Φιλε μου πες εναν τομεα στον οποιο τα αρχαια ελληνικα μπορουν να φερουν εξελιξη και προοδο. Ακριβως επειδη υπαρχει εμμονη με τα αρχαια δεν θα προχωρησει ποτε η Ελλαδα. Ειναι παντελως αχρηστα! Καθομουν και διαβαζα αρχαια στο γυμνασιο, 20αρια εγραφα και τωρα καταλαβα οτι δεν με βοηθησαν πουθενα. Τι με νοιαζει εμενα να ξερω τη ριζα της καθε λεξης της νεας ελληνικης? Ξερω και μιλαω νεα ελληνικα? Ναι ξερω, λοιπον γιατι να μαθω αρχαια?
Κοιτα γυρω σου και πες μου που χρησιμοποιηθηκαν τα αρχαια? Οτι χρησιμοποιουμε σημερα ειναι αποτελεσμα των θετικων επιστημων. Το ηλεκτρικο ρευμα παλιοτερα, οι υπολογιστες και το διαδικτυο, η ιατρικη ολα ειναι κατι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Δεν βλεπω αρχαια ελληνικα σε κανενα απο αυτα. Μεινετε συντηριτικοι και απαρχαιομενοι, δεν θα προχωρησει ποτε αυτη ηχ χωρα απο το ψωνιο σας για τα αρχαια. Αυτη ειναι η καταδικη της Ελλαδας. Οταν οι αλλοι στο CERN ανακαλυψουν πως δημιουργηθηκε ο κοσμος πηγαινε εσυ και μιλα τους αρχαια με το οπιστοδρομικο και κολλημενο μυαλο σου. Αν σου αρεσουν κατσε διαβασε τα εσυ, δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να ασχολουμαστε με μαλακιες
Υ.Γ: Αν φανηκα επιθετικος δεν φταιω εγω, εκεινος ειπε οτι ειμαι για σκοτωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.