνο.
Μιλάω για τις γνωστές επιλογές : νομική , ψυχολογία , παιδαγωγικά, φιλολογιες κτλ.
Σιγά μη φέρνουν μαθητή για ένα εργαστήριο. Τίποτα δεν θα γίνει. Νομίζω πρέπει να προετοιμάζεστε για το 2021. Τυχεροί είσαστε. Γλιτώσατε και τη βροχη
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

Εγώ αγχωνομαι γιατί άτομα που ξέρω,πηγαν ήδη και νοίκιασαν.400€ να δίνεις δεν είναι λίγα,μην πανε τζαμπα..
Υπερ-αρκετά είναι. χώρια οι λογαριασμοί
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Όποτε δεν ξέρω τι να κάνω!Θα ξανά πάρω τηλ την σχοληΥπερ-αρκετά είναι. χώρια οι λογαριασμοί
uni77
Δραστήριο μέλος

Και εγω τηλέφωνο πηρα και με ενημέρωσαν οτι θα γίνουν διαδικτυακά !
Ισχυει για ολα τα τμηματα του ΕΚΠΑ γνωριζεις?
βασικα τα θεωρητικα
Guest 454371
Επισκέπτης

Όποτε δεν ξέρω τι να κάνω!Θα ξανά πάρω τηλ την σχολη
Γιατί δεν πάτε όσες κοπέλες περάσατε από εδώ, να νοικιάσετε ένα σπίτι να συγκατοικήσετε για φέτος να μοιράζεστε και τα έξοδα. Έτσι και αλλιώς οτ Β εξαμηνο θα πατε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bp.pantazis
- spring day
- thecrazycretan
- stefan
- Mariliaaa
- MarcoReus
- το κοριτσι του μαη
- Barka
- iminspain
- kostas1233
- Dr House
- victor 21
- Ryuzaki
- Josua
- giannhs2001
- tsiobieman
- Ziggy 1
- Bill1996
- Αριάνα123
- Viedo
- nucomer
- suaimhneas
- civilian
- dim6
- B747
- hirasawayui
- Stefanosxios
- igeorgeoikonomo
- Jocaste
- Ermioni89
- Nar20
- charmander
- louminis
- nicole1982
- fretoe
- Mukumbura
- Κλημεντίνη
- fmarulezkd
- Ιωάννα2
- Rene2004
- NEKTARIOS11
- γιω99
- Steffie88
- DENVER
- Paul77
- Panagiotis09
- ikigai
- Ευαγγελία2001
- roud
- Earendil
- Φινεύς
- Serotonin
- Scandal
- Βλα
- uni77
- Lathy
- jj!
- ΘανάσοςG4
- iManosX13
- Ν.Χ.
- azula
- Makis7
- Monster Hunter
- Unseen skygge
- Dr. Gl. Luminous
- elena16
- gwgw_5
- CuHg
- natalix
- Αλκης Κ.
- Panos blg
- Thanos_D
- Panagiotis849
- KaterinaL
- Vold
- pinkheart
- KikiGr23
- J.Cameron
- KingOfPop
- PanosBat
- eukleidhs1821
- T C
- Vasilis2000kak
- FINN
- Pharmacist01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.